Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukraynada Lokum Ve Şekerleme İmalathanesi Açmak

BaşlatanleukemanTarih05/11/2010 17:13:09Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşlar ben ukraynada lokum ve şekerleme imalathanesi açmak istiyoruz 3 arkadaş
bize ordan bir bayan arkadaşta yardım edecekk bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum birde şöyle bir bilgi aldım ukraydana kievde emlaklar çok ucuzmuş örnegin imalatanenin yerini 1.500 dolara satın alabiliyormsuum dogrumudur birde bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
leukeman

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye1 yazı
Oncelikle fikir guzelmi bilmem, Ukrayna da lokum imalatcilari var ama insallah basarili olursunuz. Ben su emlak isine takildim. Kim soyledi size Ukrayna da emlak fiyatlarinin ucuz oldugunu ? 1500 dolara nerede imalathane varmis ? Bunlari kim soyledi size soylermisiniz? Cunku bu buyuk bir yalan. Sakin bir dolandiricilik olayinin esiginde olmayasiniz ?
SafakTurk

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Dany?manlyk
Üye131 yazı
Emlak fiyatını esas alarak bu ise girecekseniz,simdiden vazgecin derim.Kararli iseniz de bu isle ilgili ve ukraynada yasayan bir arkadasimin e-malini veriyorum.Lutfen ondan gerekli bilgileri alabilirsiniz.
bedir05@gmail.com
Basarilar diliyorum.
Mehmet YEGENOGLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı

sayın MEHMET yegenoğlu. çok tşk ederim arkadasınızı ekledim insallah daha saglıklı bilgiler alırım
leukeman

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
slm ben ecevit ben donestk de yasiyorum kesinlikle kieve yaklasmayin ve yalan soylemisler orda bir odali evin kirasi 1500 dolar kardesim

Yerleşim Ukrayna / DonestkMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye64 yazı
Aylik kirasi 1500$ dan baslar o imalathanenin. Kievde imalathane acacaginiza yakinlarda bir sehirde acin hem daha az emlak uretmis olursunuz hemde kucuk sehir piyasasina girmek daha kolay.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
ecevit kardes
ben 2 odali evimi 1000 dolara veririm)) gunluk tutsan 1500 dolar tutmaz evler

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
Yeni Üye73 yazı
ukraynada simferepol ve maripol sehirlerinde lokum ve sekerleme uzerine imalat yapan iki turk firmasi var, bunun disinda size belki kira fiyatlari hakkinda bilgi vermis olabilirler 1500 dolar diye,
egerki 1500 dolara satilik bir yer varsa hemen 20 tane almaya hazirim bilgi verirsiniz ve sizede komisyon veririm, iyi haberlerinizi bekliyorum
blue wings danismanlik hizmetleri.

Yerleşim Ukrayna / HarkovMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
Selamlar,
10 yildir ukraynada yasiyorum, 2 yildirda burada tatli isi yapiyorum. Ukrayna icin lokum dogru bir tespit. ancak
1. ukraynada 3 tane turk lokumu ureticisi var.
2. urunleri malesef turkiyedeki loukum ne tadini nede gorselligini veriyor.ben bu yuzden tr den getiriyorum sattigim lokumlari.Bunun nedenide burdaki seker ve suyun kalitesi.tabiki uretim asamalarida onemlidir ama en onemlisi sekerden dolayi lokumlar cok sari..
3. Uretim icin resmi-gayri resmi olarak 2 secenegniz var. resmi uretimde firma kurmaniz,uretim izinlerini almaniz ortalama 30 bin usd civarinda paranizi goturur.+yer hazirlaminiz,kazanlar,su tesisati derken buda sizden boyle bir rakkami goturur.cunku her yer fayans olmali,soyunma odalari,uretim depolama stok alanlari...gayri resmide bu kadar masraf etmezsiniz ama satmak icin bu defada sertifika fatura problemleri yasarsiniz limited sirketlere satmak icin.
4. size soylenen 1500 usd sadece ve sadece kira gideridir.
5. bir cok bolgede izinleri olan tatli sekerleme uretimi yapan ureticiler vardir,onlarla birlikte uretim yapabilirsiniz maliyetlerinizde paylasmis olursunuz.
6.uretim icin buyuk sehirleri dusunmeyin. buyuk sehirlerin disarisinda kucuk bolgelerde hem masraflariniz azalir hemde denetleme organlari ile iliskileriniz daha iyi olur.ozellikle kiev ve civari resmiyetin oldugu bolgedir ki odeyeceginiz rakkamlari x2 diye dusunebilirsiniz.
7. burda size yardimci olurum,hallederiz,yapariz diyen bir cok kisiyede bakmayin sadece dolandirilir yada elinizdeki parayi heba etmis olursunuz..

sormak istediginiz bir konu olursa bilgim olan konularda cevap vermeye calisirim.

Yerleşim Ukrayna / DnepropetrovskMeslek Esnaf