Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Amerıkadan Avrupaya Araba Ihracatı Yapıyorum

BaşlatanyunusserdarTarih09/12/2010 18:36:39Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
GORDUGUM KADARIYLA AMERIAKDAN OZELLIKLE ALMANYA YA YOGUN BI SEKILDE ALMAN ARABALARI IHRACATI YAPILIYOR VE COK GUZEL FIYATLARA
BENIM BOYLE BIR IMKANIM VAR BURDA ACIK ARTIRMALARA GIRIP ARABA ALIP SATIYORUM YURTDISINA AYRICA BURADAKI YUKLEME VE BURADAKI GUMRUKLEME LERIDE OZELLIKLE KENDIM ILGILILENEREK BIZZAT BASINDA DURARAK BEN YAPIYORUM VE YAPTIRIYORUM
OZELLIKLE ALMANYA BASTA OLMAK UZERE DIGER AVRUPA ULKELERINDEN AMERIKADAN ARABA ALMAK ISTEYENLER OLURSA COK GUZEL BIR TICARET YAPACAGIMIZA INANIYORUM
ARABALARI BURDA GALERILERDEN ALMIYORUM DIREK GALERILERIN ALDIGI YERE GIRIS KARTIM VE ARABA ALMAK ICIN BELGELERIM VAR
TURKIYE ICIN COK UGRASTIM AMA TURKIYEDEKI GUMRUK SARTLARININ COK ZOR OLMASI VE BITMEK BILMEYEN KISTLAMALARI OLDUGU ICIN TURKIYE OLAYINI PEK DUSUNMUYORUM
EGER BENIMLE IRTIBATA GECMEK ISTERSENIZ BANA yunusserdar@hotmail' den ULASABILIRSINIZ

HAYIRLI ISLER VE BOL KAZANCLAR

Yerleşim ABD / MiamiMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye5 yazı
arkadasim merhaba bende almanyada ikamet ediyorum ama amerikadan araba getirtmek istiyorum seninle diyologa girebilirmiyiz. mail adresim mesutturan61@hotmail.com tesekkurler..
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR...

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye15 yazı
Merhaba kardeş bende Irakta yaşıyorum Bende bu konula ilgineliyorum
iletişime geçiniz..
AR-SEN GROUP
TEL 00 964 750 323 93 18
email : erdalyg@gmail.com
Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Üye628 yazı

Yunus bey anlayamadım Amerikadan Almanya'ya Alman arabası neden ihraç ediliyor, yani Almanya size ihraç ettiği arabayı tekrar neden ithal ediyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
slm kardeş bende gürcistanda duydum bu araba işini gürcistana getirip satanlarda var telefonun varsa yaz benim 05356917003

Yerleşim Türkiye / Ardahan