Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaşlar

BaşlatancelikTarih16/11/2010 00:32:19Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
ırakta ticaret yapıyorum şirketim var ıraka la ticaret yapmak isreyen ciddi arkadaşlarla görüşebiliriz
celik

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye48 yazı
ahmet bey ırakta market calıştırıyorum yumurta ve ırakta ciddi iş yapmak isteyenlerle görüşelim saygılar
celik

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
Üye100 yazı
edirne iline özgü deva-i misk türk lokumu kavala kurabiyesi badem ezmesi düşünürmüsünüz

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Yeni Üye42 yazı

ırak a bayan triko göndermek istiyoruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye100 yazı
gıda ürünleri(lokum-badem ezmesi vs)düşünürmüsünüz

Yeni Üye87 yazı
MERHABA;

Elimde sağlık sektöründe kullanılan Enjektör, sargı bezi elastik bandaj vb ürünler var bu ürünleri Türkiye Pazarında satıyorum. Bunlarla beraber kişsel bakım ürünleri de mevcut (krem, lotion, şampuan vb. ) Ayrıca Emzik Biberon grupları var eğer sizin için uygunsa bu konularda yardımcı olabilirim. Saydığım tüm ürünleri Türkiye 'de eczane pazarına satıyorum.
İyi çalışmalar dilerim
Ümit TÜTEN 530 876 51 50

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
merhabalar madenı yağ işi yapıyoruz ihracat yapmayıda düşünüyoruz. s.demirel.15@hotmail.com ilgilenirseniz mail atın...

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Kimyager
Yeni Üye1 yazı
Biz Dondurma ve Meybuz imalatı ile uğraşan bir firmayız. Irak ta ürünlerlerimizi pazarlamak istiyoruz. Yeriniz Irak ın hangi şehrindedir. Bizim ürünlerle ilgileniyorsanız marasdondurma@hotmail.com a mail atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye100 yazı
ututen elindeki ürünlere mısırdan çok talep var.

Üye450 yazı
Türkiye de gıda vb firmalara finansör ortak bulmak konusunda destek olabilirmisin ?

Danışmanlık hizmeti verdiğim tüm yatırımlar 2 milyon usd üzerinde.
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans