Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Güney Kore

BaşlatankorehberTarih04/11/2010 19:32:05Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Önümüzdeki ay Güney Kore'ye gitmeyi planlıyorum. Bu 2. gidişim olacak. 5-6 ay kadar kalacağım ve dil eğitimi için gidişimi diğer yönlerden de değerlendirmek istiyorum. Bir ticaret şirketinin ya da acentanın masrafımın bir kısmına yardımcı olma karşılığında iş takibini yapabilirim. Ya da daha değişik önerileri olan arkadaşlar var da bana yazarlarsa sevinirim.
Selin Çamlı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye537 yazı
elektronik eşya olabilir bide güney kore vize istem,iyor zannedersem izlenimlerini paylaşırsan ayrıca çook memnun olurum iyi yolculuklar

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye2 yazı
evet, kore vize istemiyor. 3 ayda giriş çıkış yapabiliyorsunuz. ilk gidişimde Japonya'ya çıkış yapmıştım. bilgisayar parçaları bakmıştım. ama az miktarda olunca fiyatların fazla farketmediğini anladım. 1997 idi. o gidişimden dil dışında pek faydalanamadım. bu sefer beni yönlendirecek birilerini arıyorum. bizden pek farklı değiller. asya toplumu. dışarı samimi, kendi içinde kapışık. yemeklerini çok sevdim. acılı, baharatlı. dilini öğrenmek kolay, ural altay dil grubundan, türkçe gibi. zayıflayan dil bilgimi geliştirmek için tekrar gidiyorum. bundan faydalanmak isteyen varsa diye buraya yazmak istedim. ilginiz için teşekkür ederim kajmeram.
Selin Çamlı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker