İlk mesaj
Dış Ticaret
Yurtdısına Tıcaret Nasıl Yaparım.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumM
Yeni Üye5 yazı
V
Üye550 yazı
21/11/2010 : 21:21:06#2
Web sitesi
Alıntı
S
Yeni Üye53 yazı
Yanınızda ***ürecekseniz 5-10 paket olarak bir sıkıntı olmaz.orada ürününüzü tanıtırsınız eğer numune isterlerse Türkiye'deki iş ortaklarınıza söylersiniz numune bazlı daha fazla ürün yollarlar 2 günde ellerinde olur.
Siz buradan ihracat yaptıktan sonra sıkıntınız yok karşıdan çekim işlemleri zaten alıcıya ait..
eğer gümrük Müşavirliği fimasına ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim.Kendim Gümrük Müşavir Yardımcısıyım
V
Üye550 yazı
22/11/2010 : 19:37:56#4
Web sitesi
Alıntı
C
Yeni Üye48 yazı
ırak pazarı bu konuda cok geniş pazar iyi doğru ürünle girilirse mal satmada sıkıntı yok ciddi olursanız görüşelim
S
Üye258 yazı
slm engin bey ben ukrayna sevastopolden sedat.burdaki detarjan pazarida cok guzel.denemek isterseniz buyrun
Ü
Üye274 yazı
bende ermenıstandayım ermenıstanda bır bayı bulursan guzel ıs yaparsın gumruk sorunu yok yardımcı olabılrım m_unal058@hotmail.com
murat
V
Üye550 yazı
23/11/2010 : 10:07:22#8
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - celik ırak pazarı bu konuda cok geniş pazar iyi doğru ürünle girilirse mal satmada sıkıntı yok ciddi olursanız görüşelim |
sayın celık ben urunumu pazarlamak konusunda soyle bısey arıyorum urunumu alıp orada pazarlayacak bayılık verıcem bayılık ıcın anlasma yapıcam alsın satsın parasını cebıne koysun alsın bır konteyner mal.ben boyle bırseye varım .her ulkeye yetısecek durumda degılım sayın celık.
K
Yeni Üye5 yazı
selam
nede bu işi yapmayı düşünüyorsunuz ortakmı yapacaksınız yoksa tek başınamı ne kadar sermayeniz var. eger bunları yazarsanız yardımcı olurum
nede bu işi yapmayı düşünüyorsunuz ortakmı yapacaksınız yoksa tek başınamı ne kadar sermayeniz var. eger bunları yazarsanız yardımcı olurum
V
Üye550 yazı
23/11/2010 : 18:45:11#10
Web sitesi
Alıntı
E
Üye217 yazı
ukrayna da çernovdski bölgesinde (romanya sınırına 10 km) hazır kurulu halen Türkiye'ye meşe taslağı gönderilmekte olan fabrikamıza sermaye ortağı arıyoruz.
aylık 8 tır kapasitesinde çalışabilecek olan fabrikamızın sermaye eksiği bulunmaktadır.
ağaç sektöründe olanların bileceği üzere işimiz oldukça kazançlıdır
daha ayrıntılı bilgi için
telefon numarası.0542 817 25 77
mail:etihus_60@hotmail.com
aylık 8 tır kapasitesinde çalışabilecek olan fabrikamızın sermaye eksiği bulunmaktadır.
ağaç sektöründe olanların bileceği üzere işimiz oldukça kazançlıdır
daha ayrıntılı bilgi için
telefon numarası.0542 817 25 77
mail:etihus_60@hotmail.com
T
Yeni Üye6 yazı
Merhaba,
internet sayfan vs. bilgilerin varsa bir bakalim; nasil bir ürün olduguna.
Almanya pazarini iyi biliryorum, sivi sabun/ deterjan cok orada. Bizim Almanya´da sirketimiz var. Eger isterseniz Almanya`ya ihracatinizi ve pazarlamanizi yapabiliriz.
Saygilar
Hasan Tasdemir
tasdemir@gmx.de
internet sayfan vs. bilgilerin varsa bir bakalim; nasil bir ürün olduguna.
Almanya pazarini iyi biliryorum, sivi sabun/ deterjan cok orada. Bizim Almanya´da sirketimiz var. Eger isterseniz Almanya`ya ihracatinizi ve pazarlamanizi yapabiliriz.
Saygilar
Hasan Tasdemir
tasdemir@gmx.de
K
Yeni Üye3 yazı
mrb ben ankarada koltuk üretiminde uraşıyorum ve ii mallarım oldugunu düşünüyorum bana lütfen yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla: tel:0506-313-69-86
kemalyurtoglu
G
Üye299 yazı
sayin kemalyurtoglu urettiniz mallarin resimlerini gondermeniz mumkunmu? yusufoglu45@hotmail.com
K
Yeni Üye3 yazı
tabi göndermek isterim ama detaylı konuşalım sizle mümkünse yusuf bey beni arıya bilirseniz veya ben sizi
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz