Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15. 000 Tllik Fikirler. Elimde Kalan Son Şey. Acil

BaşlataneezanogluTarih14/11/2010 15:54:11Yorum31

İlk mesaj
merhaba... milyarların içinde yüzüp, alkol kullanması ve başkalarına para yedirmesinden dolayı herşeyini kaybetmiş, en son ailesini de kaybetmiş bir babanın oğluyum... üniversite öğrencisiyim...öğretmen adayıyım...bir de lise öğrencisi kardeşim var...15.000 liradan başka sahip olduğumuz hiçbişeyimiz yok...evimiz kira...kardeşime,anneme bakabilmem için ve okuluma da devam edebilmem için elimizde son kalan bu 15.000 i kazanca dönüştürmem gerekiyor...akşam 5 te okula gidip 8-9 gibi dönüyorum...gerikalan tüm vaktim boş...çalışmaktan asla gocunacak biri değilim...çocukluğumdan bu yaşıma kadar hep babamın işlerine koşturup durdum... sizlerden ricam lütfen son kozumu kaybetmeden yapabileceğim bir iş önerisinde bulunmanız...

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
valla kardeş benim sana en iyi tavsiye edebileceğim anlıyorsan borsaya gir deim,ekran takip ediceksin,olayı çözersen baya para kazanırsın

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
vatandaş son kalmış param diyor. siz borsa tarihi zirvesindeyken kar satışları bayramdan hemen sonraki haftalarda başlayacakkken, borsa diyorsunuz, eğer siz borsayla ilgileniyorsanız hemen çıkın bence. Bu bir tavsiye yazısı değil ama tavsiyeden uzak dur yazısı oldu.
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
ne geldiyse çevresindeki insanların açgözlülüğünden geldi zaten...babamın etkisi olan hiçkimseyle görüşmek istemiyorm...borsa da mituysun dediği gibi hiç mantıklı değil şuan...

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
adam babam içki mahzenlerinde paraları yedirip battı diyor biriniz kalkmış bbanın çevrsini kullan diyor biriniz borsa tavan yapmış lot al sat diyor krşınızdaki insan 15,000 lirayı hem evimi geçindirip nasıl 20,000 lira yapabilirim derdinde sizlerde vatandaşı batıracak tavsiyelerde bulunuyorsunuz . BENİM ANLAMADIĞIM KARDEŞİM SEN AKŞAM 5 TE OKULA GİDİP 9 DA DÖNDÜĞÜNÜ SÖYLÜYORSUN BENİM SANA TAVSİYEM BABANDAN FAYDA YOK İSE MUHTARLIKTAN FAKİRLİK İLMUHABİRİ AL HEM OKUDUĞUNA HEMDE EVİ GEÇİNDİRDİĞİNE DAİR KONYA BELEDİYESİNE BU İLMUHABİRLE BİRLİKTE BİR DİLEKÇE VER KONYA FUARININ ÖNÜNDE SEYYAR ARABA İLE SALATALIK LİMONATA VESİRE SATMAK İSTEDİĞİNE DAİR İZİN AL VE BU İŞİ YAP KONYA BELEDİYESİ BUNA İZİN VERİYOR AZİMLİSİN KARDEŞ BAŞARACAĞINDAN EMİNİM KARDEŞİNİ VE BABANI BOŞ BIRAKMA PARA KAZANMAK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR UNUTMA VEDE KARARLI OL ŞU ANDA BÜYÜK SEKTÖRLERE GÖZ DİKME KOLAY GELSİN
beyhan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
fikirleriniz için teşekkür ederm... sayın akrep2008 büyük sektöre girmeyi düşünüyorum aslında...bayilik ya da franchising almayı planlıyorum ve avm de 340m2 yer var... şuan gıda ve giyim sektörü arasında kaldım...hangisini tercih etmeliyim onu araştırıyorum...elimdeki parayı ve kobi kredisi kullanarak bu iş için ortaya koyacağım...riske girmek zorunda hissediyorum kendimi...

15.000 tl ile avm'de 340m2 yermi kiralayacaksınız yanlış mı anladım?

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
speider kobi kredileri ile yapmayı planlıyorum 15.000 haricinde...
ayrıca borsaya pek sıcak bakmasam da bu aralar algida vb... şirketlerin hisseleri alınabilir aslında... şu an için araştırıyorum... değerli yorumlarınız için teşekkür ederm...

Borsa filan bunlardan kazanan olabilir bilemeyeceğim ama size hiç önermiyorum son param diyorsunuz son paranızı daha sağlam bir şekilde değerlendirin. Bunun için bana pm'den ulaşın size birisini yönlendirebilirim o size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. İyi bayramlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
kesinlikle gıda derim kardeşim...
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
valla bu işler he dedin mi olmuyor ...... yani bir anlamda denk düşer.... (sermaye, fikir, vs..) ... biraz da Allah yürü ya kulum diyecek ... bence şimdilik asgari ücretli bir iş bul ve çalış.... son kalan paranı da çarçur etme...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eezanoglu
merhaba... milyarların içinde yüzüp, alkol kullanması ve başkalarına para yedirmesinden dolayı herşeyini kaybetmiş, en son ailesini de kaybetmiş bir babanın oğluyum... üniversite öğrencisiyim...öğretmen adayıyım...bir de lise öğrencisi kardeşim var...15.000 liradan başka sahip olduğumuz hiçbişeyimiz yok...evimiz kira...kardeşime,anneme bakabilmem için ve okuluma da devam edebilmem için elimizde son kalan bu 15.000 i kazanca dönüştürmem gerekiyor...akşam 5 te okula gidip 8-9 gibi dönüyorum...gerikalan tüm vaktim boş...çalışmaktan asla gocunacak biri değilim...çocukluğumdan bu yaşıma kadar hep babamın işlerine koşturup durdum... sizlerden ricam lütfen son kozumu kaybetmeden yapabileceğim bir iş önerisinde bulunmanız...

Bilader sen şuna gir buna gir diyen sivrizeka[Ticari anlamda:)))] arkadaşlara bakma :)) İş kuracaksan en iyi bildiğin işi yap Eğer Hiç bir iş bilmiyorsan birinin yanına gir bir iş öğren
15000 öyle hop diye heba edilecek para değil Eğerki bir gelirinde yoksa
Onun bunun aklıyla iş kurulmaz
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Masal Arkadaşın Dediği Çok Doğru Bir İşe Gir Paran Yerinde Dursun Beklesin Bankanda Sende O İşin Parası İle Git Gel Piyasa Arastırması Yap.Doğru Anda Doğru Hamleyi Yap Tabi Hemen 15 Le Değil 2 Koy 2.5 Yap 2 Koy 3 Yap.
Küçük Küçük Büyük Adımı Birden Bu Piskolojide Atarsan Cidden Mahvolursun..Büyük Oynama Demiyorum Ama Önce İçindeki Su Streji Kederi Korkuyu Bir At Derim Ben.
Tamamen Kafanı Düzelt Bi Rahatla Sonra Gir İşin İçine.
Dediğimi Yap Gerçekden Kaybetmezsin Allahında İzniyle..
Nacizane Fikrimdi....
Ticaretanaliz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Not: O Parayıda Unut Bankaya Yatır Ve Ac Kalsanda Dokunma.Git Çorap Sat Su Sat Ama YAKLAŞMA.. Ta Ki Tamam Bu İş İçin Bir Miktarını Kullanıcam Diyene Kadar Taki Bir 3-5 Ay Calısıp İyice Piyasayıda İzleneye Kadar.
Ticaretanaliz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Merhabalar

Icinde bulundugunuz duruma gercekten uzuldum ,fakat hayat turlu turlu sinavlar koyuyor onumuze,

Benim size onerebilecegim iste paraniz cebinizde kalsin,sizden hicbir talebimiz olmadan size gelir elde ettirebiliriz.

www.coolaegean.com.tr adresinden urunlerimizi inceleyin
urunlerimizi home ofis tanitip guzel gelir elde edebilirsiniz.

Bunun icin 8 farkli calisma sekli sunabiliriz size,hic birinde sermaye koymuyorsunuz,herseyi biz hallediyoruz,siz sadece musteri bulun ,gerisi bizim isimiz.

Firmamiz ,15 yili askin suredir otel ve hastane ekipmanlari toplu satisi ve ihracati yapiyor,urunlerimizi ister perakende ister toptan satin ,yatirim yapmadan guzel kazanc elde edin,elinizdeki parayi su an kesinlikle riske etmeyin derim.

Eger isimizden memnun kalirsaniz,size farkli bir ilde bir alt bayilik veririz,yine kendi isyerinize yatirim yapar ,satislariniza devam edersiniz.

calisma modellerimizi ogrenmek icin kisa bilgiyi

www.homeofficeisler.com adresinden alabilirsiniz.

Yahoo grupa kayit yaptirmaniz gerekiyor,detaylari yahoo grup adresimizde bulabileceksiniz.

Bize ulasmak isterseniz info@ducogo.com adresine e mail gonderebilirsiniz

Ozet olarak belirtmek isterim ki,portfoyumuzde bulunan 2000'in uzerindeki kurumsal musteri ve sahip oldugumuz distribitorlukler ile sattigimiz urunlerde piyasa fiyatinin belirlenmesinde etkin rol oynamaktayiz.

Otel,hastane,toplu konut yurt gibi projelerin volumlu alimlar yaptigini goz onune almanizi ,bu sektorde elde edebileceginiz kazanclarin belirlenmesi icin onem arz ettigini hatirda tutmanizi oneriyorum.

Calismalarinizda kolayliklar ve basarilar dilerim.

Hersey gonlunuzce olsun

Mehmet Ali Bilen
www.coolaegean.com.tr
www.ducogo.com
www.homeofficeisler.com
Sude Dtm.Insaat,Turizm San.Tic.Ltd.Sti
Zeytinburnu,Istanbul
Türk Girişimcilere Senegal den İşbirliği Fırsatı

Yerleşim Senegal / DakarMeslek Yöneticilik
Değerli kardeşim. Bazı arkadaşlar en nokta atışı yapmış sanki, Demişler at bankaya git sende bi işte çalış. Bencede senin için en güzeli bu parayı bankaya atman. Sende gir bir işte çalış. Yada benzer bir önerim daha var.
kendine haftanın en az 2 günü çıkabileceğin bir pazar yeri/yerleri bul. Elindeki paranın 2 bin tl si kadarıyla çorap al ve bu çorapları pazarda sat. Yada işporta yap her neyse.
Ama kesinlikle bu parayın tamamını riske atma. Saygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
paran kıyıda kalsınnnn..gir biişe çalış
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
ISPARTALI KARDEŞİM 15.000 TL İLE ÇOK İŞ YAPABİLİRSİN ANCAKOKUYORUM DİYORSUN GECE ÇALIŞMAN LAZIM BEN KÜLTÜR MANTARI ÜRETİP PAZARLIYORUM EĞER KÜLTÜR MANTARI PAZARLAYABİLİRİM DİYORSAN SANA YARDIMCI OLABİLİRİM ÇÜNKÜ MANTAR GECE PAZARCILARA DAĞITILIYOR OKUMANADA ENGEL OLMAZ İYİ KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Gyda
Bence 15.000 tl son çarense bence, bi iş bulup çalışmak mantıklı olabilir, ilerde durumun daha iyi olduğunda düşünürsün iş kurmayı,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
sevgili arkadaşım. yorumların çoğunu gözönüne alarak yorum yaparsak: akşamları okuyorsun gündüz boş vaktinde var çalışmaktanda çekinmiyorsun. bence mantıklısı paranın bir kısmıyla mal al ve pazarlarda sat. RIZKIN 10 DA DOKUZU TİCARETTEDİR. Allah yardımcın olsun.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mobilya
Allah yardımcınız olsun...Arkadaşların dediği gibi vadeli bir hesap aç 70-100 arası bi getirisi olur ortalama.Ayrıca bi işe gir.Hatta bi çok işe gir aklına illaki bi fikir gelir zamanla alinin velinin deyişiyle işe girilmez.Paran dursun bi köşede allah bi kapı açar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Şu durumda Pazar veya İşporta en mantıklısı. Limon al, Çorap al, Pazarda, mahalle arasında sat güzel kardeşim. Allah yardımcın olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
iş önerileri yapılırken kişiler daha çok kendi mesleği yada bilgi sahibi oldukları meslekler ile onlara yakın meslekler hakkında önerilerde bulunuyorlar. benim sana önerim benim iş alanıma yakın benim ypmadığım ama bire bir şahit olduğum ve yapmasına katkı sağladığım bir iş. ve her zaman şunu söylerim bence herkesin yapabileceği bir iş vardır yeterki ne olduğunu bilsin. iş önerime gelince öncelik denemeni öneririm çünkü bana göre insanlarla ilişkilerinde kendine güveniyorsan yüzde yüz başarı sağlayacaksın. hatta bu ek iş olarak bile yapılabilecek bir iş. denemek için 100 ytl bile yeterli olacaktır. işe gelince erkeke kuaförlerine yönelik onların ihtiyac malzemelerini temin edip satmak. kuaförler 10 dan fazla ürün kullanmakta bunların başında kolonya veya losyon,şampuan, cilet,boyun bandı ağda v.b şimdi denemeyi nasıl yapacaksın bu ürünlerde 2 şer adet veya paket alacaksın daha sonra hemen yakınındaki berberle başlaycaksın. pazarlama aşaması senin yeteneğine kalmış bir durum. arkdaşından ödünç aldığın bir otomobil ve kıyafetin senin denemeni kolaylaştıracak etkendir. şimdi iş ile ilgili mal temin etme aşamsına gelince, en önemli olan noktalardan biri budur bunun için direk üretici firmayla ilişkiye geçeceksin. daha ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlarım varsa sorularını foruma yazsınlar ayrıntılı bilgi yazabilirim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Esenler veya Harem otogarında tesbih sat

Bu borsa da alsat yap olayına çok güldüm..Birde anlıyorsan diyor..

