Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İş Yerlerine Yiyecek Satışı

BaşlatanszvatanTarih06/11/2010 15:44:08Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Merhabalar,
Ben Ankara'da ikamet eden bir bayan olarak iş yerlerine yiyecek satışı yapmak istiyorum. önce kendi mutfağımda pişirdiğim yiyecekleri belli bölgelerde arabamla satmayı planlıyorum. iş buyudukçe duruma göre yatırım yapmak hedefim. Ancak işin yürüyüp yürüyemeyeceğinden emin olamadığım için belgeler ve izin işlerini sonraya saklamak istiyorum. bu bana sorun açar mı? Nasıl bir pazarlama stratejisi uygulamalıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye14 yazı
çok kısa yazacağım.yemeği yapın.ambalajlayın.1 yada 2 hafta boyunca esnafların acıkacağı bir saate mesela öğlenleri bedava dağıtın;broşür yada kartvizt verin.memnun kalırlar ise size döneceklerdir (ama bazıları bedava yiyecekler size dönmeyecekler ) siz onlara tekrar ziyaret yapacaksınız. 6 ay gibi bir zamanda sağlam müşteriler edineceğinize eminim. Berbat menüsü olan lokantaların korkulu rüyası olmaya adaysanız ve menünüze güveniyorsanız ,yemekleriniz süper ötesi ise sizi kesin tercih edeceklerdir inanıyorum.Bu millet boğazından kesmez ve sizin yemeklerinizde farklılık görürse bu iş tamamdır.Şimdiden başarılar ...çok daha fazla yazabilirim ama bu kadar şimdilik.sorunuz olursa seve seve cevap yazarım.....
hayat; ikna etmek yada ikna olmaktır.

Yerleşim Türkiye / BatykaradenizMeslek Y?siz
Yeni Üye5 yazı
bence de ama sanırım uzun soluklu olmak lazım. pes etmeycek kadar da sermaye akıtmak zorundasınız. bireysel görüşmelerle müşteri portföyü oluşturup sonra kademeli büyüyebilirsiniz.
Cemal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı

bence de ama sanırım uzun soluklu olmak lazım. pes etmeycek kadar da sermaye akıtmak zorundasınız. bireysel görüşmelerle müşteri portföyü oluşturup sonra kademeli büyüyebilirsiniz.
Cemal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Bence güzel bir düşünce şu an itibari ile elit yerlerde olmak üzre ev yemeklerine inanılmaz rağbet var bence araştırma hususun da biraz daha sıkı çalışmlar yapabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye173 yazı
bence iş yerleriyle anlaşırken üyelik sistemıyle anlasın daha karlı olursunuz ve garanti olur
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye149 yazı
bu sektörün devi www.yemeksepeti.com dur. 2 kere türkiyenin en iyi sitesi seçildi. internet üzerinden ankarada zor ama başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye98 yazı
Öncelikle gıda ile ilgili bir işyeri açıyor iseniz dayanma gücünüz olmalı (yemekleriniz zaten güzel ve özenli olacak , insanların midesini yakacak yağlar kullanmayacaksınız bu konuda şüphemiz yok), sonrasında ise tanıtım , tanıtım , tanıtım.(Bu konuda şu yaramaz pizza zincirlerini izleyin tanıtım broşürlerini apartmanın kapısına tomarla değil , dairelerin kapısına kadar bırakıyorlar ve bunu tekrar ediyorlar bir kere dağıttık deyip durmuyorlar)
Dayanma gücünüz olur ve tanıtımada dikkat ederseniz kesinlikle başarılı olacaksınız , insanlar kaliteye ve özene hasret.
Birde benim aklımda olan bir şey var ihtiyaçta duyuyorum , bazen yemeğe çıkamıyorum böyle küçük atıştırmalıklar (bunun sizin projenizle ilgisi yok ama yazmadan geçemedim) olsa yerken mesela kürdan kullanabileceğim elimi kirletmeyecek ne güzel olurdu.

Yerleşim Türkiye