Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tum Temızlıkte Tek Urun Fıldısı Aspırın

Başlatanvarnali77Tarih12/11/2010 10:23:17Yorum34

İlk mesaj
Üye550 yazı
arkadaslar tum temızlıkte kullanabılecegınız (on yıkamasız camasır makınalarınızda yuzey ve pımapen camlarda halı ve doseme temızlıgınde tencere tava ocaklar da banyo lavabo yer temızlıgınde saten duvarların temızlıgınde vb) ısınızı goren bır urundur.ılgılenenler mesaj atsın lutfen.gereklı bılgıler verılecektır.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Üye291 yazı
merhaba;
Camsil gibi kutularda olan üründen mi bahsediyosunuz?Kayınpeder bir ara kullanmış ve çok etkili olduğunu söylemişti.Eğer o üründen bahsediyosanız adet fiyatı kaç liradır ve en az alım kaç adettir?Resimde göndermeniz bilgi ricası ile

alishn@k.st

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye96 yazı

Merhaba, Ürününüzle ilgili foto,ayrıntılı bilgi ve fiyat bilgilerini mail olarak atabilirmisinizTşkler.
aliucar07@gmail.com
Serbu Gıda

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Üye550 yazı
resım aktarmadım daha bılgısayar ortamına en kısa zamanda gonderıcem herkese arkadaslar ılgı ve lakanızdan dolayı cok tesekkur ederım.bu urun super bır urun heryerde kullanabılırsınız.on yıkamasız camasır makınalarında bulasık makınalarında ve dıger aklınıza gelecek butun urunlerde halı yıkamada sadece camsıl olarak kullanılan bır urun degıldır.cok yonludur.yurtdısına bıle gondermeye basladık lıbyaya verıyoruz baska ulkelerlede gorusmekteyız.ılgılenenlerı beklıyorum enginberber76@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Üye550 yazı
arkadaslar bu urunu denemek ısteyenlere kargo ıle gonderebılırım.ıstersenız brosurde gonderebılırım.

Yeni Üye48 yazı
ırak ta iş yapıyorum market calıştırıyorum ürün ile ilgili görüşelim pazara girmek isterseniz

Yerleşim Irak / Süleymaniye IrakMeslek Esnaf
Üye550 yazı
SAYIN CELIK SATMAK ISTERSENIZ BAYILIK VERIRIM SIZE ALIP HEM SATARSINIZ HEMDE IRAK ICI PAZARLAMAYI YAPARSINIZ.

Üye550 yazı
sayın ozkan bılgıler ve resım gonderılmıstır

Üye137 yazı
ÜRÜN RESMİ, DİJİTAL ORTAMDA BROŞÜRÜ, KATOLOĞU VARSA FİYAT BİLGİLERİYLE BİRLİKTE AŞAĞIDAKİ ADRESE MAİL ATABİLİR MİSİNİZ?

ozlemdulkadiroglu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye550 yazı
ozlem hanım maıl adresıme adrsınızı gonderın sıze brosurunu gonderım.

Yeni Üye2 yazı
nilem ile ilgili fiyat listesi rica ediyorum.
mail adresim
ihdi37@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye2 yazı
varnali77 arkadaşım toptan fiyatı nedir fitala ilgili resim ve broşür gönderebilirmisin mail adresim
ihdi37@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye5 yazı
merhaba bu ürünle bende ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye94 yazı
Detayli bilgi göndermenizi rica ediyorum.
frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Üye550 yazı
arkadaslar bu temızlık urunu butun alanların temızlıgını bır ara da barındırıyor.yanı sız camasır suyu camsıl tuz ruhu yuzey temızleyıcı gıbı bıcok urun alıyorsunuz ama bu urun tek basına bunların ustesınden gelıyor.bu urunu pıyasada pek goremezsınız yenı bır urundur.deneyenlerle gorusuyorum super sonuc aldık devam edıyoruz kullanmaya dıyorlar.onun ıcınde bu verdıgım fıyatları yuksek dıyorlar .yakında bu fıyatlarıda bulmayabılırsınız

Yeni Üye43 yazı
Bahsettiğiniz ürün ilk Güleç kimyanın Aspirin adıyla sonrası Aykim kimya nın tex aspirix olarak piyasaya sürdüğü ve iyi bir pazar bulduğu ürünse yaklaşık 3 senedir piyasada ve çeşitli firmalarcada üretiliyor şuan. Sizin 30 luk bidon fiyatınız nedir ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye550 yazı
hayır bu urunu aktas fırmasına urettırıyoruz.maıl adresı gonderın gondereyım sıze tanıtım brosurlerını

Yeni Üye2 yazı
slm. sözkonusu ürün hakkında bilgi ve döküman gönderbilirseniz sevinirim.saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye2 yazı
slm. sözkonusu ürün hakkında bilgi ve döküman gönderbilirseniz sevinirim.saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Üye272 yazı
ELSE ASPİRİNT(GENEL TEMİZLİK)

Ambalaj Birim Net Fiyat ( TL )
1*30 1,50 45,00

BALKARDEŞLER ŞİRKETLER GRUBU
Salih Eren BAL(CEO)
Turgut Reis Mah. Tekstilkent Tic.Merk. A-7 Blok No:52
Atışalanı - Esenler/ISTANBUL/TURKEY
www.balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37