Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Anahtarlık Ve Toka Satamazsanız İade Edersiniz . .

BaşlatanmondeoTarih27/11/2010 22:50:47Yorum17

İlk mesaj
Üye288 yazı
convers anahtarlıklar 12 li paketlerde olup adet fiyatı 75 krş paket fiyatı 9 tl.dir.en az alım 3 paket olup isteyene ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderilir.ürünün beğenmeyen iade ederek ürün için ödediği tutarı geri alır.

taşlı model tokalar 12 li paketlerde olup adet fiyatı 60 krş.paket fiyatı ise 7 tl.dir.enaz alım 5 paket olup isteyene ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderilir.üründen memnun olmayan ürünü iade ederek ürün için ödediğ parayı şüphesiz geri alır.ürünün resimlerde olmayan farklı modelleride vardır..

model model lastikli tokalar.20 li paketlerde olup adet fiyatı 45 krş paket fiyatı 9 tl.dir.enaz alım miktarı 3 paket olup isteyene ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderilir.üründen memnun olmayan veya satamayan 15 gün içinde iade eder parasını geri alır..

yapay çiçekler ister kapıya ister duvara isterseniz sepete koyun.en az alım 24 adet olup adet fiyatı 2 tl.dir.ürünün 8-9 farklı rengi mevcuttur..beğenmeyen veya satamayan 15 gün içinde aldığı şekilde iade eder parasını geri alır.ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderilir..

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye6 yazı
Dostum çok pahalı dedin ya..
eMRe

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dekoratör
Üye288 yazı
sayın emregündoğar bizim fiyatlar pahalıysa ucuz olan yerden ürün alabilirsiniz.alışveriş sitelerinde acaba kaç kullanıcı var benim gibi iade garantili ürün satan.bilgilendirirseniz memnun olurum..

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı

mondeo çiçekler sepetteki gibi hazır olarak mı bu fiyat bilgi lütfen
ozbay_2004@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye288 yazı
ilanımız günceldir..5307772461

Üye288 yazı
ilanda belirtilen fiyatlar geçerlidir...

Üye288 yazı
ilanımız günceldir..

Üye288 yazı
ilanda belirtilen fiyatlar geçerlidir..

Üye288 yazı
ilan güncel

Üye288 yazı
ilanımız günceldir...

Üye288 yazı
ilan güncel...

Üye288 yazı
ilanımız günceldir

Üye288 yazı
ilanım günceldir

Üye244 yazı
aşırı pahallı ... aynbı anahtarlıklar eminönünde 0.35 kuruş.lastik tokalar0.65 ile 0.50 kuruş arasında ..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Üye288 yazı
sayın behnan isimli kullanıcı...bende convers anahtarkık 75 krş siz benim fiyatımı aşırı pahalı bulmuşsunuz.siz conversler 35 krş yazmışsınız sizden tanesi 40 krş tan 500 paket(6000)adet istiyorum..tokalar 65 krş la 50 krş demişsiniz.bende 45 ile 50 krş..nasıl oluyorda bizim fiyatlar aşırı pahalı oluyor..

Üye244 yazı
eminönü tahtakaleye giderseniz çok daha uygunlarınıda görebilirsiniz ..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Üye107 yazı
sen daha cok güncellersin :)
erdinc ozen

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Dany?manlyk
Üye288 yazı
erdinçözen adlı kullanıcı benim güncelleme yapıp yapmamam size ne.