Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalya İçin Öneriler

Başlatanbulut22Tarih21/11/2010 09:58:59Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye81 yazı
Merhaba arkadaşlar ,önce kendimden bahsederek konuya geçmek istiyorum.Doğma büyüme Edirne'liyim.yaşım 33 bu yaşıma kadar Edirne'nin küçük bir ilçesinde çeşitli işlerde bulundum,elektronik ürünler satışı gsm bayiliği ,internet kafe işletmeciliği ve normal kafe işletmeciliği, Allah'ın izniyle 3 ay içinde Antalya'ya evlilik nedeni ile yerleşeceğim. Antalya için iş önerileriniz fikirleriniz varsa çok memnun olurum neler yapılabilir,ayrıca bir yerden duymuştum ki edirnede bir abimiz okul taşımacılığı yapıyormuş ve yaz dönemleri okul taşımacılığında kullandığı aracını turizm firmalarına turist taşımacılığı ve transfer işlerinde kullanmak üzere kiralıyormuş araç için ayrı kira ayrıca kendisi şöför olursa ayrı kira alıyormuş bu iş hakkında bilgisi olan varsa lütfen fikirleri ve önerilerini paylaşırsa çok memnun olacağım.Şimdiden herkese teşekkür eder geçmiş kurban bayramınızı kutlarım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye1359 yazı
VIP yolcu transferi turistik bölgeler için biçilmiş kaftan değerlendirmenizi öneririm..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
Sayın OdiN benimde bahsettiğim tamda oydu sanırım vip taşımacılık fakat işlerin işleyişi hakkında hiç bir fikrim yok konu hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye81 yazı

Yazım hakkında yorum ve bilgi yapabilecek arkadaşlar lütfen yorum ve önerilerinizi esirgemeyin...

Yeni Üye81 yazı
Forumda Antalya da yapıabilecek iş önerisi verecek kimseler yok sanırım :)...uzun zamandır bu foruma üyeyim ama her geçen gün kullanılırlığını yitiriyor.ana sayfasında bile konu başlıkları hep aynı artık insanlar başka forumlara kaçtı sanırım ...

Üye194 yazı
V.I.P transferi kulağa ne kadar hoş gelsede iş o kadar hoş değil.
Taşımacı firmalar vardır gidersin onlarla görüşürsün,aracın iyi ise mutlaka anlaşırsın.
Transfer , yolcuyu bir yerden bir yere uşaştırmak demek,ulaştırdıktan sonra istirahat demeksede öyle deyil.
Taşımacı şirketine bağlı olursun,taşımacı şirketi çalıştığı turizm acentelerinden gelen transfer isteklerini
yerine getirir.Örnek gece bir telefon gelir sabah saat 06:00 da Havaalanında ol derler.Sende gidersin ve rehberini görürsün.
Uçak saat 08:00 de inecektir ama rota yapabilir.Yapmadığını varsayalım.Alırsın yolcuyu ***ürürsün Alanyaya.
Orada işin biter ve beklemede kalırsın.Alanyadan ne zaman bi iş Antalyaya çıktı seni ararlar ve sen gidersin.
Bazen o yolu 3-4-5 kere gidip gelirsin.Birde sağlam bir taşımacı bulman gerek!!!Turizmde para yavaş döner.
Birde iyi gerçekten V.I.P uygun bir aracın varsa direk olarak turizm acentaların Operasyon veya
araçsorumlu müdürlerine gidersin.Eğer anlaşmayı onlarla yapabilirsen daha iyi olur çünkü 1 gün önceden iş planın verilir
ve bu kadar yorulmazsın.Buradada iyi bir acenta bulmak gerek.
Kusura kalma çabuk çabuk yazdım umarım işine yarar.İyi çalışmalar ve bol şanslar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye81 yazı
Akdeniz9967 Yorumun ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.konu hakkında ayrıntılı görüşmemiz mümkünmü?..ayrıca başka önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi ?teşekkürler.

Yeni Üye81 yazı
Antalya için önerisi olan kimye yokmu ...!!!

Yeni Üye81 yazı
Özel mesaj attım Komiks. lütfen arkadaşlar başka ne gibi işlere yönelmek mantıklı olur Antalya için fikirlerinizi bekliyorum.

Yeni Üye81 yazı
????

Üye194 yazı
hotmaile ekledim.müsait olduğumuzda yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye81 yazı
Akdeniz9967 kabul ettim uygun zamanınızda görüşmek isterim.başka önerisi olanlar varmıdır acaba ?

Yeni Üye81 yazı
bu site eskiden daha verimliydi eski hızını kaybetmiş gibime geldi.? haksızmıyım

Yeni Üye81 yazı
Antaylya'da Ne İş yapılır !!!! yokmu fikri olan:)

Üye358 yazı
msn adresini özelden veya forumdan yazarsan bir bilgide ben vermek isterim veya yazılarımı takip et kafana yatan olursa görüşelim.
Eskiden olsa ortak yapardım ama şu an için gerçekten işi yapmak istiyene fikir verilip ortaklık düşüncem yok.
2yıllık bir piyasa araştırmasıda mevcuttur.
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Abi turizm sektörü için taşımacılık heleki Antalya'da turisti bol olan yerde güzel bir iş ama sen yeni evleneceksen bence şehir içinde öğrenci taşımacılığı falan olur senin için. Ama eğer uzun yolda aracımla kaptan olarak gideyim derslen o senin için iyi olmaz çünkü yeni evlisin çoğu zaman evde olmassın buda yeni evli çiftler için iyi birşey değil yani. Ama kış olduğunda öğrenci servisi sürersin yaz oluncada aracı kiraya verirsin. Gayet karlı iş yani

Yerleşim Türkiye / ErzurumkütahyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye81 yazı
???? başka öneri yokmu arkadaşlar

Yeni Üye81 yazı
???????