Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tiger Mağazası Açmak İstiyorum

BaşlatandjaykutTarih02/12/2010 16:52:38Yorum2

İlk mesaj
arkadaşlar tiger ayakkabı markası yavaş yavaş ülkemizde yaygınlaşmaya hatta tüm gençlerimizde gerçekli sahteli giyilmeye başladı. araştırmalarımda sitesine girdiğimde bir çok ülkede sadece tiger üzerine mağzalar bulunup çok geniş kapsamlı ürün potansiyeli sağlamakta. ülkemizde belli başlı çeşitleri olup satılmakta ama avrupa ülkelerinde ve uzak doğuda bir çok çeşit ve giyim çanta vb gibi gibi bir çok çeşitli ürünleri olmaktadır. ülkemizde converce gibi markalar mağzası açılıyorsa tiger da mağzası olsa hiçde kötü olmaz çok ilgi göreceğini umuyorum. uzak doğuda fiyatları çok uygun ülkemize göre türkiyeye fiyat olarak giriş yapacağını tahmin ediyorum bu konu hakkında bana fikir verebilecek ne kadara mal olur mantıklımı değilmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
şu an tiger'ın distribitörü Türkiye piyasasına diğer ürünlerini sokmuyorsa mutlaka bir bildikleri vardır derim ben

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Gyda
mrb dakota46 ben yıllardır spor ayakkabı satışı yapıyorum,magaza işletiyorum, bahsettiğin japon onıstica tıger marka türkiye distibitörü buyuk bir firma ithal ediyor,ayriyeten türkiyede yıllar önce üretim ve satış lisans hakkını alan etaygır markasatış yapan başka bir firma var,fiyatlar yarı yarıya farklıdır,türkiyede tüketici orjin olmayan bir ürüne pek yaklaşmaz, bu işi uzak doğuya gidip malı 10tl ye al türkiyede 50tl ye sat dönemi zorlaştı,devlet ithal ihracat belgesi olanada belirli bi kota altında mal getirtmez, bu işi yapacam dersen hayal kırıklığına uğrarsın tavsiye etmem,ticaret yapmak istersen bulunduğun yerde al sat işi yap selamlar.
veleyeli

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf