Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Enfazla 1-1,5 Tl'ye Toptan Ürünsatacak Ürün Sahibi

BaşlatanonurtlyTarih04/11/2010 14:00:56Yorum21

İlk mesaj
Üye291 yazı
Merhaba;
Bir arkadaşıma en fazla 1-1,5 tl den ürünler lazım.Bu ürünler herşey olabilir,duvar stickeri,şal,temizlik bezi vs vs vs yani satılabilceğini düşündüğümüz hertürlü ürüne açık.O anlamda elinizde ki ürünler hakkında bilgi verirseniz en az alım 50 adet olmak üzere alacak.
teşekkürler şimdiden

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye291 yazı
nayim bey irtibata geçeceğiz.
tşk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye60 yazı
0.75 tl solo marka tuvalet kağıdı 4 lü
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen yolun sonunda yanlız kalırsın

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Üye291 yazı

notlarımız arasına aldık,iletişime geçebileceğimiz mail yada tel no verebilir msiniz?

Üye597 yazı
Rengarenk desenli yada düz her yaş grubundan ihracaat fazlası iplikten imalatı yapılmış çoçuk külotlu çorapları mevcuttur elimizde.
adet 2 tl msn iletişim aryz64@msn.com 0 532 343 71 64

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı

BAYANLAR İSTENMEYEN TÜYLERİNDEN KURTULACAK

BAYLARDA GÖĞÜS KILLARINDAN KURTULACAK

ŞİMDİ 25 ADET ALIM YAPAN MÜŞTERİLERİMİZE 50 TL DEĞERİNDE 25 ADET PED EGG HEDİYE EDİYORUZ KAMPANYAMIZ STOKLARLA SINIRLIDIR.

PTT GÜVENCESİYEL KAPIDA ÖDEME İLE ÜRÜNE SAHİP OLUN

DÜKKANINIZDA RAHATLIKLA 25 TL - 35 TL ARASI SATABİLİRSİNİZ.

gooogle da araştırın fiyatları

10 ADET ALIMDA TANESİ 10 TL

25 ADET ALIMDA TANESİ 9 TL

1 ADET ALIM 15.00 TL

SmoothAway® EPİLASYON ELDİVENİ

KISA BİR SÜRELİĞİNE

TANITIM FİYATI

halilyalcin01@hotmail.com

epilasyonsmoothaway@gmail.com

Epilasyonda Devrim! Acı Yok, Vakit Kaybetmek Yok!

*Pürüzsüz Away Epilasyon Eldiveni sayesinde, bildiginiz tüm yöntemleri rahatlıkla unutabilirsiniz.

*En yumuşak, acısız ve kolay epilasyon yöntemi karşınızda..

*Sadece 3 dakikada tüylerinizden acısız bir şekilde kurtulabilirsiniz.

*Her Smooth Away epilasyon pedinin yüzeyi, tüyleri ve ölü derileri temizleyen, cildinizi her zamankinden daha pürüzsüz yapan üstün kaliteli minik kristaller ile kaplıdır..

SmoothAway®

*Tüm dünyada erkekler ve bayanlar tarafından kullanılmış, Kalitesini ispatlamış bir üründür.
*Sürekli kullanımda tüylerin çıkmasını azaltır. Uygulama sonrasında peeling etkisi yapar.

0216 611 44 00

0555 742 30 55

0532 246 86 67

YAKA İNTERNATİONAL

TRADE COMPANY

E-mail: navigations@hotmail.com
halilyalcin01@hotmail.com
halil@yakacompany.com
bahadir@yakacompany.com

Web: www.yakacompany.com

Smooth Away Acısız Epilasyon Eldiveni İle Birlikte Sahip Olacaklarınız:

1 Adet büyük ped tutucu

1 Adet küçük ped tutucu

5 Adet büyük ped

5 Adet küçük ped

1 Adet taşıma çantasına sahip olacaksınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye22 yazı
Merhaba elimde ünlü markaların üretim fazlası 1, kalite yastık kılıfları var yaklaşık olarak 2500 adet orjinal ambalajında hepsini alacak olursanız tanesini 1 tl den verebilirim.
sevginevin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Esnaf
Üye291 yazı
merhaba,
maalesef bu ürün tarzı için bu kadar alım yapamayız.Ancak ilgili kişi ile görüşülerek ve sizde kabul eder iseniz 50 adet alım yapılabilir.Satış yapılabilir mi yapılamaz mı o kontrol edilir.Eğer pazarı olursa yüklü miktarda da alım yapılabilir.Konu hakkında ki fikriniz ricası ile...
tşk

Üye291 yazı
Sayın navi,
ürün hakkında katalog yada resim gönderebilir misiniz?Ayrıca ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgi alabileceğimiz bir kaynak.
onurtly@gmail.com

tşk

Yeni Üye30 yazı
MAİL GÖNDERİLMİŞTİR.
SYG

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye291 yazı
sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz.
tşk

Yeni Üye22 yazı
Yastık kılıfları 10 binin üzerindeydi bir arkadaş akşam pazarlarına çıkarak 7500 adetini sattı 2 tl den. sezon kapandığı için kalanını alamıyor. ama sürekli pazar işi yapan bir arkadaş olursa çok iyi satış yapar gördüğüm için söylüyorum. bahsettiğim arkadaş 1,5 ay gibi kısa bir sürede 7500 adeti sattı. 50 adet bizim için çok düşük ben zaten hepsi olursa 1 tlden düşünüyorum kendim perakende satmaya vaktim yok ama bu işle uğraşanlar için fırsat kısa sürede iki katı para.. ürünler o kadar kaliteli ki elinde kalması söz konusu bile değil.
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Esnaf
Üye291 yazı
Size saygı duyuyor ve söylediklerinize itibar ediyorum.Ancak biz pazarda satmak için almayacağımız için bize bu kadar ürün stoğu çok o anlamda yazmıştım.Size işlerinizde başarılar dilerim.
tşk.

Üye644 yazı
merhaba elimde bebe pijama takım var düşünürseniz son 50-60 adet kaldı 0-1-2 yaş grubuna tam uygun kalıplarda renk seçeneğide çok canlı favori renkler toptan 1.95 vermiştim son partiyi, isterseniz adette size uygun sanırım 1.50 den gönderim yapabilirim 3.50 en düşük satış parekende fiyatıdır. dükkanda 5tl-7.5tl gitmektedir hayırlı çalışmalar
iletişim: murat_cosar77@msn.com
0534 570 28 67

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Esnaf
Üye644 yazı
2. bir ürün olarak elimde bebe bere var orlon tarzı 0-1-2 yaş kaliteli bir üründür bereler çeşitli canlı renklerde 6lı paketler halindedir . 6lı paket fiyatı 3.00 tl dir toplam 25 paket vardır buda 150 adet yapar toplam fiyatı 75.00 tl dir
0534 570 28 67

Üye644 yazı
3. bir ürün olarak kız 1-2 yaş cicili bicili elbise yazlık 2 renk 4 model, son 25-30 adet elimde bulunmaktadır adet fiyatı 2.75 tl dir
0534 570 28 67

Üye644 yazı
4. bir ürün olarak bayan boğazlı badi canlı renkler ve favori satan kumaş olarak 40 adet bayan badisi elimde bulunmaktadır adet fiyatı 2.70 tl dir

Üye644 yazı
5. bir ürün olarak 1. sınıf iplikten çocuk külotlu çorap bulunmaktadır 0-12 yaş aralığında adet fiyatım 2.00 tldir 6lı paketler halindedir
0534 570 28 67

Üye112 yazı
mutfak gereçleri olarak şimşir ağacından çatal kaşık spatula oklava merdane gibi ahşap ürünler üretiyorum uygunsa görüşelim 05392869423

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Üye291 yazı
Sayın muratefe bey merhaba;
Ürünlerinizle ilgili alishn@k.st'ye resim gönderebilir misiniz?
Tşk.

Üye291 yazı
Duvar stickerları var elimde adet fiyatı 0,75 krş ile 0,90 krş arasında değişiyor.Mailinize resimleir yolladım:iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye77 yazı
1,5 tl'den plastikten imal şeker gibi renkli saklama kapları, teflon için kaşık verebilirim.
Üretebilmek bir iksirdir! O iksirden içtin içtin,
İçemedin hiçbir zaman üretemezsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat