Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 Fotokopi Kağıdı Ve Latex Eldiven

BaşlatantugbakgulTarih22/11/2010 15:12:49Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 ay sonra Malezya ve Endonezya'ya gideceğim. A4 kağıt ve latex eldiven isteyen müşterilerim için yazışma yaptığım üretici firmalarla direkt görüşerek fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle ilgili görüşme yapmak istiyorum bu sayede de o firmanın varlığını da gerçekten kendim görmüş olacağım. Bu ürünlerle uğraşanların da bileceği gibi ben üreticiyim diyen her firmaya güven olmuyor. Ayrıca yükleme sırasında da başında duracağım için konteynıra yüklenen ürünün benim istediğim ürün olduğu konusunda da kafamda soru işareti kalmamış olacak.
Bu 2 ürünle ilgili talebi olanlar bana mail adresimden veya cep telefonumdan ulaşabilirler.

Tuğba AKGÜL
akgul.tugba@hotmail.com
0536 344 86 13

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye274 yazı
mrhba arkadaslar ben ermenıstanda yasıyorum burda cok talep var a4 kagıdına ben ılgı alanım degıl cok ısteyen vardı dusunursenız yardımcı olmaya calsırım m_unal@hot
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Evet dediğiniz gibi bu piyasada çok fazla dolandırıcı var. Ben bu işi ilk olarak Türkiye'de bu işi yaptığını söyleyen ithalatçı firmalar aracılığıyla yapmaya çalıştım ama nelerle karşılaştım, neler yaşadım az çok tahmin edersiniz. Bunun üzerine direkt kendim gidip, üreticilerle direkt görüşerek bu işi yapmaya karar verdim. Ben oraya hiçbir araştırma yapmadan, ya olursa diyip de gitmiyorum. Sonuçta sadece Malezya uçak bileti bile 1500 TL civarında ki Endonezya'ya gidiş ve orada kalacağım süre içindeki masraflarımı saymıyorum bile. Benim Malezya'da yaşayan çok yakın bir arkadaşım var. O oradan benim yazıştığım firmalarla bir ön görüşme yapacak ve benim elimde dış ticaret müsteşarlığından almış oldum sadece Malezya'da yaklaşık 100 adet üretici olarak gözüken firma da böylece azalmış olacak. Sonuçta bu işi yapanlar var, oralardan bu ürünleri getirenler de var. Ben müşterime mahcup olmamak adına herşeyi en ince detayına kadar araştırıyorum. Kimseye vermiş olduğum bir söz de yok. Benim 5 konteynır alacak olan bir müşterim var ve ona bu ürünü getireceğim. Oraya gidip anlaşmamı yaptığımda da diğer taleplere de cevap vermak isterim. İsteyenlerle yüzyüze de göüşebilirim. Ve sizin de dediğiniz gibi eğer dediğiniz fiyatlara bulabilirsem ki bir aksilik olmazsa bulabileceğimi ve yüklemeyi yapacağımı düşünüyorum; sizinle mutlaka iletişime geçerim.
Herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı

Bu lafları herhalde 15-20 kere oldu duyuyorum.Tuba hnm bir arkadaş tavsiyesi bence 5.000 YTL yakın masrafınızı bence cebinize koyun çünkü endenozya ve malezyada mal yok var diyen yalan söyler.Mal var ama dünya piyasası ile aynı fiyatlar.Malezyada 2 tane üretici vardır kalanlar brokerlr yada marketing firmaları.Endenozya ise aynı şekilde.O bölgede APP vardır ve bu firmadan habersiz size kimse ordan mal veremez.Bence tavsiyem bu firmanın türkiye dist ile kontağa geciniz oraya gitmenize gerek yok burdanda o fiyatları alırsınız onlar ile pazarlık yapınız paranızda cebinizde kalır.Çok arkadaş sizin gibi oralara gitti telefonda ağlayıp geri döndüler.illaki gidecem derseniz size bir kaç adres verebilirim benim refaransım ile görüşebilrsiniz.A4 konusunda size bu şekilde yardımcı olabilirim.
Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Uralas merhaba,
Öncelikle size ve diğer bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İllaki hepinizin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Ama ben Ocak ayının ilk haftası gidiyorum ve bu konuyu yerinde direkt görüşerek bir sonuca bağlamak istiyorum. Bana tavsiye edeceğiniz üreticiler varsa öğrenmek isterim, gitiğim zaman benimkilerle beraber onlarlada görüşebilirim.
Kolay gelsin.

Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar
Arkadaslar ben de Endoenzya da yasiyorum ama arkadas malezya da 2 dolar demis bence en uygun fiyat o endonezyada 2.20 nin altinda urun bulamazsiniz.. Burda duydugum kadari ile bir arkadas calinti urun alip turkiyeye satiyormus ama he ray ne kadar alip satiyor bilemiyecem..Tugba Hanim yapacaginiz masrafa yazik bence bosuna gidip te para harcamayin derim malezya ya istediginiz urunler pahalli burda.. Bu arada CInden kagit fiyatlariyuklu alirsaniz 1,90 dan bulursunuz ama nakit alicaksiniz paranizi elinize fabrikaya gidiceksiniz en az 20 konteyner alicaksiniz 1.90 FOB alirsiniz bu fiyat isinize yararsa tabii..
Eldiven isine gelince cok isteyen var ama hic bakmadim burda bir kac yerle gorustum geri donus alamadim onun icin biraktim,, Malezyada ve Endonezya da cok Dolandirici var,,
Siz gidip urunleri de gorseniz konteynere yuklendigini de gorseniz yine dlandiririlar sizi...Sakin para verip te inanmayin..Urunelri gorseniz bile dahi yukleme yi gorseniz bile dahi inanmayin.. Oralarda yasiyan turk arkadaslarla calisin en azindan oraya yerlesik olduklari icin urunleri daha fazla takip edebilirler,
Bizim milletimiz verecegi 3000 dolardan kaciyor sonra da Onbinlerce dolar kandiriliyor.. Yapmayin arkadaslar oraya giden turkler orda yasiyor o ulkeye yerlesmisler gorundugu gibi basit degil..
Yanlis anlamayin kendim icin soylemiyorum. Ben sadece buraya gelen arkadaslara karsiliksiz yardim etmeye calisiyorum.
Herkese kolay gelsin..

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye114 yazı
merhaba Malezyadaki arkadas bana eldiven lerin ozelliklerini verirmisin. hangi renk kac gr gibi birde verdigin fiyat CIF mi FOB mu.
Tesekkurler

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Ben malezya ve cinden eldiven getiriyorum..ama bu siralar malzemesiz kaldim..fiyatlar cok yukseldi,malzeme yok..siparislerimi veremiyorlar..teslimatlari mayis ve hazirana atiyorlar

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Serbest meslek
Üye122 yazı
Arkadaşlar aylardır endonezya, malezya, tayland, ve çin,, A4 kağıdı için araştırma yapıyorum,,, orada bizatihi türkçe konuşan türk kardeşlerimizden dostlar edindim,, malum oralarda türk okulları var,, dernekler var,,, ticari ataşelikler var,,, eee ticaret hele helde uluslar arası ticaret hiç kolay değil, bunlara sordurdum,, hatta şuan çinde bir arkadaşımız incelemelede bulunuyor,, demek istediğim tuğba hanım malezyaya tatile gidiyor onun yerinde olsam tatilin keyfini çıkartırım...ha birde boraumut bey e iyi şanslar,,,,
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
Slm.Latex eldiven ,mobilya ,parke ve kızartmalık yağ almak isteyenler benimle irtibat kurabilirler

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
uygun fiyatli ,iyi kalite a 4 kagit.

isteyen arkadaslar baglantiya gecsin lutfen

jaltul@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
malezya da kağıt mağıt yok arkadaşlar ...... kardeşim oraya gitti ve döndü ...... üstelik kendi adına yaptığı western unıonla yapılan 4 000 $ havalemizi bile almışlar şimdi onu almaya çalışıyoruz ama muhtemelen mahkemeye verceğiz firmayı .... sizin anlıyacağınız kağıt satıyorum düyenlerin alayı dolandırıcı haberiniz olsun ........

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye762 yazı
Turkiye ve cevresinde bu kadar kagit satan firma var siz niye Asyanin obur ucuna gidiyorsunuz anlamadim.Ha illa ucuz alacam diyorsaniz kolay gelsin.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar malezyada endonezyada tayvanda çinde de kağıt çok istemediğin kadar ama uygun fiyat ve güvenilir firma bulmak zor

Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jali
uygun fiyatli ,iyi kalite a 4 kagit.

isteyen arkadaslar baglantiya gecsin lutfen

jaltul@hotmail.com

Hocam msn ekledim .. irtibata geçebilirmisin benimle .. A4 kağıdı almak istiyorum. Email : omeruludag(at)gmail.com
Msn:omerulu_dag(at)hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
1 konteynır a4 fotokopi kağıdı talep etmekteyim gerek ithal gerekse türkiye içinden 1 paket fiyatı k.d.v nakliye herşey dahil kaç tl ödeme şeki,lleri ve nasıl olacagıyla ilgili bilgi istiyorum naskimya(et)hotmail.com
esed38

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Matbaacy
Yeni Üye10 yazı
Merhaba;

Xerox Marka 80 Gr. 1. Hamur Lazer Kesim Kağıt. 1 Top - 500 Adet Kağıt, 5'li Kutu Halinde. Tüm Türkiye'ye Satış Vardır. Sınırsız Satış, Kargo Alıcıya Ait Fiyatı; 3.40 TL (KDV Hariç). Yüksek Miktarlı Alımlarda İndirimlerimiz Söz Konusu Olacaktır.

İlgilenen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye46 yazı
merhaba Arkadaslar.
bende endonezya ve malezyaya gittim tam bir ay kaldim. kesinlike A4 KAGIDI BULAMAZSINIZ. APP ORANIN O BOLGENIN MAFYASI ONLARIN IZNI OLMADAN KIMSE KAGIT YAPAMAZ. APP DE SIZE YUKSEK FIYAT VERIRI. BEN YILLIK 800 X 20 KONTYNIR ICIN antlasmaya gittim. cif olarak 2.40 fiyat verdiler. size tavsiyem oraya sadece tatile gidin
ikici olarak biz bulduk Double A kalitesinde 1. sinif business kagid. kendi markamizi yaptiriyoruz DOTcom PAPER Business.
isteyen arkadaslar liman teslim 2.20 usd den direk cif olarak gonderebiliriz. ofisimiz istanbulda. dusunen olursa hic bir riskiniz olmadan yuzde 20 depozite geri kalan mal konsimantonun forokopisini size verdigimizde parasini aliriz. malimizinda arkasindayiz. hem uretim asamasinda o ulkedeki ortagim mali kontrol ediyor ve yukleyip gonderiyor. bizde yeni bulabildik. 1 yildir arastirdi. en az 1 konteynir.
iyi calismalar
afkarayigit@yahoo.com
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Kağıt taleplerinizi uygun fiyata, risk almadan sağlayabiliriz. İhracat yapmak isteyenler için de çok uygun koşullarımız mevcut. Hem sözleşmeli hem de stoklu çalışıyoruz. 2,30 USD/paket ten başlayan fiyatlarla 80gr %102-104 parlaklıkta kaliteli A4 kağıt temin ediyoruz. İstanbul içi, 3000 paket üzeri alımlarda nakliye ücreti alınmamaktadır.
İthalat oldukça riskli bir iştir. Hem zaman hem de para harcamanız gerekiyor. Bu riske girmeden uygun fiyata A4 kağıt temin etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Diem Kağıt Ticaret Şti
İlgili kişi: Dilek Metin
GSM: 0505 565 32 86
Email: info@diemticaret.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,

Çok yakin bir dostumuzun genel müdürlüğünu yaptığı bir firma için A4 kağıdı 80gr C kalite. Bu özellikler de her ay ton bazında alım yapılacak. (Aylık 600 ton ve 1 yıl boyunca) Bu bilgilere nazaran ton fiyatı bildirilmesi önemle rica olunur. Ödeme nakit.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye41 yazı
Merhaba, 1000 paket 1. kalite A4 kağıdı almak istiyoruz. Şu anda İstanbul'da elinde hazır olan satıcılar lütfen fiyat teklifinizi bildirin. Ayhan OSANMAZ, 0505 992 63 73, email: ayhanosanmaz@gmail.com Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen