Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Diyaliz Merkezi Kurmak

BaşlatangerarddeTarih12/09/2007 11:57:26Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır bu iş için kafa yormaktayım... Sonuç olarak geldiğim nokta baya zahmetli olarak kurulacak bir süreç. ancak uygun yer ve şartlarda gerçekleşirse kesinlikle yapanların tavsiye ettiği bir girişim..

Benim ricam ise türkiyenin neresi olursa hem bu konuda bilgisi veya araştırma yapan varsa deneyimlerini ve tavsiyeleri.

İlgilenlere şimdiden tşk.eder hayatlarında başarılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye153 yazı
haklısın çok karlı bir iş ama; sektörün içinde olamn lazım yada biriyle ortaklık kurman lazım. Kiralayacağın iş veri , makine, servis... derken bu işin ilk giriş maliyeti 300-500bin ytl ye mal olur diye tahmin ediyorum sana kolay gelsin çünkü çok zor bir iş..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
teşekkür ederim cevabınız için..evet doğru ben de dediğin tarz düşüncedeyim.Ben bu yola başkoydum hayırlısı ALLAH'tan..öncelikle oturduğum yer de böyle bir şey düşündüm ancak burda 4 tane var ve rekabet te hoş olmayan sonuçlar doğuruyor..türkiyenin neresi olursa farketmez yeter ki hasta potansiyeli olsun hiç diyaliz merkezi olmayan bir yer tercihimdir..ama dediğim gibi potansiyel hakkında bilgi lazım nerde ne kadar talep var .çünkü hasta sayısı sınırlıdır.10 makina için ortalama 50 hasta olan bi yer gerekiyor..tavsiye edeceğiniz yer yani talep olupta diyaliz merkezi olmayan bi yer varsa paylaşan olursa sevinirim.ve bu konuda yardımlarını esirgemeyenler iş neticelenirse yardımlarının boyutuna göre bende yardımcı olacağım..Her şey gönlünüzce olsun...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Yeni Üye1 yazı

izmir -kiraz ilcesinde merkez yok görüsebiliriz 05558202030 mahmut karhan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er