Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kötü Patron, İşçisini İşveren Yapar (inşallah)

BaşlatanfarukulusTarih13/09/2007 16:14:29Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Bu siteyi 2-3 haftadan beri ara sıra takip ediyorum. Benim sorunum işverenimle. Bu adamdan bıktım artık, arkadaşlar, elimde 3-4 milyarlık hanımın bilezikleri var, onları bozdurup bu adamdan kurtulmak istiyorum.

Nasıl işler yapılır bu paraya, ustalık gerekmeyen? Ankaradayım bileziklerden başka sermayem yok, 1000 ytl civarında kredi ve kredi kartı taksit borçlarım var. onlar da elimi kolumu bağlıyor, önerilerinizi bekliyorum...
"kötü patron , işçisini işveren yapar"

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye161 yazı
"kötü patron , işçisini işveren yapar" güzel sözmüş, Allah kolaylık versin, bu parayla ne yapılır bilmiyorum... Bence biraz daha sabret, sermaye yapmaya bak.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye25 yazı
Benim tavsiyem işini garantiye al, çok iyi, tutacağına kesin gözüyle baktığın bir iş varsa kredi falan al gir, ama diğer türlü sırf işinden bıktın, patrona kızdın diye yaparsan işin kolay değil. benim iş kurma konusunda bir deneyimim yok, ama hayat tecrübesi olarak bir şeye kızıp başka bir işe kalkışmak genelde ziyan olur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye31 yazı

aslında aldığım maaş 700 + ssk + yemek imkanlarım türkiye standartlarına göre ortalarda sayılır. ama, sizi yöneten kişi ; agresif, sinirli, bencil, benmerkezci, ben bilirimci olursa ,sebepsiz yere "canım istedi bu hafta klimseye izin yok" diyorsa, insan kendi çapında bir işletme açmaktan başka bir seçenek bulamıyor kendine...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Üye347 yazı
PATRONUN İKİZLER BURCU HERHALDE )))))
NEYSE BU İŞİN ESPİRİSİ.HER ŞEYDEN ÖNCE BİRAZ SABIR ET ÇÜNKÜ ELİNDEKİ SERMAYE İLE SIKINTI YAŞARSIN.BİR DÜKKAN ACMAYA KALKSAN ELİNDEKİ PARA SADECE RESMİ İŞLER VE DÜKKAN KİRASINA YETMEZ.BİRAZ DAHA SERMAYE YAP CÜNKÜ TİCARETİN BİR KANUNU VAR
''ALTINI KOYAN KURALI KOYAR.KURALI KOYAN ALTINI ALIR''

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Editör146 yazı
İş bulmadan işini bırakmamanı tavsiye ederim.Tüm mal varlığını girişimciliğe yatırmanı tavsiye etmem.Çünkü girişimcilik herkesin sandığı kadar kolay değildir.Patronlar zor insanlardır ama akıl oyunları diye bir şey var.Sana bir ara dosyaları göndereyim ve oku.Yakın zamanda sitemde de yayınlayacağım.Emin olki kuralları doğru uygularsan patronunu yönetebilirsin ve istediğin seviyeye getirebilirsin.O da olmadı mesleğinde daha da ilerlemeni sağlayacaktır.Ama sakın o bileziklere dokunma.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
dosyaları bekliyorum o zaman macromx, yorumlarınız için teşeşkkür ederim sizlere.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Üye1359 yazı
pazarcılık yap daha iyi
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye195 yazı
ne işle uğraşıyorsun şu an bir de sakın o kadar parayla bir işe gireyim deme elindekindende olursun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Üye281 yazı
Akıl vermek haddime değil ama bence hanımınızın bilezikleriyle iş kurmak yerine önce kredi kartı borcunu kapatın derim patrondan daha tehlikeli ve daha ca sıkıcı olabilirler ilerde ve bu kadarcık para ilede bir iş yapmamanızı tavsiye ederim. Eğer sorun sadece patronun tavırları ise ve çalışma ortamı patron dışında iyiyse iştende çıkmamanızı tavsiye ederim. Ortalık çok kötü bir durumda piyasada iş yok bence mevcut yerinizde devam edin. Bende daha önce patrona kızıp işten çıkmıştım ama sonra pişman olup. Gavura kızıp oruç bozmamak lazım.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı
ŞU ANDA NE İŞ ÜZERİNE ÇALIŞIYORSUNUZ?

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye683 yazı
Önümüz kış...
Kestane geliyor kış denince aklıma...
Ya sizin ne geliyor? İsterseniz köşebaşındaki kestaneciden 100 gr. alın. Bakalım kaç para ödeyeceksiniz. Sonra kilosunu hesap edin. Ondan sonra da düşünmeye başlayın.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk