İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sıfırdan Kuruyemiş Dükkanı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumO
Üye468 yazı
8000090
R
Üye255 yazı
Birde dükkanın olduğu muhit nasıl insanların alım gücü varmı. Yani öyle yerler vardır sadece çekirdek satarsın öyle yerler vardır çekirdeğin yanında kilo kilo çerez satarsın. Çerez genelde akşam satılır. Daha haraketlidir.Eğer arç trafiği çok yaya trafiği yoksa hiç bulaşma derim.
redirect
O
Yeni Üye10 yazı
araç trafiğide var yaya trafiğide 10 mt ilerisi otobüs durağı. ve dükkanın önünde yolun karşısında park var. acaba ilk etapta orta kalite reyon- tezgah ve ürünler kaça mal olur ki
O
Yeni Üye10 yazı
R
Üye255 yazı
Dediğine göre potansyel olarak haraketli bir cadde. Ama dediğim gibi harakete fazla güvenmemek lazım. Git çevre esnafla görüş buralarda dükkan düşünüyrum de. fikirlerini al bak bakalım esna o civardan memunmu ?
Orta kalite dediğin çerez dolabını 2, el alabilirsin. Boşuna sıfırına fazla para verme. 2. el olsun temiz olsun. Dolap " L " biçiminde olmasın. 2. elleride 5 para etmez. Ahşap kaplama elektrikli ısıtıcılı dolap al. Eğer imkanın varsa 55 metre kare dükkan 3 cephesi duvardır büyük ihtimal duvarları medefe kaplat. Selen rengi uygundur kuruyemişe. Mal alırken kuruyemişde fazla yüklenme. Dükkanda çerez dolabın arkasına çerezlik raf yaptır. genelde 5 kg , 2, 5 kg lık poşetlerde olur çerezler toptancılarda. O poşetleri sığacağı araklıklarda raf yaptır çerez dolabının arkasına yani duracağın yerin arkasına. Tezgahına fazla mal açma çekmecelere az az koy kalanı ağzını kapatarak muhafaza et. Mal alırken çerzlik için yaptığın rafınıda doldur satacağın haricinde raf dolu görünsün. Sana ilk etapta 2500 tl lik kuruyemiş yeter. Diğer ürünler koyacağın çeşite göre değişir. Sana 10,000 15,000 ne patlar.
Ayrıca yalnız yapılacak iş değil zor. İlk zamanar dayanırsın ama fazla gitmez. Eğer eleman alıcak olursan Sabahları durması için al. Sabahları fazla glen giden olmaz.
Orta kalite dediğin çerez dolabını 2, el alabilirsin. Boşuna sıfırına fazla para verme. 2. el olsun temiz olsun. Dolap " L " biçiminde olmasın. 2. elleride 5 para etmez. Ahşap kaplama elektrikli ısıtıcılı dolap al. Eğer imkanın varsa 55 metre kare dükkan 3 cephesi duvardır büyük ihtimal duvarları medefe kaplat. Selen rengi uygundur kuruyemişe. Mal alırken kuruyemişde fazla yüklenme. Dükkanda çerez dolabın arkasına çerezlik raf yaptır. genelde 5 kg , 2, 5 kg lık poşetlerde olur çerezler toptancılarda. O poşetleri sığacağı araklıklarda raf yaptır çerez dolabının arkasına yani duracağın yerin arkasına. Tezgahına fazla mal açma çekmecelere az az koy kalanı ağzını kapatarak muhafaza et. Mal alırken çerzlik için yaptığın rafınıda doldur satacağın haricinde raf dolu görünsün. Sana ilk etapta 2500 tl lik kuruyemiş yeter. Diğer ürünler koyacağın çeşite göre değişir. Sana 10,000 15,000 ne patlar.
Ayrıca yalnız yapılacak iş değil zor. İlk zamanar dayanırsın ama fazla gitmez. Eğer eleman alıcak olursan Sabahları durması için al. Sabahları fazla glen giden olmaz.
redirect
O
Yeni Üye10 yazı
çok teşekkür ederim yorumların için redirect.
R
Üye255 yazı
önemli değil. Muaffak olursun inşallah.
Ticaret zor zanaat
Ticaret zor zanaat
redirect
Y
Üye135 yazı
ben yaptım 25 bin tl yatırmassan iş ve para yapamassın ben en işlek cadde 15 binle iş yapamdım sermayem cesidim yetmedi..boşunan denemeyin..
aaaaaaaaa
A
Üye410 yazı
kuruyemiş dükkanı sabahın köründe açılır ve gece yarısı kapanır .tek başına bu işi yapamazsın ki 2 kişi bile zor ,ancak dükkanın başında duracak eş,çocuk vs varsa olur ama tek asla yapma bir süre sonra yapamayacak kadar yorgun düşersin
Y
Üye135 yazı
aaaaaaaaa
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz