Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Irak (mermer-ıslak Mendil-ozel Dizayn Kapi )

BaşlatanHonour34Tarih24/11/2010 10:52:10Yorum6

İlk mesaj
Selamlar,

Su an hazirda Amerika`da faaliyet gosteren bir mermer firmasiyiz ayni zamanda tekli islak mendilin patenti bizim bunyemizde bulunuyor, biraz gec olmakla beraber Kuzey Irak`a adim atiyoruz, iki sefer ziyaretimiz sonucunda oradaki is potansiyelini degerlendirmek uzere , onumuzdeki hafta Erbil`e yerleserek baslatmis olacagiz, forumdaki kuzey Irak ile ilgili cogu yorumu okudum , her ulkenin kendine gore zorluklari oldugu asikardir, ondan dolayi iyi bir arastirma ve alt yapiya sahip olmadan atilan adimlar sansin otesinde bir basari getirmesi mumkun degildir, Mermer , islak mendil veya ozel dizayn kapilarla Kuzey Irak`ta ilgilenen herkesin benimle kontaga gecmesini , Kuzey Irak`ta kendine guvenen satis yapabilecek bireylerin basvurmasini rica ediyor herkese iyi calismalar diliyorum.

www.orgoint.com
www.zwype.com

onurugurbaksi@yahoo.com
0532-514-1336
0750-323-2128
Onur BAKSI

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
mermer ve ıslak mendil konusunda bişey diyemem.ama özel dizayn kapılar diyorsunuz.çok iyi iş yapar diyorum.hayırlı olsun.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat

masıf kapı konusunda uygun fıyatlara uretım potansıyelım var ayrıca masıf pencere yapacak ımkanada sahıbım. ladın ,meşe ve kayın agacından tasarımlarımız mevcuttur ısteyen kısılere detaylı maıl atabılırım.

saygılar
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Sayin yetkili,
size avrupada imalt olan 170 mm veya 175 mm islak mendil verebilirm bunlar parfümlenmis ve sabunlu olup kesimde 2 kalite olrak gectigi icn üretimden aliniyor hafta 10 ile 15 ton arasi islak mendil bulunur. Tek konum bunu sizin kendiniz paketlemeniz lazim....Fiyat cok cüzzi...Kolay gelsin
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf