Merhabalar
Icinde bulundugunuz duruma gercekten uzuldum ,fakat hayat turlu turlu sinavlar koyuyor onumuze,
Benim size onerebilecegim iste paraniz cebinizde kalsin,sizden hicbir talebimiz olmadan size gelir elde ettirebiliriz.
www.coolaegean.com.tr adresinden urunlerimizi inceleyin
urunlerimizi home ofis tanitip guzel gelir elde edebilirsiniz.
Bunun icin 8 farkli calisma sekli sunabiliriz size,hic birinde sermaye koymuyorsunuz,herseyi biz hallediyoruz,siz sadece musteri bulun ,gerisi bizim isimiz.
Firmamiz ,15 yili askin suredir otel ve hastane ekipmanlari toplu satisi ve ihracati yapiyor,urunlerimizi ister perakende ister toptan satin ,yatirim yapmadan guzel kazanc elde edin,elinizdeki parayi su an kesinlikle riske etmeyin derim.
Eger isimizden memnun kalirsaniz,size farkli bir ilde bir alt bayilik veririz,yine kendi isyerinize yatirim yapar ,satislariniza devam edersiniz.
calisma modellerimizi ogrenmek icin kisa bilgiyi
www.homeofficeisler.com adresinden alabilirsiniz.
Yahoo grupa kayit yaptirmaniz gerekiyor,detaylari yahoo grup adresimizde bulabileceksiniz.
Bize ulasmak isterseniz
info@ducogo.com adresine e mail gonderebilirsiniz
Ozet olarak belirtmek isterim ki,portfoyumuzde bulunan 2000'in uzerindeki kurumsal musteri ve sahip oldugumuz distribitorlukler ile sattigimiz urunlerde piyasa fiyatinin belirlenmesinde etkin rol oynamaktayiz.
Otel,hastane,toplu konut yurt gibi projelerin volumlu alimlar yaptigini goz onune almanizi ,bu sektorde elde edebileceginiz kazanclarin belirlenmesi icin onem arz ettigini hatirda tutmanizi oneriyorum.
Calismalarinizda kolayliklar ve basarilar dilerim.
Hersey gonlunuzce olsun
Mehmet Ali Bilen
www.coolaegean.com.tr
www.ducogo.com
www.homeofficeisler.com
Sude Dtm.Insaat,Turizm San.Tic.Ltd.Sti
Zeytinburnu,Istanbul