Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

60-80 Tl Ne İş Yapılır

Başlatanabdullah626Tarih05/11/2010 15:03:42Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
mrb arkadaşlar elimde 80 milyar para var bunubla gaziantepte yada egede küçük bi şehirde aydn adapazarı gibi yerlerde bu parayla ne gibi işler yapılabilir teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye179 yazı
kimin de para var fikir yok kiminde de fikir var para yok nasıl dünya burası.
şimdi paranı nasıl bana vermiceksen bende sana fikrimi vermem.
ama sen bi fikir yürüt bi işe başal sana yol gösteren çok olur ozaman.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye195 yazı
@abdullah626,

genelde 50.000 Tl var, 100.000 Tl var ne önerirsiniz gibi sorular forumlarda çok sık soruluyor. Bu tarz soruları sorup konu açan arkadaşlar deneyimlerinden, eğitimlerinden bahsetmiyorlar. Para her zaman herşeyi çözmez ki. Yani birisinin 500.000 tl ile yapamadığı işi bir başkası 10.000 tl ile yürütebilir.

İş kurma konusunda değerlendirme yaparken kriteriniz sevdiğiniz işlere odaklanmak konusunda olmalıdır. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman başarılı olmanız daha çok mümkündür.

Hızlı para kazanmayı yahut "simit sarayları iş yapıyormuş"açalım , "internet kafeler iş yapıyormuş"açalım gibi dedikodular şeklinde iş kurmayı bir kenara bırakıp sevdiğimiz iş nedir? neyi yapsak bu bizi huzurlu kılar? sorularına cevap verip , insanlara faydası olabilecek özgün fikirler bulmak gerek.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
Yeni Üye38 yazı

bende 50.000-80.000 ile ne iş yaparım 1 yıldır düşünüyorum ama bir fikir bulamdım ... ben turizim işinde hediyelik gümüş işi yapıyorum 3-5 yabancı dil konuşurum dünyanın birçok yerini gezdim defalarca hindistan rusya almanya da işler yaptım mama şimdi piyasada nakit ödemeler çok az oldugundan ne yaparım diye düşünüyorum varsa bir fikriniz beraber de yapabiilecegimiz iş ben varım bilgi ve tercübem de var ama aha şu iş diyecegim iş aklıma gelmiyor basiretim mi baglandı ne?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye4 yazı
Hemşo bu parayla ve yetkinliklerinle yapabileceğin en iyi iş yine turizm sektöründedir. Şöyleki Turizm faaliyetlerinin yoğun olduğu yerde sedefçilik-kakmacılık, el işi ürünlerini satabilirsin.. 3 dil var diyorsun. tam sana göre.. Ürünleri imal etmen gerekmez. Eğer pazarlama yeteneğinde varsa olur bu iş.

Dükkanı açacağın yere gelince, akdenizde veya egede açar isen sezonluk iş yaparsın. ha birde mal satma telaşı içine girersin ve ürünleri satabileceğinden daha az fiyatlara verirsin. Lakin istanbulda açar isen 4 mevsim turist geleceğinden her zaman satış yapabilirsin. Tabi istanbulunda en büyük dezavantajı kira maliyetlerinin, yaşam standartlarının yüksek olması. Nerde açacağın tamamen sana kalmış. birde dükkanın gösterişli olmalı ki müşterinin gözünde iyi bir imaj yaratabilsin.

kolay gelsin.
yunus BAYCAN

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek ö?renci
Yeni Üye99 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 27ant27
bende 50.000-80.000 ile ne iş yaparım 1 yıldır düşünüyorum ama bir fikir bulamdım ... ben turizim işinde hediyelik gümüş işi yapıyorum 3-5 yabancı dil konuşurum dünyanın birçok yerini gezdim defalarca hindistan rusya almanya da işler yaptım mama şimdi piyasada nakit ödemeler çok az oldugundan ne yaparım diye düşünüyorum varsa bir fikriniz beraber de yapabiilecegimiz iş ben varım bilgi ve tercübem de var ama aha şu iş diyecegim iş aklıma gelmiyor basiretim mi baglandı ne?

bu işler öyle hindi gibi düşünerek olmaz ... şu şekilde olur

"ah şurada şöyle bir dükkan olsaydı"

"şu işi yapsak ne para gelirdi "

veya

"bu ne *** adam şöyle şöyle yapmadığı için iflas etti"

yola bu noktalardan çıkmanızı öneririm.

saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im