Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İşimi Geliştirecek Kişi Ve Fikirler

BaşlatanKOORDİNATÖRTarih30/11/2010 12:37:34Yorum22

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar ...
Ben bu forumu yeni keşfettim mükemmel bir yer ve ilk defa yazı yazıyorum.

Ben sağlık sektöründe boy gösteren üretici bir firmanın genel koordinatörüyüm, ürünlerimizi daha farklı yönlerde pazarlamak ve insanlara sunmak istiyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek proje ortakları olur ise onlarla ortaklaşa haraket edebilir. Beraber kazanç elde edebiliriz. Fikirlerinize ve girişimlerinize ihtiyacım var herkese hayırlı günler dilerim.
TÜCCAR

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İlaç Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
MAİL GÖNDERİLDİ TEŞEKKÜR EDERİM.
TÜCCAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ylaç Sektörü

merhaba antalyada yaşıyorum ticaret yapıyorum ürünlerinizi fiyat bilgilerinizi katalog ve kar marjı oranlarınızı mail atabilirmisiniz. info@adatalya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
ürünü belirtin yardımcı olabilirsek mutlu oluruz. medflash@yahoo.com
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
neden ürünün ne olduğu hakkında bilgi yazılmıyor

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
genis bilgi göndermenizi rica ediyorum.

frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
selamlar

ürünleriniz hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim.
umitayaz7@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Ürünlerimiz ile ilgili kısaca bilgiler verebilirim size ancak detayları telefonda veya yüz yüze görüşmemiz gerekiyor çünkü yaptığımız ve yapmayı planlayacağımız iş hem çok kapsamlı hem çok karlı hemde çok titiz olunması gereken bir iş, tabiki bu iş ile iligili mantıklı projeleri beraber hayata geçirebiliriz. Ürünlerimiz hakkında kısa bilgiyi aşağıda paylaşıyorum.

*70 Çeşit hastalık ile ilgili Üniversitedeki Prof. ve Doç. hocaların formülize ettiği ve 4000 m2 lik fabrikamızda ürettiğimiz bitkisel taletler ( mevcut 3 markamız var istediğimiz zaman yeni marka oluşturabiliriz)
*Ağrı ve Anti Selülit kremlerimizi
*Sivilce,akne,hemoroid,egzema kremlerimiz
*cinsel performans arttırıcı bitkisel tabletlerimiz ( 10 dk içerisinde etkisini gösterir ve 48 saat etkisi devam eder piyasadakilerden % 100 daha etkili isteyenler istetim deneyebilir)

ARKADAŞLAR BANA ULAŞIRSANIZ KENDİ MARKANIZLA VEYA MEVCUT MARKALARIMIZLA İLGİLİ İSTEDİĞİNİZ KADAR ÜRÜN TALEP EDEBİLİR BAYİLİK KURABİLİR PAREKENDE VEYA İNTERNET SATIŞ HAKKINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ,

Ulaşan ve ciddi olan tüm arkadaşlarımıza inanılmaz fırsatlar sunulacaktır.

keremcanyazir@gmail.com - keremcan_yazirr@hotmail.com
TÜCCAR

koordinatör arkadaşım dr. ömer coşkun zat'ın ürünlerini mi satıyosunuz...

Yerleşim Türkiye
HAYIR DR. ÖMER COŞKUN DEĞİL AYRICA BİZ ÜRETİCİYİZ PARADOX06 KENDİ FABRİKAMIZ VE MARKALARIMIZ VAR ŞU ANDA PAZARDAYIZ VE BEN YANIMA PROJE ORTAKLARI ARIYORUM İBUNUN İÇİN BURADAYIM DETAYLI BİLGİ ARZU EDERSENİZ İLETİŞİM ADRESLERİMİ YAZDIM ANLAŞILDI UMARIM
TÜCCAR

GÜNCEL BİLGİ
TÜCCAR

bilgi alabilirsem sevinirim
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
TÜCCAR
TÜCCAR

sevgili koordinator , son yıllarda alternatif tıp ile birlikte bitkisel ilaç ve tedavilerin daha güncel ve popiler olduğunu görmemek mümkün değil. bırakın onu, evimin hemen karşısında bir baharat- şifalı bitkiler satan işyeri var, şaşkınlıkla seyrediyorum, çünki işyerine giren çıkan insan sayısı nerdeyse markete giren insanlar kadar çok....
bu işin ciddi, verimli ve titiz çalışılıp müşteri memnuniyeti ne de önem verilerek yapıldığı taktirde çok başarılı olacağına inanıyor, kar marjının da yüksekliğini tahmin edebiliyorum.
internet ortamında ençok satılan ürün gurubunun cinsel ürünler olduğunu öğrenince ilkönce çok şaşırmıştım, ancak daha sonra düşününce mantıklı buldum. burdan bile cinsel performans artırıcı ürünlere yoğun ilgi olduğunu görebiliyoruz.
lütfen yenidunya2010@hotmail.com adresimden teferruatlı bilgi gönderebilirseniz sevinir, ayrıca izmir yapılanmanızla alakalı da ayrıca benimle görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. hoşçakalın
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
sizi ekledim oradan daha detaylı konuşabiliriz eğer ciddi iseniz.
TÜCCAR

sizi ekledim tanışalım izah ederim inş.
TÜCCAR

burakada@gmail.com

uzun süredir yönetim danışmanlığı hizmeti sunmaktayım. Bu nedenle size işiniz konusunda yardımcı olabilir. Ayrı bir ticaret işletmem olması nedeniylede. Bedelsiz danışmanlık hizmeti karşılığından satıştan anlaşmalar yapabiliriz. Saygılar

www.musondanismanlik.com
www.monsoontrade.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
sizinle tanışmak isterim mail gönderdim iyi çalışmalar dilerim
TÜCCAR