Bende birçok arkadaş gibi öncelikli olarak bir işe girmeni öneririm..Ha diyorsanki hayır ben ticaret yapacağım.

O zamanda bence önce ne kadar kazanmak istediğini belirle..15 bin tl ile bayilik vs alınmaz,hatta dükkan açmak bile çok mantıklı bişi sayılmaz bana göre şu dönemde..Helede bir koltuğa 2 karpuz koyacaksan hiçmi hiç akıl işi değil..

diyelimki benim ihtiyacım ayda 1500 tl diyorsan,önce 1500 tl ile 1500 tl kazanmaya çalış...Buda demek oluyorki dükkan kurayım,bayilik alayım diye düşünmektense gerçekten işten kaçınmıyorsan ki öyle görünmüyor,pazarcılık yap,işportacılık yap ama cebinde 15 bin tl ile 100 bin tllik iş hayal etmekten vazgeçip niyetin gerçekten para kazanmaksa bunun peşinde koş..

Ne zamanki 1500 ü 3000 bin yaparsın,o zaman düşünürsün 10 bin tl ile ne iş yapayım diye..

Sayg..

... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
arkadaşım benim anladığım kadarıyla günün büyük bölümünü okulda geçiriyorsun, bu durumda pazar tezgahı yada iş yeri gibi seçenekleri değerlendirmen zor gözüküyor. benim sana tavsiyem daha az riskli bir şey olacak sonuçta bu 15000tl senin son paran ve riske atma gibi bir şansın yok. Bu para ile dizel yada tüplü bir vasıta alsan tercihen bir minivan dediklerinden kangoo tipi. Okul saatlerin dışında taksicilik yapabilirsin okulda olduğun saatlerde de bir şöför bulup onu yüzdeli olacak şekilde çalıştırabilirsin, hee taksicilik olmazsa bile artık firmalar arabalı şöföre ihtiyaç duyuyorlar ufak tefek mal teslimatları için bu şekil öğlen yada hafta sonlarını değerlendirebilirsin, en güzel tarafı da eğer arabayı karlı bir şekilde alabilirsen tekrar elinden çıkarıp paranı kurtarabilirsin. Bence arabayı da ikinci el masrafsız ve sıkışmış birinden al, acele etme. Güzel bir para kazandıktan sonra da kredi gibi şeyleri düşünmeden kendi işini kurabilirsin. Şimdiden sana bol şanslar...

okul okuyorsan gir bi işe okulunu bitir ondan sonra yap ne yapacaksan. elindeki parayı çarçur etme. Hem oku hem kendi işinin peşine koş olmaz. Kendi işine koşamazsan hep sana zarar yazar.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Arkadaşım öncelikle Allah kolaylık versin. Kazanç sağlayacak en iyi fikri kendi şartlarında senin bulabileceğini düşünüyorum. Kazancından emin olmadan paranı riske etme derim. Hiçbir maliyeti olmadan bir iş önereyim sana. Ben şuan işsizim mesela. Ama 3 yıl önce kurduğum internet sitesi sayesinde bankacı arkadaşlarımdan, meslek sahibi arkadaşlaımdan çok daha fazla kazanıyorum. Çok fazla zaman ayırman gerekmiyor. Oturarak yaptığın bir iş. Bir alana yönelik site aç. İçerik ekle. Baktın ziyaretçi gelmeye başladı, siteyi geliştir google adsenseden reklam al. Yıllık 15 lira domain gideri ve aylık 15 lira hosting giderinden başkada giderin olmaz. He birde siteyi kurdurmak için pra harcayabilirsin. Ondada 50-100 liraya wordpress site kurarlar sana. Hem okumanda bu yönde çok büyük bir avantaj senin için. Ödevlerini bile eklesen siteye onlar bile ziyaretçi çekerler. Riski yok, getirisi iyi olan bir iş. ve bu alanda yeteneğin varsa para kazanırsın ve bu iş hiçbir işi yapmana engel değil. Okulunada engel değil. Başarılar.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
selamlar değerli arkadaşim.. öncelikle geçmiş olsun ve sağlik dilerim. başaracaksin mutlaka. sana özele mesaj gönderdik..fazla riske girme bu senin son şansidir. unutma.. sadece kesin kazançli ve çabuk geri dönüşlu işe gir.. hazir kurulu ve kazanan işe. kendine güven ve kendi kararlarini ...
saygilarimla emzar nebieridze. www.granitsanat.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat