SLM ARKADAŞLAR BEN TREN İSTASYONU KARŞISINDA TEKEL BÜFE DEVİR ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ BİLGİM YOK İŞLETMESİ HAKKINDA MAL EN UCUZ NERDEN ALINIR TEKEL ÜRÜNLERİ TOPTANCILARI NERDEDİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - adalı1 arkadaşım haram.günah,bereketsiz diye yazan kişilere aldırış etme ,(ülke ne duruma geldi ya) ancak diger yazılanlara katılıyorum ,tekel çok geç saatlere kadar çalışılması gereken iştir ,ipsizi,sapsızı,sarhoşu ,bedavacısı boldur ,tek kişi yapamazsın en az 2 kişi olmalıdır ki biraz rahat nefes alabilesin ,kar marjı düşüktür ancak sirkülasyonu yüksek oldugundan para bırakır nakit olmasıda işletmecinin leyhine bir durumdur bana sorarsan bu işe girme derim kafanın rahat olacagı farklı işler yap |
Yazıyı gönderen - adalı1 sn fiyaka arkadaşım konuyu açan arkadaş senden içki satacagım acaba dini yönden uygunmudur diye soruyormu? herkezin inancı kendine seni ilgilendirmez sen konuyu açan kişinin sorusuna cevap yaz bilgin varsa konunun içinde yeni konu açma,eger dini bilgilerini anlatmak istersen dini konuların oldugu forumlara yaz ,ayrıca kuranda çok eşlilikde var (net biçimde yazmaktadır,tüm islami yönetilen ülkelerde uygulanır ,kendi yorumunu anlatma),kızını yada kardeşini birinin 2. yada 3. eşi olarak verirmisin bay çok imanlı arkadaşım? bu arada benim solcu oldugumu nereden çıkarıyorsun ? solcu kişilere saygı duyarım ama solcu degilmim ,dincide degilim,bence insanları bu yönden yargılama herkezin inancı kendinedir ,fikirlerini soruldugu an söyle ok? |
Yazıyı gönderen - adalı1 evet sayın arkadaşım inşallah herkez aklıyla düşünsün, sn dostum kuranda net yazan konudur çok eşlilik, alabilirsiniz diye yazıyor ama hbakamayacaksanız tek eş alın diyor bu tüm dünyadaki islam ile yönetilen ülkelerde hatta geçmiş osmanlı imparatorlugunda uygulanıyordu,peygamberimizin yaptıgı sünnetse peygamberin eşlerini düşün,gerisi hikayedir farklı düşünmek insanı dinden çıkarır islamda ben kuranda yazan bu cümleyi kabul etmiyorum demek asla olamaz,madem dini ögütler veriyorsun önce bir açda oku dostum |
Yazıyı gönderen - adalı1 sn fiyaka türkiyenin en büyük sorunu cahilliktir ,ben diyorum oku sen diyorsun bilene sor, çok komiksin ,arkadaşım seninle bu konuda daha yazmayacagım ama sana tavsiyem oku ,ona-buna sorma ,önce oku ve düşün ok saglıcakla kal |