Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tezgah Açmak Nasıl Olur

BaşlatanefsunluTarih10/11/2010 19:48:37Yorum4

İlk mesaj
Üye229 yazı
merhaba arkadaşlar caddede kaldırım üstünde ufak bi stand tarzı yer almak için ne yapılır nereye başvurulur . nerden alınır ne ödenir bilisi olan arkadaşlar açıklasa iyi olur .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye229 yazı
güncel
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye229 yazı
güncel

Yeni Üye10 yazı

Ne Alırsan 1 Tl Tarzı Ürünlerinin Hepsini TAHTAKALEDEN Rahatlıkla Bulabilirsiniz!! Ama Şunuda Unutmayın HErşeyi 1 Tl ye Satamazsınız Yeri Gelir 25krş ' alıp 1 Tl ye satarsınız Yeri Gelir 3 tl Alıp 10 Tl ye Satacağınız Ürünler Var Onun İçin İlk Önce Siz İyi Bir Kritik Yapın Neler Yapmak ve Neler SATMAK İstiyorsunuz Onda Fikir Kılın Sonra Saldırın Piyasaya!!!
Ayrıca Malların Çoğu %90 Çin Malıdır ve %70 'i Urfa'dan Gelir Hatta Sana Yerinide Söleyeyim Git bi Bak Tahtakalede Mercan Yokuşuna Çıkmadan TÖRE İŞ Hanına Gir URFA PAZARI Adlı Dukkana Gir BİLAL Bey Size Yardımcı Olur...

Ayrıca Benım Sana Tawsıyem Kış Gelıyor Yeşildirek E Git Atkı Bere Eldiven Şal Şemsiye Vs... Ürünler Sat Tam Zamanı!!! Zamanında Ben Çok Para Kazandım Bu İşlerden Şimdi Allaha Şükür Dükkanım War!!! Her Anlamda Yardımcı Olabılırım
kalender_okan@hotmail.com
Mal Sahibi Mülk Sahibi; Hani Bunun İLK SAHİBİ???

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye229 yazı
güncel