Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Plastik Ejeksiyon Kalıpları Ve Plastik Üretimi

Başlataneren_cmTarih17/11/2010 22:41:28Yorum43

İlk mesaj
Plastik Kalıphanemiz ve Plastik enjeksiyon makinelerimiz var,firmalara kalıp imalatı ve kalıbını yaptıran müşterilerimize istekleri doğrultusunda plastik üretiminide yapıyoruz.Ayrıca Türkiyede olmayan veya çok satılabilecek ürün fikri olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa kalıp ve imalatını yapıp ortak kazanç sağlayabiliriz.
erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Sayin EREN Cimen,

Firmamiz 15 yili askin suredir,otel ekipmanlari toplu satislari ve ihracati uzerine faaliyet gostermektedir.Ayrica perakende olarak urunlerimizi musterilerimiz ile bulusturuyoruz.

Urunlerimiz arasinda minibar,minibuzdolabi urunlerimiz bulunuyor.

Ozellikle perakende satislarda ve kucuk volumlu yurt ici satislarinda urunlerin anlasmali kargolar ile musterilere iletilmesi sirasinda urunun ambalajinin teslimat asamasina kadar urunu korumaya yetmemesi nedeni ile bazi durumlarda urun iadesi aliyoruz.

Su an Turkiye'de uretim yapan bu anlamdaki bircok firma ayni paketleme teknigini kullanmakta,

Kargolama islemleri icin uretebileceginiz ozel bir plastik sayesinde urunlerin lojistik islemleri sirasinda musterilere teslim edilmesine kadar minimum duzeyde zarar gormesini temin edebilecek bir ambalaj (plastik) ariyoruz,bu tur bir urunu uretebilecek firma ile uzun vadeli calisma yapabiliriz.

Tek kullanimlik olarak tasarlanabilecek ve uzerinde sirket gorsel/logosunun bulunacagi bir plastik ek ambalaj kullanilmasi musteri memnuniyetinin arttirilmasini saglayabilecegi gibi,urun iade ve degisim islemlerini ortadan kaldirabilecektir.

Urunun volumlu talepleri bulunmakta ,fakat bu urun grubunda kar marjlarinin dusuk olmasi nedeni ile ortaya cikarilacak urunun maliyetlerinin kabul edilebilir ve rekabet avantajlarini ortadan kaldirmayacak maliyet araliklarinda bulunmasi ,urune olan talebimiz uzerinde belirleyici olacaktir.

Urunlerimiz hakkinda detayli bilgi icin www.coolaegean.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz

Detaylari gorusmek icin info@coolaegean.com.tr adresine e mail gonderebilir,tarafimiza 0 532 208 27 14 numarali telefon uzerinden ulasabilirsiniz.

Zaman ayirip okudugunuz icin tesekkur eder,calismalarinizda basarilar dilerim.

Saygilarimla,

Mehmet Ali Bilen
Türk Girişimcilere Senegal den İşbirliği Fırsatı

Yerleşim Senegal / DakarMeslek Yöneticilik
Mehmet Bey,
Öncelikle ilginize teşekkür ederim,ama sizin bahsettiğiniz konu bizim sektörümüzün dışında plastik imalatı,size gerekli olan levha plastikler,biz ise enjeksiyon imalatı yapmaktayız.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat

eren bey üretimini yapabileceğiniz bi ürün var elimde msn de görüşebilirsek piyasada olmayın ve sürümü çok olan bi ürün üretimi dşünüyorum türkiyede sadece 1 firma üretiyor bizde onlardan alıp satıyoruz kocak@muhammedkocak.com msn adresim ekleyin görüşelim
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
nargile sipsisi üretilebilir. mevcut olanlarının şekli çok can sıkıcı. dışarıda nargile içmek için, sipsinin baş kısmını ağzın içine sokmanız gerekiyor.
marpuç şeklinde, içimi daha kolay, ya da farklı şekiller içeren, ilgi çekici şeyler yapılabilir belki.

Yerleşim Türkiye
ege bölgesinde plastik kasa sıkıntısı var, bir yakınım bu işte uzman ve kasa üreticilerinin eksikliğinden bahsetmekte, kendisi ile bu konuda bir çalışma yapabilir ve iyi para kazanabilirsiniz.İlgilenmek isterseniz mailim

eyasta@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Olanaklar + Fikirler = Ürün = Para
(Biz) + (siz) = ortaklık
Eren Çimen

bende bir fikir var ama onu buraya yazarsam benim işim burada noktalanmış olur. fikrimin karşılığında ne vereceksiniz ki ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alicarikci
bende bir fikir var ama onu buraya yazarsam benim işim burada noktalanmış olur. fikrimin karşılığında ne vereceksiniz ki ?

Ali Bey;
Biz fikrinizi ben fikrinizi karşılıksız verin demedim zaten,kalıphanemiz ve plastikhanemiz var fikir sizden iş bizden hep birlikte kazanalım düşüncesindeyim.
eğer kabul ederseniz msn : erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eren_cm
Alıntı Yapılan Metin:

Ali Bey;
Biz fikrinizi ben fikrinizi karşılıksız verin demedim zaten,kalıphanemiz ve plastikhanemiz var fikir sizden iş bizden hep birlikte kazanalım düşüncesindeyim.

bakın, imalathane size ait, ben fikrimi buraya yazarsam siz uygulamaya geçersiniz ve benimle bir alakanız kalmaz. burada bana nasıl bir güvence vereceksiniz ?

bilmem anlatabildim mi ?

Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eren_cm
Alıntı Yapılan Metin:

ben fikrinizi karşılıksız verin demedim zaten,kalıphanemiz ve plastikhanemiz var fikir sizden iş bizden hep birlikte kazanalım düşüncesindeyim.

bakın, imalathane size ait, ben fikrimi buraya yazarsam siz uygulamaya geçersiniz ve benimle bir alakanız kalmaz. burada bana nasıl bir güvence vereceksiniz ?

bilmem anlatabildim mi ?

Ali Bey ;
Mesajımı bir daha iyice dikkatlice yorumlamanızı okumanızı isterim,bunun ardından halen daha sizin son mesajınızdaki sorular aklınızda ise fikrinizi beyninizden asla dışarı çıkarmayınız ve kimseye güvenmeyiniz.Güvenmek kazanmaktır.
Eren Çimen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zapatya
eren bey üretimini yapabileceğiniz bi ürün var elimde msn de görüşebilirsek piyasada olmayın ve sürümü çok olan bi ürün üretimi dşünüyorum türkiyede sadece 1 firma üretiyor bizde onlardan alıp satıyoruz kocak@muhammedkocak.com msn adresim ekleyin görüşelim

Sayın Zapatya,vermiş olduğunuz mail adresinde sorun var sanırım sizi msn ekledim kabul etmedi mail attım geri geldi siz beni msn e ekleyiniz ordan görüşelim msn: erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Eren Bey,

Havuzlar için solar iyonizasyon cihazı var. Cihazın ortasında solar enerji üreten minik bir panel var. bu panel altta bakır-gümüş alaşımına elektrik veriyor. Bu şekilde sistem havuzda kimyasal kullanılmadan kendi kendini temizleyebiliyor. Alaşım pislik topluyor ve bu pisliği sert bir fırça ile temizlemeniz lazım. 1-2 ay sonra ise alaşım bitiyor ve yeni alaşım takmanız lazım. Bu sistem sadece ufak villa tipi havuzlar için geçerli. Büyük havuzlar için sistemi direk şehir elektriğine bağlıyoruz

Solar iyonizasyon cihazını şu anda Fransız Neteau firmasından ithal ediyoruz. http://www.neteau.net/pages/FAQs http://www.meseo.fr/img/p//3077-1374-large.jpg Şu anda İstanbul'da binlerce villa tipi havuz var plastik enjeksiyon makinesi ile bu ürünü üretip satabilirsiniz. Durum bundan ibaret.

eğer konu hakkında görüşmek istiyorsanız ali.carikci@yahoo.com mail adresimdir.

eyasta nikli arkadaşla ciddi ciddi görüşmende fayda var bence
izmirde bu konuda çalışma yapmadan önce araştırmasını yapmak ve bir kasanın maliyet ve satış hesabını çıkartmak lazım.
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
EV YAPIN PLASTIKTEN

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Alıntı Yapılan Metin:
Eren Bey,

Havuzlar için solar iyonizasyon cihazı var. Cihazın ortasında solar enerji üreten minik bir panel var. bu panel altta bakır-gümüş alaşımına elektrik veriyor. Bu şekilde sistem havuzda kimyasal kullanılmadan kendi kendini temizleyebiliyor. Alaşım pislik topluyor ve bu pisliği sert bir fırça ile temizlemeniz lazım. 1-2 ay sonra ise alaşım bitiyor ve yeni alaşım takmanız lazım. Bu sistem sadece ufak villa tipi havuzlar için geçerli. Büyük havuzlar için sistemi direk şehir elektriğine bağlıyoruz

Solar iyonizasyon cihazını şu anda Fransız Neteau firmasından ithal ediyoruz. http://www.neteau.net/pages/FAQs http://www.meseo.fr/img/p//3077-1374-large.jpg Şu anda İstanbul'da binlerce villa tipi havuz var plastik enjeksiyon makinesi ile bu ürünü üretip satabilirsiniz. Durum bundan ibaret.

eğer konu hakkında görüşmek istiyorsanız ali.carikci@yahoo.com mail adresimdir.

Ali Bey;
İşin içine elektrik girdiğinde iş çok farklı noktalara gidiyor o yüzden buna sıcak bakmıyoruz.
Eren Çimen

cocuklar, icin araba koltugu yapabilirsiniz..

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba.. bende size çok ilginç bir ürün fikri hakkında bilgi verebilirim.benim tavsiye edecegim ürünün satışı çok kolay olacaktır.Moblen e biraz kasa elteksi katılarak imal edilecektir. tel numaram 532 568 19 73 ismail
By DaDaSs +90 506 865 1234 MSN ve MAILTO : beratplastik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Oyuncak yapın, İzmir'de toptan pazarlamasını yapayım. Diğer bölgeler içinde alt yapı karşılıklı görüşülerek yapılabilir.

Yerli oyuncak firmalarından bazılarının internet adresleri aşağıdadır. Nasıl oyuncak yapabilirim diye fikir edinmeniz açısından. Eğer yapmaya karar verirseniz irtibata geçmenizi rica ederim.

http://www.ozdagli.com
http://www.fentoys.com
http://www.akcicek.com.tr
http://www.doganoyuncak.net
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
sayın perkusyon;
oyuncak sektörü oldukça rakabetçi ve kar marjı düşük bir sektör..
Eren Çimen

Sayın Berat Plastik,
Numune gönderecektiniz.?
Eren Çimen

bu sitede bir kahvaltılık otomatı projesi var ben de ilgileniyorum bu otomatın maliyetini düşürecek sert plastik bir kasa imalatı yapabilirsiniz böylece biz de otomatı daha ucuza alırız bir de lastik geri dönüşüm projesi var ordan da düşük maliyetli plastik hammaddesi alırsın ...mezunseckin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Sayın sezenpet,
bahsettiğiniz proje benin ilgi alanıma girmiyor ayrıca lastik geri dönüşümü ile plastik arasandı hiç bir bağlantı yoktur lastik başka bir meteryaldir plastik çok farklı bir metaryaldir.
Eren Çimen

Yeni fikirlerinizle ortak iş yapabiliriz...(fikir sizden iş bizden)
Eren Çimen

Sayın Berat Plastik,
Numune gönderecektiniz.?
Eren Çimen

İlan Günceldir
Eren Çimen

türkiyede yeni kurulan bir boru firması var.JAIN

hindistan kökenli bir firma.Adana da bir fabrika kurdular.
Tarımsal kullanım için yağmurlama borusu üretmekteler.Fakat Boru başlıklarını dışardan almak istiyorlar.onlarla bir irtibat kurunuz bence . çalışırsınız

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dulat
EV YAPIN PLASTIKTEN
prefabrik evleri varmis,oyle birsey dusunmediniz mi?

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Merhabalar
Bir fikir olarak polystone denilen bir madde veya benzeri maddelerle yapılan figürleri ve maketleri önerebilirim.Oyuncak olarak kullanılabildiği gibi özellikle koleksiyon için üretilebilir.Hediyelik eşya olarak merchandising sistemi içinde de değerlendirilebilir ayrıca Diorama olarakta sunulabilir.Ben de şu anda araştırma aşamasındayım.Piyasayı gözlemlediğim kadarıyla hep ithal ürünlerle karşılaşıyorum sanırım Türkiye de üretimi yapılmıyor.Pazar payı hakkında da yeterli bilgi sahibi değilim ama ithal edildiğine göre belli bir pazarı olduğu kanaatindeyim.Birde şuna dikkat çekmek istiyorum bu ithal ürünler yabancı oldukları için hep kendilerine göre üretim yapmışlar kendi kültürümüzü yansıtan hiçbir ürün yok.Örnek vermek gerekirse tarihi eserlerimiz(Binalar,Saraylar,Hanlar ,Arkeolojik kalıntılar v.b.) , tarihimizdeki ünlü kişilikler , önemli olaylar vesaire.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm