Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirlerinize İhtiyacım Var

BaşlatanALPEREN38Tarih21/11/2010 14:25:05Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
HERKEZE HAYIRLI GÜNLER KAYSERİDE BİR İŞ KURMAK İSTİYORUM BİR ÇİKOLATA FİRMASININ FABRİKA SATIŞ MAĞAZASINI AÇMAYI PLANLIYORUM AMA KARARSIZIM ÇEVREMDEKİ KİŞİLER MARKET AÇMAM YÖNÜNDE BASKI YAPIYOLAR ÇOK GÜZEL PARA KAZANACAĞIMI SÖYLÜYORLAR AMA MARKET BANA ÇOK CAZİP GELMİYOR SİZCE NE YAPABİLİRİM

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye2 yazı
GIDA SEKTÖRÜ İLE İÇ İÇE İSENİZ SİZE KÜLTÜR MANTARI PAZARLAMANIZI TAVSİYE EDERİM

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Gyda
Yeni Üye48 yazı
ırakta gel acarsan daha iyiolur

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
Yeni Üye48 yazı
arkadaşım ben ırakta iş yapıyorum ırakta şekerleme işinde boşluk var imkanların nedir bnilmiyorum bir düşün yardımcı olurum

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
Üye358 yazı
Kayseri'de bu iki işte bence yürümez çikolata günlük satışı olan bir gıda maddesi degil ve Kayseri'de merkezde bu içi çok iyi yapanlar var köklenmiş firmalar
bir tek acarsan yürür hali var oda dükkan kendinin olacak yoksa ayakta duramazsın siz bunu gözlemliyemediniz mi?
market işini 5-6 yıl önce açmayı düşünseydiniz olabilirdi ama şu an büyük firmalar mahalle aralarında bile ikişer adet oldular bence iki iş türündede hüsrana ugramamanız için size tavsiyem unutun bu iki işi!

meslek esnaf yazmışsınız hangi dalda esnafsınız

saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
GÖZLEMLEME OLAYI OLMADAN ZATEN OLMAZ AMA BENİM BAŞLIĞIMA İYİ DİKKAT ETMEMİŞSİN SANIRIM FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR YAZMIŞIM YANİ YORUMLAR NASIL GELECEK BENİM İÇİN O ÖNEMLİ BEN BU İŞİ EXTRA Bİ İŞ OLARAK DÜŞÜNÜYORUM NORMAL MESLEĞİM ORGANİZE SANAYİDE YATAK KANEPE KOLTUK İMALATI YAPIYORUM

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Üye358 yazı
Dikkat ettim tabikide iki iş dalından umut olmadıgı için yanlış bir iş yapıp paranı ziyan etme diye o yorumu yaptım.

Kayseri'de yapılabilecek degişik bir iş yapmak istiyorsan o çok zor,olan bir işi geliştirmek daha kolay oluyor.

Organizede üretim düşünürsen aklında bir üretim varsa yardımcı olabilirim size
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er