Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

50,000 Bin Sermayem Var Aylık 2 -3 Bin Getirli İş?

Başlatanilyaskaradag10Tarih27/11/2010 16:35:42Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
50,000 Bin Sermayem Var Aylık 2 -3 Bin Getirli İş /sektör ARIYORUM siz olsaydınız ne yapardınız ?
yardım ederseniz sevinirim .Şimdiden TEŞEKKÜRLER
ilyaskaradag10

Yerleşim Türkiye / Manisa
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Üye450 yazı
Selamlar,

Bilmiyorum siz şuanda ne iş yapıyorsunuz ama ben ticaretin 2-3 bin tl gibi rakamlar için yapılabilecğine inanmıyorum..

Yani bugün bir iş yeri açsan stresine değmez.kaldıki birçok işletmede de gerçekten bu görülüyor.Bence beklentilerinizi arttırın derim :)

Sonrasında da bu şekilde hangi işlerden anladığınızı daha önce ne iş yaptığınızı hangi sektörlere ilgi duyduğunuzu belirtmeden pek burada sağlam bilgi edinebileceğinizi sanmıyorum..

Sayg..

... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye31 yazı

50 bini nerede kazandıysanız o işe devam edin bence
her oyunun bir sonu var...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye99 yazı
hocam senin sektör nedir? bilmece gibi olmuş bu :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
2 araba al kirala yada istanbulda 1 taksi plaka kirala birde araba al ayda 3000 kira öde günlük 180 lira dan hesapla işde 5400 yapıyor yalnız iyi bir şöför bulman lazım ah param olsa neler yapıcamda para yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye63 yazı
istanbul taksi plakası şu an 480-500 bin civarı. 50 bin liraya bicon ortak olursun o da ayda 250 lira para getirir.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Üye107 yazı
BAYİLİK VERDİĞİMİZ CİHAZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER.
BRIGHT USE-X5 İLE KAYIP (REAKTİF) ENERJİYE SON...
ORTALAMA %25' E VARAN TASARRUF
BRIGHT USE-X5 AKILLI CİHAZIN ÜRETİLMESİNDEKİ EN ÖNEMLİ AMAÇ ÜLKE GENELİNDEKİ KONUTLAR, OFİSLER VE KÜÇÜK ÖLÇEKLİ İŞ YERLERİ GİBİ KOMPANZASYON PANOSU BULUNMAYAN VE ÇALIŞMA ORTAMLARINDA KULLANILAN ELEKTRİKTEN TASARRUF SAĞLAMAK İÇİN GELİŞTİRİLEN EN SON TEKNOLOJİK ÜRÜNDÜR.
AKILLI CİHAZ EV VE OFİS GİBİ ELEKTRİK ENERJİSİ HARCANAN YERLERDE KAYIP ENERJİYİ ABSORBE EDECEK VE HEM ŞEBEKEYE YÜKLENMEYİ ÖNLEYECEK HEM DE ENERJİ HARCAMASINI AZALTACAK TASARRUF CİHAZIDIR. BU CİHAZ HEM TEK FAZ'LI SİSTEMLERDE HEMDE ÜÇ FAZ'LI SİSTEMLERDE KULLANILMAKTADIR.

TÜRKİYE GENELİNDE İL - İLÇE - BÖLGE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.

BAYİLERİMİZE DESTEKLERİMİZ...

BAYİLERİMİZİN ÜNVANLARINA ÖZEL BASKILI 10.000 - 100.000 ADET ORİJİNAL BROŞÜR VE AFİŞ DESTEKLERi...
YEREL TV VE YEREL RADYO REKLAM DESTEKLERİ...

NOT: Firmalara kendi ünvan ve markaları adına da özel üretimler yapılmaktadır.
Girişimciler Dilerseniz
Kendi markanızla Türkiye de bayilikler oluşturma fırsatını yakalayabilir...
Sürekli büyüme ve kazanma imkanı ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz...

GİRİŞİMCİLERE ÖNEMLİ UYARI!
PATENT'SİZ, BELGESİZ KAÇAK İMAL EDİLEN ÜRÜNLERE DİKKAT EDİNİZ...

BELGELERİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN ÜRETİCİ FİRMALARDAN MUTLAKA YASAL BELGELERİNİ İSTEYİNİZ VE
DOĞRULUĞUNU ARAŞTIRINIZ.
(Türk Patent Enstitüsü resmi web sitesinden (TPE) Marka, Endüstriyel tasarım ve ürün patentlerinin doğruluğu araştırılabilir)

ŞİRKETİMİZE AİT TÜM RESMİ BELGE ORİJİNALLERİNİ WEB SAYFALARIMIZDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

FİRMA BİLGİLERİMİZ

http://www.brightuse.com.tr

http://www.tuncaelektronik.com.tr
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye252 yazı
35bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 12film verir,baska firmalara gore iki kat az.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye87 yazı
Selam Ben Ümit;
bahsetmiş olduğunuz sermayeyi artırma şansınız var mı ? Ben şu an hali hazırda faaliyette olan Sağlık Sektöründe Satış pazarlama konsunda hizmet veren bir şirketin sahibiyim ve şirketime ortak aramakatayım.

ilgilenirseniz telefonum : 530 876 51 50

Başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
İş kurmak isteyenler,kendi işini yapmak isteyenler.
Tüm Türkiye'de Smile ADSL bayiliği verilecektir.
Çok düşük bir sermaye ile güzel kazançlar edilebilir.
Bayilik şartları ve yeterli bilgi için lütfen ..Bugune kadar yaptıgınız işleri
anlatan bir cv nizi mail olarak

ercan.bozdag@mersintt.net
0549 779 79 79 dan bilgi alabilirsiniz

adresine yollayınız.
Size çok kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.
Ercan bozdağ
TTnet satış müdürü
0549 779 79 79

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
İstanbulda kurulu bir şirketimiz var. Sermayenizi sermayemize katarak size kar payı verebmiliriz. Aylık 3000TL yi garanti edebiliriz. Şirkette size bir masa ayarlayabiliriz. İsterseniz akşama kadar internette takılırsınız isterseniz bize yardımcı olursunuz. Ana paranızda korunuz. Yani 4, 5 ay sonra çıkmak isterseniz ana paranızı alır çıkarsınız. Cep telefonu ve internet üzerine ticaret yapan Türkiyede 10 dan fazla bayisi bulunan ve Yaprak dökümü gibi büyük dizilerde sponsorluğu olan bir firmayız.

Yeni Üye3 yazı
sitenizin adı nedir acaba .bu işin garantisini nasıl sağlayacaksınız ?
ilyaskaradag10

Yerleşim Türkiye / Manisa
Yeni Üye29 yazı
Sn. Erkan1453,
Bu işin garantisini nasıl sağlayacaksınız. Bu parayla şirket ortağı mı olunacak? Ayrıca "... isterseniz bize yardımcı olursunuz" derken ne gibi bir yardımdan bahsediyorsunuz, ve sitenizin ismi de bildirir misiniz. Bu parayla yeni ürün alımı/çeşitlendirme mi yapmayı düşünüyorsunuz. Bilgi verirseniz karşılıklı uygun olması durumunda konuyla ilgilenebilirim
Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye98 yazı
ilyaskaradag10 arkadaşım 50.000 tl ile 2-3 bin tl kazanılacağına inanmıyorum bu parayla bu rakamları beklemek yapacağın işin riskinide artırır yinede sen bilirsin ama ben 50.000 tl ile 1,5 2 bin liraya bile razı olurum yeterki risk düşük olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye99 yazı
ehliyetin varsa kamyonet al .. evden eve nakliyat yap... taşımacılık işinde gerçekten iyi para var..

Üye920 yazı
selamlar... manisada bayilik verelim % 30 iskontoyile .. yada isterseniz manisa merkezi ofis ortak işletme açalim sizinle birlikte.%50 - %50 kazançla ve tüm manisa il sinirlar size bağli olazcaktir. wep adresimi incelein. www.granitsanat.com yada facebook taki sayfami.( Granit Sanat Emzar nebieridze) günümüzde doğal taş sektörde en kazançli işdır. merkezimiz izmirde ve tüm türkyie geneli ilk ve tek profesyönel üretici firmaiz. biz ciddi girişimcilerle çalişmak isteriz. sadece ciddi ve kararli.
kazanci yüksek ve pazarina hakim ürünlerdir.bir çok büyük firmalarin yapamadiyi işler bizler yapmaktaiz ve çoğu bizim müşterilerimizdır. detaili bilgi için msn: granitsanat@hotmail.com gsm: 05427672476
hayrli işler ve hayrli kazançlar dileriz...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
50.000 Lira Sermaye İle Arap Ülkelerinde Yeme İçme Üzerine Dükkan Açacaksın Senede 150.000 Lira Kazanacaksın ;)
Mal Sahibi Mülk Sahibi; Hani Bunun İLK SAHİBİ???

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkan1453
İstanbulda kurulu bir şirketimiz var. Sermayenizi sermayemize katarak size kar payı verebmiliriz. Aylık 3000TL yi garanti edebiliriz. Şirkette size bir masa ayarlayabiliriz. İsterseniz akşama kadar internette takılırsınız isterseniz bize yardımcı olursunuz. Ana paranızda korunuz. Yani 4, 5 ay sonra çıkmak isterseniz ana paranızı alır çıkarsınız. Cep telefonu ve internet üzerine ticaret yapan Türkiyede 10 dan fazla bayisi bulunan ve Yaprak dökümü gibi büyük dizilerde sponsorluğu olan bir firmayız.

benim aklim "Şirkette size bir masa ayarlayabiliriz. İsterseniz akşama kadar internette takılırsınız isterseniz bize yardımcı olursunuz." cumlesine takildi....
yaziyi birkac saat once okudum ama yorum yazmamak icin kendimi de tutamadim...

isterseniz arkadasinizi getirip tavla oynayabilir, 3 kisi olursaniz 3-5-8 oynayabilir, hatta bizden birini takviye edip king bile oynayabilrsiniz der gibi...
bu sartlarda banka kredisi cok rahat cozum getirir aslinda, yada mevcut cevreden bircok kaynak bulunabilir, nebilim, aklima takildi..
gerci belli de olmaz,
tesadufen bir tanidigim buna benzer gordugu bir ilanda londra da kurutemizlemeciye ortak oldu, benzer sartlarda, gerci o internete takilmadi, tavla da oynamadilar ama isi buyuttuler, simdiki gelirleri tahmi ettiklerinden daha buyuk..
is hayati bu ))))

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
hocam sen 3 kuruşa 5 köfte ısteyenlerdensin en basitinden bir tıp öğrencisinin 6 sene sonunaki öğrenim masrafı bu zaten çalışmasını sitresini kazanmasını söylemiyorum bile ve sonunda pratısyen hekimin aldığı maas senın ıstedıgın kadar denildiği gibi o parayı nerden kazandıysan o işe devam et

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Üye597 yazı
Fason triko kazak imalatçısıyız. Pazarlama vede satış işinde güçlü iseniz ayda 500 adet kazak satabilecekseniz kış sezonunda aylık 3500-4000 tl bağla**** ayda 3000 tl kazanabilirsiniz. Yazın çok giden başka bir üründe tavsiye edebiliriz. msn mail iletişim aryz64@msn.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
Paintball sahası açabilirsin,gerekli her türlü bilgi için :

www.paintballsahakurulumu.com
we have just one world but we living different one's...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye40 yazı
BIRAKIN BUNLARI DOSTUM GELİN SİZİ BAYİMİZ YAPALIM ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ 70 ÇEŞİT İZİNLİ ONAYLI ÜRÜNLERİMİZİ SATIN HEDEFLEDİĞİNİZDEN DAHA ÇOK KAZANIN EN AZINDAN GELECEĞİN SEKTÖRÜNDE YOLA BAŞLAYIN DERİM 05416258225
TÜCCAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ylaç Sektörü
Yeni Üye82 yazı
merhaba, beşiktaşta güzellik salonumuz var getirisi ayda 4_5 mil. civarı olur yorulduk güvenilir birini ortak almak istiyoruz aklınıza yatarsa detayı görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye175 yazı
Aslında 50.000tlye çok iş yapılabilir. Ama eğer son para ise riske gerek yok daha garantili işler yapmak lazım. Bu konuda yardımcı olabilirim sana. e-mail ime yazabilirsin rozaexport@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye3 yazı
sayın ilyas karadağ iletişim bilgilerim size mesaj olarak gönderildi eğer ciddi bir yatırmcı ve iyi kazanmak istiyorum diyorsanız bizi aramanız yeterli
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
Yukarıda erkan1453 arkadaşımız bir yazı yazmış, sonra arkasından bazı sorular sorulmuş. Fakat erkan1453 arkadaşımızdan TIK yok. Arkadaşlar kesinlikle böyle insanlara inanmayın, bunlar kan emen vampir gibiler. Düşünsenize bankadan 50.000TL kredi aldık, 36 ay boyunca 2.200TL verdiğimizde 79.800TL ediyor. erkan1453 arkadaşımın dediği şekilde hesapladığımızda; 36 ay boyunca 3000TL verdiğinde 108.000TL ediyor. Siz düşünün artık ne kadar mantıklı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye20 yazı
benimle irtibata geçin lütfen yurt dışı satışı için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
hiç ticarete bulaşmayın derim al-sat yap aradan kazan. mesela araba al sat. icradan satışları kovala al sat. ayda daha fazlasını kazanırsınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek