Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

50,000 Bin Sermayem Var Aylık 2 -3 Bin Getirli İş?

Başlatanilyaskaradag10Tarih27/11/2010 16:35:42Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
50,000 Bin Sermayem Var Aylık 2 -3 Bin Getirli İş /sektör ARIYORUM siz olsaydınız ne yapardınız ?
yardım ederseniz sevinirim .Şimdiden TEŞEKKÜRLER
ilyaskaradag10

Yerleşim Türkiye / Manisa
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Üye311 yazı
anlaşabilirsek kurulu sisteme ortak olabilirsiniz. iş konusu e-ticaret 1 ay sonra kar etmeye başlarsınız. aylık getirisi tüm masraflar çıktıktan sonra ilk 3 ay en az 4 bin. yarısı sizin 2 bin tl. 3 aydan sonra en az 6000 yarısı sizin 3 bin tl. bilgi almak için özel mesajla bana ulaşabilirsiniz
imzayok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye252 yazı
55bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 4 film verir,baska firmalara gore iki kat az.
fiyat degisikligi yapilmadi,daha onceki yazimda 35bin dolar yerine tl yazmisim.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye252 yazı
55bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 4 film verir,baska firmalara gore iki kat az.
fiyat degisikligi yapilmadi,daha onceki yazimda 35bin dolar yerine tl yazmisim.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye206 yazı
Manisa ssanayide 10 m2 bir dükkan tutun bir Lazer markalama makinesi alın (yardımcı olurum) ayda rahatlıkla istediğiniz parayı ve üzerini kazanırsınız.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Ticaret yapmak için çok güzel kazanç sağlayan sektörler bulunmaktadır. Cesaret ve Risk buna her zaman engellemekdetir. Cesareti olanlar her zaman yaptığı iş de başarılı olurlar.
50.000 TL ile aylık 9.000 TL. geliriniz olabilecek mükemmel bir iş sunabilirim. Uluslararası reklam yayınları yap firmanın kâr ortağı olabilirsiniz. Bizde iş fikirleri mevcuttur...
mesela
20.000 TL niz var ve aylık 3.000 TL gelir elde edebilirsiniz.
32.000 TL niz var aylık 6.000 TL. gelir elde edebilirsiniz.
75.000 TL.niz var aylık 16.000 TL. gelir elde edebilirsiniz.
EvartTurkey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
zonguldakta 50 bin tl sermaye ile aylık 4-5 bin garanti ediyorum... 545 230 3467

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Emlakçy
Üye450 yazı
evartturkey arkadaş hakkındaki bilgiler bölümünde network sistemi olduğunu anlıyoruz ve geçiyoruz onu.
Ama house67 arkadaşımız hiç bir bilgi yok.
Böyle yazıp zamanımızı çalıyorsunuz. Ya adam gibi gibi verin ya da susun.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
5452303467 telefon numaram

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Emlakçy
Üye450 yazı
Aramam arkadaşım, burası forum yazıyorsanız buradan yazın.
Yoksa da hiç bir şey yazmayın.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis