Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalya'da Ürünlerini Pazarlamak İsteyenler

BaşlatanAdatalyaTarih22/11/2010 10:01:44Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Antalya merkezde bulunan şirketim aracılıyla mallarınızı Antalya ve ilçelerine pazarlayabilirim. Her türlü değişik fikirlerinize açığım (brokerlik, ürün pazarlama, komisyon usulü satış, ithalat, fikir satma, ilginç projeleri hayata geçirme v.s.). Her türlü maddi ve manevi destek sağlayabilirim, ortak olmak isteyenler için ortaklaşa çalışarak karı paylaşabilirim. Antalya bölgesinde geniş çevre kitlem mevcut olup, hep beraber kazanabiliriz.
Ayrıca piyasa koşullarına göre uygun ve Antalya piyasasına sokamadığınız ürünlere bayi olabilirim. Lütfen ciddi düşünenler irtibata geçsinler.
info@adatalya.com adresinden bana ulaşabilir ve ya yorum yazabilirsiniz.
Syg.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye107 yazı
Merhabalar, size verdiğim web adresimizden ürünlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Şayet olumlu bir karar verirseniz, iş konusunda birlikte neler yapabiliriz detaylı olarak görüşürüz. Saygılarımla...
http://www.brightuse.com.tr
http://tuncaelektronik.com.tr
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye46 yazı
Ürünlerinizi inceledim Türkiye distrübüteri misiniz yoksa üretici firmamı. Antalyada il bayiniz var mı yada bayilik olarak çalışmak istersiniz yoksa beraber yeni bir yapı mı oluşturalım. Bayi fiyatlarınız nelerdir. Ayrıntılı mail geçerseniz değerlendirmeye alalım.
Saygılar

Üye107 yazı

üretici firmayız ve aynı zamanda Türkiye genel Dağıtımınıda yapıyoruz. Antalya da il bayiliğimiz yok fakat Karşılıklı görüşmelerimiz neticesinde İl Bayiliği, Akdeniz Bölge Bayiliği de verilebilir.
Ayrıca piyasaya sunulacak yeni değişik ürünlerin de çalışmalarını yapıyorum. Bu yeni ürünlerin üretim ortaklığıda kurulabilir. Türkiye genel dağıtımıda olabilir. sizin ticari düşüncelerinize göre bu konuları karşılıklı görüşerek daha net hale getirebiliriz.
Ayrıca Başka fikirlerde sunabiliriz sizlere. örnek: sizin şirketinizin ünvanı yada markası ile bir ürün hazırlarız. bu ürünün dış ambalajina ve kullanma kılavuzuna sizin şirketinizin adres ve telefonları yazılabilir, siz türkiye distribütörü olarak kendi markanızla bayilikler oluşturabilirsiniz. Kar marjları yüksektir. Adres bilgilerinizi gönderebilirseniz gerekli tüm dökümantasyonları ve bayi fiyat listelerini vs... kargo yoluyla gönderebilirim daha sağlıklı bilgiler edinebilirsiniz. saygılarımla...
burhan tunca

Üye120 yazı
mangal kömürü düşünür senin calışa biliriz

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
Üye100 yazı
lokum badem ezmesi vs düşünürmüsünüz. antalya turistik bölge. talebin çok olacağına inanıyorum

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Üye270 yazı
mrb ev tekstil ürünleri pazarlayabilirmisiniz.markalı ürünler versace ,armani,gucci,playboy gibi polyester uyku seleri ,nevresm tk ,yatak örtüsü ve masa örtüleri gibi ürünler.tşk ederim.
andehab@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye46 yazı
mangal kömür bayi fiyatlarınızı mail atarsanız değerlendirmeye alabiliriz.

Yeni Üye46 yazı
ayrıca analiz raporlarıda lazım kömür için

Yeni Üye46 yazı
Burhan Tunca bey mail adresinizi verirseniz detaylı bilgi ve adres bilgilerini tarafınıza yollarım. Değişik fikirlerinizede açığım.
Syg

Yeni Üye46 yazı
semkar 1 ürün resim ve fiyat bilgilerini mail atarsanız araştırma yapalım
syg

Üye107 yazı
Sayın Mehmet Bey; (adatalya) ürünlerimizle ilgili Toptan Fiyat listelerimiz ve tüm dökümantasyonlar vermiş olduğunuz adrese kargo yolu ile gönderilmiştir. Brightuse-x5 cihazlarının satış piyasası çok geniş olmasına rağmen Yatırım sermayesi oldukça düşüktür fakat elle tutulur, geleceği olan bir iş koludur. Türkiye genelinde 540 civarında satış noktasıyla hizmet verdiğimiz halde girişimci ruha sahip değerli kişilerin talepleri üzerine satış noktalarımız artmaktadır. Sizlerle de çalışmak dileğiyle... saygılarımla...
http://www.brightuse.com.tr
http://www.tuncaelektronik.com.tr
burhan tunca