Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristan Plovdiv' De Devren Kafe Bar Disko

BaşlatanbelkancalimTarih26/11/2010 00:20:54Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Plovdiv şehrinin tam merkezinde 150 m2. iki salonlu
nonstop ruhsatlı, mutfaklı, full kafe-bar-diskomu evlilikten dolayı devrediyorum.
dükkanın kirası 1000 levadır. 5 sene süresincede bu fiyatta kalacaktır. 4 adet plazma tv, profesyonel ses sistemi, lüks dekoru, 2 klima, aspiratör, 1 play station3, full her çeşit içki dolu, buz makineli, kahve makineli göz alıcı barı, mutfakta mikrodalga fırın, buzdolabı ve mutfak gereçleri, 10 adet nargile, ligtv, DJ kabini, 2 tuvaletli, oturma grupları ve bar tabure ve deskleri, ışıklandırma sistemi.....
Yurtdışında ticaret yapmak, yatırım yapmak veya Avrupa ya yerleşmek için ilk adımı atmak isteyenler için (ACİLİYET OLDUĞUNDAN) değerinin çok çok altında devredeceğim.
firma üzerinden oturum almak isteyenlere borçsuz (her türlü resmi makamdan borcu yoktur yazısı ile) firmamı da devredebilirim ki vize için firma kurulumunu beklemelerine gerek kalmasın.
İlgilenenler bana 00.359.884.481.148 nolu telefondan ulaşabilirler.

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye83 yazı
Selam Devretmek için nekadara bir ücret düşünüyorsunuz ?

resimleri yada internete siteniz var ise mekani görmek isterim ..........
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye99 yazı
fiyatı nedir bunun ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
sayinbalkan calim hala duruyormu bu mekan...saygilar cakir/amsterdam

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
SAYIN:::BALKAN CALIM;;;;;;BU MEKAN HALA DURUYOR MU ..slamlar cakir-amsterdam

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Serbest meslek