Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fiyonk

Başlatanhayta71Tarih29/11/2010 11:36:31Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar ben bu fyonk makinasının imalatını yapıyorum ulaşmak isterseniz bana bi mail atın daha sonra video yükliycem ön bilgi olarak veriyim çeşitli kalınlıklarda dakikada 60 adet fiyonk bağlayabiliyo.email: benozgurum_1983@hotmail.com
özgür

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye50 yazı
arkadaşım telefon numaranı gönderebilirmisin?

Yerleşim TürkiyeMeslek Gyda
Yeni Üye50 yazı

arkadaşım fiyonk makinası satıyorum diyorsun cevap bile yazmıyorsun amacın ne anlamadım ya vardır ya yok

Yerleşim TürkiyeMeslek Gyda
Yeni Üye87 yazı
aynen ben özelinde mailinede yazdım ama cevap gelmedi.piyasa araştırması yapıyor heralde imal edeblirsem satabilirmiyim :) demek istemiş imal ediyorum değil.biz yanlış anlamışız

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
adam o mesajı yazalı 2 sene olmuş arkadaşlar :)) cevap vermemesi normal.. parayı buldu heralde uzaklaşmış buralardan :))
Yaşarım Mutlu Olurum, Yaşarım Mutlu Ederim, Yaşarım Tabiki Mutsuzda Olurum Ama Yaşadığım Sürece Umutsuz, Şükürsüz Olmam... Aldatmaya Çalışanlar, Aldanırlar! Güvenim Kaybedilir Ama, Ben Hep Kazanırım...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Yeni Üye87 yazı
yok bana mail attı 9000 tl diyor makinya

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
yapmayın arkadaşlar herkeze cevap yazmaya çalışıyorum.
özgür

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye19 yazı
videoda sadece tek çeşit ve basit bir model çalışılmış. onun dışında bir model yada farklı bir çeşit yapılabiliyormu makinada ?
Allahım Ben Kendimi Düşmanlarımdan Korurum... Sen Beni Dostlarımdan Koru...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
farklı bi model yok kurdelenin kalınlığı değişiyo bunun içinde makinanın bi çok aparatının değişmesi gerekiyo..yani biraz zahmetli o tarafı.
özgür

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici