Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tavsiye İle Para Kazanmak

BaşlatanafşinliTarih17/09/2007 16:36:04Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
İş Hayatından Ne Bekleriz..?

GELİR! GÜVEN! GELECEK!
Aslında Aradığımız, Hayatımızın Geri Kalan Kısmı Değil mi?

Öyle Bir İşim Olsun ki ;
Sermaye Gerekmese,
Çalışma Zamanımızı Biz Belirlesek,
Öğrenim Durumu Önemsenmese,
İş Yeri Zorunluluğu Olmasa,
Bizi Bölgelerle Sınırlamasa,
Çalıştığım Kadar, Hatta Çalıştırdığım Kadar Ödeme Yapılsa,
İstediğim Ölçülerde, işimi Büyütme Fırsatı Verilse…Rahat Bir Emekliliği ve Gelirimi Miras Bırakma imkanını Sağlasa,
BÖYLE BİR İŞ VAR MI ? EVET.....VAR
mehmet kara

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Yeni Üye20 yazı
gereken tek şey para sayma makinası olmalı,. sanırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye158 yazı
Nasıl bir işmiş bu, biraz bilgi verir misiniz? Networking vs. olmasın lütfen ...
ali can

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı

PART TİME,FULL TİME,İŞ VEYA EKİŞ

TÜRK NETWORK MARKETING, OGC ..

Girişimci veya Girişimci Olmak İsteyen,
Herhangi Bir Meslek Sahibi Olmayan yada Ek Meslek Arayışında Olan,
Aile Ekonomilerine Katkı Sağlamak İsteyen Ev Hanımları,
Akademik Eğitimlerini Tamamlayıp, İş Hayatına Hazırlanmak İsteyen Yeni Üniversite Mezunları,
Kendi performansınızla orantılı ek bir gelir sağlayabilir veya bununda ötesinde maddi bağımsızlık sağlayabilecek harika bir gelir elde edebilirsiniz.
evet alanında tek TÜRK NETWORK FİRMASI
mehmet kara

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye23 yazı

DOĞRUDAN SATIŞ günümüzde,geleneksel perakende satış sistemine karşı giderek önemi artmakta olan bir alternatiftir.Doğrudan satış sisteminde ürün veya hizmetler,satış danışmanları tarafından doğrudan tüketiciye ulaştırılır. Bu sistem tüketiciye aşağıdaki avantajları sağlamaktadır.

**Mağaza çalışma saatlerinden bağımsız olarak alışveriş yapabilme.
**Kaliteli ve doğal ürünleri uygun fiyat dan alma.
**Evde alışveriş yapmanın verdiği rahatlık.
**Profesyonel ve dostca bir danışmanlık hizmeti.

NETWORK MARKETING olarak da adlandırılan Çok Katlı Pazarlama(MLM) ileri sürülen büyük kazanç iddaaları bir kenara bırakılacak olursa,devamlı kişisel başarılar üreten ve binlerce insanın yaşama bakışlarını ve yaşam kalitelerini olumlu yönde etkileyen bir sistemdir.

Bir ürünün belirli bir pazar payına ulaşabilmesi için sadece imaj tanıtımına milyon dolarları bulan meblağlar harcanmaktadır.Network Marketing de ise reklam yapma zorunluluğu ortadan kalktığı ve diğer işletme masrafları alışılageldiğinden çok daha az olduğu için araştırma ve geliştirme çalışmalarına daha fazla kaynak ayırabilmekte ve bunun sonucu olarak da ürünler mükemmel bir kaliteye sahip olabilmektedirler.

Reklam ve dağıtım maliyetlerinden yapılan tasarruf nedeniyle OGC-MARKETING planı içerisinde bağımsız danışmanlarına daha yüksek prim ödemeleri yapabilmektedir.Örneğin dünya üzerinde sayıları 500.000 üstündeki milyonerlerin yaklaşık %20 si servetlerini son 10 yılda kurdukları danışmanlık işleri sayesinde elde etmişlerdir.Bu sistemde bu milyonerler arasına katılmanız sizin başarınıza bağlıdır.Başarılı bir network marketing işini yönetmek için özel becerilere ihtiyaç duyulmadığından,ortalama bir eğitim düzeyine sahip olan herkes az bir sermaye ile kendisine ait başarılı bir iş kurabilir.

Doğrudan satış sisteminin geliştirilmiş bir şekli olan NETWORK MARKETING "kartopu" veya "piramit" olarak adlandırılan organizasyonlarla karıştırılmamalıdır.Bu gibi sistemler yasal değildirler.
Türkiye'mizden Dünya ya açılacak bu dev firmada sizde şimdiden yerinizi alın. İşte network marketing branşında sunulan imkanlar:Ek gelir.Maddi özgürlük.Kendi işine sahip olmak.Daha fazla boş zaman.Bireysel gelişim.Başkalarına yardım etme.Yeni insanlarla tanışma.Gerçek emeklilik.Miras bırakma.
EVET BUNDAN SONRASINI KONUŞMAK İÇİN 05333852546

D E Ğ İ Ş İ M F I R S A T I N I D E Ğ E R L E N D İ R İ N
OGC A İ L E S İ N E K A T I L I N..
mehmet kara

Yeni Üye23 yazı
erdal bey demekki yazıyı tam anlaı ile okumamışınnız tavsiyem okumanız.saygılarımla
mehmet kara

silindi72 yazı
Syn: Afşinli
Network marketing yazınızı dikkatlice okudum.Oldukça uzun bir yazınızın olmasına rağmen hiç bir açıklayıcı bilgi yazmamışsınız?benim gibi belki network marketing konusunda bilgisi olmayan insanlara açıklayıcı bir bilgi yazarsanız işin konumu ile birlikte daha sağlıklı olacağı kanısındayım.Bu gibi önemli iş kolları telefonla konuşulacak konular olmadığını, network marketing,hangi iş kolu çalışılacak belli bir açıklıkta bilgilendirilmesi
hangi saha alanlarında çalışılacağı konusunda olabilir diye düşünmekteyim.Teşekkür ederim...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
küçük bir sermayeyle güzel ve kazançlı bir iş kurmak isteyenler bu yazıyı muhakkak okusunlar..
evet ilk akla gelen "nedir bu şin sırrı?" sorusu oluyor. bu işin sırrı çok açık. güvenlik sistemleri.. bu sektör zamanımızın en hızlı ilerleyen sektörlerinden birisi. bir zamanlar lux olan sonrasında ihtiyaç haline dönüşen ve şimdi mecburiyet olan bir sektör. güvenlik sistemleri her işte olduğu gibi bilgi isteyen fakat ticari bir zihniyetle bakıldığında bilgiden çok beceri isteyen bir sektör. işin içine girdiğinizde göreceksiniz ki, basit kuralları bilen bir teknik ekiple bu işin başarılmaması ve kazançlı çıkılmaması işten bile değil.ve bu konuda bir avantajınızda şu olacak. firmam bu konuda teknik eğitim vermeye açık üstelik riske attığımız hiçbir zaman büyük meblalar değil. elinizde yüklü ürün bulundurmak zorunda değilsiniz.. elinizde ürünlerin sadece örneklerinin bulunması yeterli. müşteriniz işi onaylasın, siparişinizi iletin ve ürünler türkiyenin neresinde olursanız olun 1-2 gün içerisinde elinizde olsun. işte iş ve iş kurmak bu kadar basit.
firma merkezim adanada bulunmakta ve elegance ürünlerinin akdeniz bölge distribitörlüğünü yapmakta. 1995 yılında kurulan firmam kurulduğu günden bu güne elektronik güvenlik sistemleri alanında faaliyet göstermekte olup 1997 yılından itibarende yapı otomasyonu konusunu da portföyüne dahil etmiştir. her iki faaliyet alanında da güneyin parlayan yıldızı olma gayretini ,ithalat-ihracat ve imalat alanlarında da sürdürerek türkiyenin toptan ve parekende merkezi haline gelmiştir. bu konuda bilgi almak isteyenler.. sorularınızı bekliyorum. integral güvenlik sistemleri bayii kanal sorumlusu bayram uslu tel: 0322 453 04 60 byramus@hotmail.com
integral Güvenlik Sistemleri Bayii Kanal Sorumlusu

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye23 yazı
SN: AGACIK İŞİMİZ İLE İLGİLİ YAZIYI OKUMANIZI HASSETEN SİZDEN RİCA EDİYORUM

İşimiz,kısaca üstün kaliteli, genç kalma, uzun yaşam, enerji ve stressiz yaşamı destekleyen tamamen doğal ürünleri uygun fiyatlara müşterilere sunmak ayrıca yeni iş ortakları bularak OGC INTERNATIONAL NETWORK ACADEMY markası altında, TÜRKİYE merkezli olarak Dünya’ya açılmak , yapılanmak, işimizi ekip olarak kazanca dönüştürmektir.

Firma Vizyonumuz,Amaç ve Hedeflerimiz ;

Doğa Ananın sunduğu nimetlerden geliştirilen ürünlerimiz ve dünyanın en iyi pazarlama planının sinerjisi ile Girişimciliği teşvik ederek insanların ekonomik özgürlüklerine ve hedeflerine ulaşmalarını sağlamak.

On yıl içerisinde Türkiye den doğup büyüyen Dünyanın en iyi Network Marketing tabanlı Firması olmak,

Geçim sıkıntısı yaşayan insanlara ek gelir kazanabilecekleri alternatif bir iş modeli sunmak,

Mesleki yetersizlik nedeni ile, iş bulamayan işsizleri eğiterek, iş ve istihdam sağlamak,

Akademik eğitimlerini tamamlayıp, iş arayan Üniversite gençliğini iş hayatına hazırla****, istihdam edilmelerini sağlamak,

Aile ve Ülke ekonomisine katkıda bulunamayan “Ev Hanımlarını” eğiterek meslek sahibi yapıp, katılımlarını sağlamak,

Girişim ve Girişimciliği teşvik ederek, insanların kendi işlerini kurmalarını sağlamak,

Yaptığımız Araştırma ve Geliştirme çalışmaları neticesinde insanlığın tanımadığı, Doğa Ananın sunduğu nimetleri keşfederek insanlığın hizmetine sunmak,
BAŞARI VE KAZANCIN KEYFİNİ YAŞAMAK İÇİN
GÜZEL GÜNLERDE BULUŞMAK ÜZERE
mehmet kara

Yeni Üye5 yazı
slm afşinli kardeş ben bu işi duydum ve yapmayı düşünüyorum. çok iyi bir iş olduğunu duydum. herkesin ilgilenmesini tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Yeni Üye79 yazı
ya bı ısler ınternette dolu zaten ama kımse ne yapıcagımızı ne olacagını soylemıyor yok ev hanımıymısyok paraymıs ınanın ben bısey anlamadım uzun uzun yaıolar vra ama acıklama lar yokkkkkkkkkkkk
tugba

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye79 yazı
burdan boyle kolay para kaznaıyorsak her kesısını gucunu bıraksın eve bır bılgısyar alsın evden para kazansın dısarda calısanlar akılsızmı o zman sacma bunlar ya
tugba

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
silindi72 yazı
Sayın :Afşinli gerek gönderdiğiniz msj.gerekse yazı-yorum sayfanızda aynı yazınızı tarafıma gönderdiniz size teşekkür ederim.Şahsım olarak sizi tanımadığım halde sanal ortamda yazışabiliyoruz değilmi!Değerli arkadaş böylesine önemli bir iş kolunda e-mail adresime işin konumunu yazsanızda bilgilensem şartlar uygun olursa bende kazansam sizide kazandırsam iyi olmazmı insanlar konuşarak tanışıyorlar değilmi!
Beni sorarsanız Pazarlama iş kolunun her kademesinde görev almış bilgisi,becerisi ,çevresi olan ciddi bir iş yaşam kavramında kariyer oluşturmuş inşaat,gıda,deri,tekstil,reklam sektörlerinde faaliyet göstermiş gerek yurt içi ,gerekse yurt dışı çalışmış deneyimli pazarlamacıyım.
Şu an bile pazarlanacak her hangi bir ürünü kolaylıkla tanıtımını yapar ürünün pazarını bulur pazarlar ve satarım %,primimi alırım ürün sahibinide kazandırırım.
Yazınıza istinaden Doğa Ananın nimetleri yazınızı detaylı yazarsanız daha sağlıklı olur düşüncesindeyim .Teşekkür ederim...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
Sn:ışık
bir zamanlar ülkemizde var olan banker kastelli,titan saadet zinciri,bankalarını batıranlar ,gibi bir sürü olay gelmiş geçmiş bu millettin başından.milletimiz bu tip sektörlere bile aynı gözle bakıyor haklısınız.yeni gelişmeler de olsa aynıdır diyor.network marketing sistemini bile böyle algılanıyor maalesef.sizinde dediğiniz gibi ogc international network academy patlayacak ama bu patlama sizin öngörünüz gibi değil.o kadar kesin konuşuyorsunuz ki anlamıyorum.OGC inceleyin, araştırın , ondan sora yorumlayın.
mehmet kara

Yeni Üye6 yazı
diğer arkadaşlara kesinlikle katılıyorum öyle evden bi yerlere tıkla**** para kazanmak mümkün olsaydı kimse alın teriyle çalışmaz alır herkes evine pc keyfine bakardı. yani bazı kesimler için söylüyorum iş hayatını bu kadar basite indirgemeyelim arkadaşlar para kazanmak emek ve alın teri gerektiren bir olaydır

Saygılarımla

Halis CandemiR
HcandemiR

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Dany?manlyk
Üye347 yazı
hcandemir KESİNLİKLE KATILIYORUM ALINTERİ OLMADAN KAZANÇ DA YOK AMA BİZ MİLLET OLARAK KASTELLİ VE TİTANCILARI SEVİYORUZ .HEPİMİZ KESTİRMEDEN ZENGİN OLMANIN HESAPLARINI YAPIYORUZ .YAZIK BİZE İNTERNETİN BİLE SUYUNU CIKARTMAK ÜZEREYİZ

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
arkadaşlar ben sadece network marketing sistemini tanıtıyorum.burada bulnan kimse şunu söyleyemez bana şu ürünü sattın diye.ben burada ürün satmıyorum .ya ne yapıyorum ogc int.network academy,güzel kaznımların olduğunu eğer bu işi yapılırsa ekonomimizin rahatlayacağını anlatmaya çalışıyorum.ogc int.network,u başka yerlere çekmeyin lütfen.bu şirket bir türk şirketi şimdiye kadar bu işi hep yabancılar yaptı.
mehmet kara

Yeni Üye23 yazı

MERHABA ŞANSLI İNSAN

OGC İnternational Network Acedemy ile tanışma fırsatı ile karşı karşıyasın.

ogc ,yi incelediğinizde göreceksinizdünyanın en dev firmaları ile birlikte tırnaktan saça kadar tüm yararlı ürünleri bir araya getirdik ki bize katılan distribütörleriimzin kazançlarını rekor seviyeye yükselmek bizim tek ve değişmez görevimizdir.
Bu görev kutsaldır ,vatan borcumuzdur. Bir türk olarak gurur duyacağımız tek amaç'tır.ötesi tefarruattır.

borçluolan vatanımızı daha fazla çalışarak ,asli görevimizi yerine getirmiş olacağız.

işsize iş,çalışana ek iş ve dünyanın tepesine yer alarak ilk defa dünya,ya yukarıdan bakacağız.

Suları tersine akıtmayı başardık,dünya kazaancı şimdi TÜRKİYE,de ve türk insanına akacak.OGC,nin ürünlerini crem flex,ırido force,dermotolojik kil(çamur) sayesinde on binlerce insanımızı eklem romatizmaları,bel fıtığı,kireçleme,atriz-artroz dan iyileşme göreceğinizden hayırlı dualar alacaksınız ki,o dualarson yolculuğunuzda sizinle gelecek,

Ebedi istiratgahınızda rahat olmanızı sağlacak.LÜTFEN UNUTMAYALIM.......!

Son olarak ürünlerimiz tüm eczanelerde,güzellik merkezlerinde ve tüm hastanelerde kullanılacağını ve disribütörlerimizi bu yerleri üye kaydedeceği için gelirleri rekor seviye,ye yükselecektir.

OGC İNTERNATİONAL NETWORK ACADEMY,i anlatmakla mümkün olur.

size düşen görev,İNCELEYİN,ARAŞTIRIN,SORUŞTURUN aylardan beri görev yapan distribütörlerimizle konuşun,istanbul OGC merkezimize gelin misafirimiz olun,bizlerle görüşün andan sonra karar verin.

SÖYLEDİĞİMİZ, YAZDIĞIMIZ,AĞZIMIZDAN çıkan sözün sonuna kadar arkasındayız.

İşte bu yazı da şirketemizin yönetim kurulu başkanı sn:orhan gazi canıbeyaz,a ait.

OGC.İNT.NETWORK ACADEMY

mehmet kara

Yeni Üye14 yazı
sayın afşinli,
öncelikle türkiye merkezli bi networking şirketini çok önemli buluyorum. böyle bir şirketten yeni haberim oldu.
mail adresime özellikle işin tam olarak tanımı, pazar hedefi, distribitörlük ve ogc tarafından verilen eğitim kursları hakkında biraz daha açıklayıcı bilgi gönderirseniz sevinirim.
tanerbilen@hotmail.com
teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
sayın bilgisayar başından para kazanılmaz diyen arkadaşlar size katılıyorum;ama size oturduğunuz yerden para kazanacaksınız diyen oldu mu? kim dediyse yalan söylemiş. Network işi öyle oturduğun yerden olmuyor. Network işini bilmiyorsanız öğrenin.yok ben öğrenmek te istemiyorum diyorsanız bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.

Yeni Üye5 yazı
sevgili hezekiel

sizi tebrik ederim.Türkiye kaynaklı network işine bizim gibi türkler sizin düşüncenizi paylaşmalı. bu konu hakkında sayın afşinli kardeşimiz size bilgi verecektir umarım. yok eğer vermezse bana müracaat edin. iyi geceler.

Yeni Üye23 yazı
Değerli arkadaşlar tekrar kurban bayramınızı tebrik ederim.
Aralık ayı içerisinde yapılacak seminerlerimizi takib etmek isteyen ler olabilir diye burayada koyuyorum sizi en yakın il seminere davet ediyorum .kaçırmayın bu fırsatı
ayrıntılar linkte
Bol sağlıklı ve kazançlı günler dileriz.

OGC Yönetimi

takvim.xls
mehmet kara

Yeni Üye41 yazı
Selamunaleyküm arkadaşlar. Tamam insanlar kendi işlerini yapmak istiyorlar bu işinde çok basit ve kolayolması getirisininde dolgun olmasını temenni ediyorlar, durum bukadar basit değilama bazı gerçekler var emek olmadan kolay para kazanmak yok. Buşekilde düşünen arkadaşlar bazı uyanıkların para kazandıracagız vaatlerine kanarak gene istemediklerişeye sırtlarından başkalrının kazanmasına sebep oluyor kendileri kazanmayı bırak cepten harcıyorlar. Uyanık olalım lütfen yatırım olmadan iş emek olmadan kazanç olmaz . Olduğunu iddia eden varsa o işte ya üç kagıt yada yalan vardır. Kazanç alın terindedir emektedir . Saygılarımla
Zafer BAYRAKTAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye23 yazı
sn:zafer bey
biz insanların kendi işlerini bıraksınlar bu işi yapsınlar diye bir iddamız yok.
sizinde belirttiğiniz gibi emek olmadan iş olmaz bu pazarlama sisteminde kişinin tamamen kendi gayretleri sonucu belirleyici olmuştur ve olcaktır.
hep yanlış anlaşılan nokta işte burası zannediliyorki? ben bu işi yaparsam oturduğum yerden para kazanırım yok böyle bir şey.
ben yazılarımadada mümkün mertebe bu konuya açıklık getirmeye çalıştım.
yatırımdan bahsediyorsunuz şirketimizin istanbul merkezinde kurulu fabrikaları var.ürünlerin yaklaşık olrak %60,a yakın bölümü türkiye orjinli.geriye kalan bölümü ise hammaddesini yurtdışından temin ediyoruz.yaklaşık 2000 tane network firması dünya üzerinde faliyet gösteriyor .
bizim firmamız bunlar arasında TEK TÜRK firması.siz istemezmisiniz bir türk firmasının suları tersine akıtmayı başarmasını....?
evet uyanık olalım türkiyede yaklaşık 20 yıldan beri ülkemizde faliyet gösteren yabancı menşeili(yabancı düşmanlığı anlaşılmasın)firmalar var.memleketimizin parası döviz olarak yurt dışına gidiyor. ogc şirketler grubu dünyaya açılacak ve bunu başaracak bilgi ,beceriye sahiptir.Zafer bey şimdi soruyorum yurt dışından ülkemize dövizler gelse kötümü olur?
mehmet kara

Yeni Üye23 yazı
MERHABA ŞANSLI İNSAN
OGC İnternational Network Acedemy ile tanışma fırsatı ile karşı karşıyasın.
ogc ,yi incelediğinizde göreceksinizdünyanın en dev firmaları ile birlikte tırnaktan saça kadar tüm yararlı ürünleri bir araya getirdik ki bize katılan distribütörleriimzin kazançlarını rekor seviyeye yükselmek bizim tek ve değişmez görevimizdir.

Bu görev kutsaldır ,vatan borcumuzdur. Bir türk olarak gurur duyacağımız tek amaç'tır.ötesi tefarruattır.

borçluolan vatanımızı daha fazla çalışarak ,asli görevimizi yerine getirmiş olacağız.

işsize iş,çalışana ek iş ve dünyanın tepesine yer alarak ilk defa dünya,ya yukarıdan bakacağız.

Suları tersine akıtmayı başardık,dünya kazaancı şimdi TÜRKİYE,de ve türk insanına akacak.OGC,nin ürünlerini crem flex,ırido force,dermotolojik kil(çamur) sayesinde on binlerce insanımızı eklem romatizmaları,bel fıtığı,kireçleme,atriz-artroz dan iyileşme göreceğinizden hayırlı dualar alacaksınız ki,o dualarson yolculuğunuzda sizinle gelecek,

Ebedi istiratgahınızda rahat olmanızı sağlacak.LÜTFEN UNUTMAYALIM.......!

Son olarak ürünlerimiz tüm eczanelerde,güzellik merkezlerinde ve tüm hastanelerde kullanılacağını ve disribütörlerimizi bu yerleri üye kaydedeceği için gelirleri rekor seviye,ye yükselecektir.

OGC İNTERNATİONAL NETWORK ACADEMY,i anlatmakla mümkün olur.

size düşen görev,İNCELEYİN,ARAŞTIRIN,SORUŞTURUN aylardan beri görev yapan distribütörlerimizle konuşun,merkezimize gelin misafirimiz olun,bizlerle görüşün andan sonra karar verin.

SÖYLEDİĞİMİZ, YAZDIĞIMIZ,AĞZIMIZDAN çıkan sözün sonuna kadar arkasındayız.
dünyada distribütörlerini en fazla kazandırmaya çalışan tek firma.

OGC.İNT.NETWORK ACADEMY
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
ORHAN GAZİ CANIBEYAZ

mehmet kara