Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Ortaklık(dental İmplant Sektörü)

BaşlatanantalyaimplantTarih27/11/2010 17:28:06Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Almanyadan Distribütörlüğünü almış olduğum Dental İmplant şirketi için Acil ciddi düşünen ortaklar aranmaktadır.(Satış ağı mevcuttur önemli fakültelerdede kullanılmaktadır)

Dental İmplant Diş hekimlerine ve Diş Hekimliği Fakültelerine satılan bir üründür.Satış Fiyatımız 180 ile 240 Euro arasındadır.
İlgilenenlerin antalyaimplant@gmail.com adresine mail atmaları rica olunur.Lütfen ciddi düşünenler mail atsın.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye29 yazı
Mefhar bey günaydın. Hatırlarsanız sizi yatırım danışmanım ile irtibata geçirdim, sizden randevu aldım ve randevunuza gelmediniz. Ayağınıza kadar gelen yatırımcılara dönüp bakmıyorsunuzda hala netten implantın "i" 'sinden haberi olmayan elinde 3-5 kuruş artırdığı parayı car cur edecek birilerinimi arıyorsunuz?
icdis@live.com (iletişim için kullanılabilir)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar Numaranızı kaybettim fakat size mail attım ama geri dönüş yapmadınız.İkinci bir mail atma gereksinimide duymadım.Buarada bu şekilde kimseyide aşağılamanıza gerek yok.Elinde az ve çok parası olan her insanlada bu işin yapılamayacağının tabiki farkındayım ama bunun değerlendirmesini yapmak bana düşer diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sa?lyk hizmetleri