Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Çorbacı Hakkında

BaşlatanhuseyyilTarih09/11/2010 21:54:51Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Bakırköy İncirli caddesi üzerinde bir çorbacı dükkanı açmayı düşünüyoruz. Meydana yakın bir yerde, ana cadde üzerinde çok büyük olmayan bir mekan. Burada, sadece çorba ve yanında çeşitli ekmekler vererek bir konsept oluşturma düşüncesindeyiz. Çorbamız, 10 ila 20 çeşit arasında düşünüyoruz. Tavuk çorbasından, tarhana çorbasına, deniz ürünleri çorbasından kara lahana çorbasına kadar bir çok çeşit olucak. Sizce bahsettiğim bölgede dediğim konsepte bir çorbacı tutarmı? İlk başlarda her müşteriden anket ile seçenek ve fiyat konusunda bilgi alarak işletmeye yön vermek istiyoruz. Bu iş için Kosgeb kredisine de başvuracağız. Tek tedirgin olduğum nokta, bir insan sadece çorba içeceği bir dükkana gidermi? Gerçi fiyatı 4-8 tl arasında değişecek. Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye14 yazı
http://www.bycorbaci.com.tr/Menu/1,Corbalar/233,Mulayim-Corbasi/ .............kes yapıştır bak .......kardeşim bu çorbacı bulunduğumuz bölgede.bu çorbacıya gel çorbanı iç.devamlı müşterisiyim.adamlar güzel iş yapıyor.sen de tedirgin olduğun noktayı unut.süper iş yaparsın.Ama dediğim gibi gel adamların sistemini gör.Tabelasından menüsüne kadar,servisinden ikramına kadar.kolay gelsin.fiyat olarak da 4- 8 lira pahalı.....adamlar çorbayla içilen paket suyu bedava veriyorlar.
hayat; ikna etmek yada ikna olmaktır.

Yerleşim Türkiye / BatykaradenizMeslek Y?siz
Yeni Üye44 yazı
Merhaba, bahsettiğiniz çorbacıyı biliyorum. Gs lisesinin yan tarafında. Yinede bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum.
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye55 yazı

istanbul bakırköy incirli caddesinin nasıl bir yer olduğunu bilmem ama çorbanın müşterisi gece olur ve müşteri potansiyelinin en az %50 si alkollü gelir otopark sorununun olmaması gerekir alkollü müşteriller yüksek sesle konuşurlar masaların birbirine mesafeli olması lazım aksi takdirde her an kavga çıkabilir bana kalırsa sadece çorba değil sulu yemek türleri de olsun müşteriyi daha çok öğle ve akşam yemekleri için hedefleyin çorbayıda sabah işe giden esnaf olarak hedefleyin iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı
Bence En pahalı çorbacı Kimse git onları araştır Nasıl oluyorda pahalı Fiyata rağmen iş yapabildiklerini çözdüğün Zaman başarısızlık Ihtimalin kalmamış Olur. Yeni Bir konsept düşünüyorsan rol model Olarak en iyi, en Büyük, En başarılı, en çok kazanan Yani sektörün En pahalısını örnek almalısın...
676767

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
alkol olayı birçok arkadaştan geldi. bu düşünce açıkçası benim için çok önemli. teşekkürler
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans