İlk mesaj
Genel İlanlar
Ticaret Yapmak İsteyen Herkese. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumF
Yeni Üye1 yazı
Fatih AYSEL
C
Üye254 yazı
B
Yeni Üye13 yazı
13/11/2007 : 11:04:47#3
Web sitesi
Alıntı
10 000 ytl sermayeyle güzel ve kazançlı bir iş kurmak isteyenler bu yazıyı muhakkak okusunlar..
evet ilk akla gelen "nedir bu şin sırrı?" sorusu oluyor. bu işin sırrı çok açık. güvenlik.. bu sektör zamanımızın en hızlı ilerleyen sektörlerinden birisi. bir zamanlar lux olan sonrasında ihtiyaç haline dönüşen ve şimdi mecburiyet olan bir sektör. güvenlik sistemleri her işte olduğu gibi bilgi isteyen fakat ticari bir zihniyetle bakıldığında bilgiden çok beceri isteyen bir sektör. işin içine girdiğinizde göreceksiniz ki, basit kuralları bilen bir teknik ekiple bu işin başarılmaması ve kazançlı çıkılmaması işten bile değil. ve üstelik riske attığımız hiçbir zaman büyük meblalar değil. elinizde yüklü ürün bulundurmak zorunda değilsiniz üstelik elinizde ürünlerin sadece örneklerinin bulunması yeterli. müşteriniz işi onaylasın, siparişinizi iletin ve ürünler türkiyenin neresinde olursanız olun ertesi gün elinizde olsun. işte iş ve iş kurmak bu kadar basit. bu konuda yardıma her zaman açığım bilgi almak isteyenler byramus@hotmail.com dan bana ulaşabilirler. sorularınızı bekliyorum. integral güvenlik sistemleri bayii kanal sorumlusu bayram uslu tel: 0322 453 04 60
integral Güvenlik Sistemleri Bayii Kanal Sorumlusu
K
Yeni Üye25 yazı
Herşey Öğrenmekle Başlar..
A
Yeni Üye55 yazı
kısa bilgi de bana iletirseniz sevinirim ali_kemal5@mynet.com
C
Yeni Üye10 yazı
Kıbrısta yapılacak en güzel iş mangal kömürü ithalidir. Bulgaristanda ithal edilen mangal kömütü tır bazında 3500-4000 euro arası tutar buda 17-18 ton mangal kömürüne tekabül edior. Gümrük giderleri fazla tutmadığı gibi kıbrısta bunu toptan da verebilirsin . Takriben 8000-9000 euro ya toptan bir tır malı verebilirsin. Yada perekande satabilirsin müthiş para kazanırsın ben bu işi 6 ay kadar yaptım haftada 2 tır gönderiordum. Daha sonra arkadaşıma devrettim kıbrısta müthiş derecede mangal kömürü hareketi var.. Bir kişi var orada malezyadan ithal edior kalitesi biraz üstün ama hiç farketmez mangal kömürü getir sat..İlgilileri duyurulur. .
A
Yeni Üye19 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - selcukural Merhabalar... Kıbrıs ta 3 senedir öğrenciyim. Artık baba parası yemekten bıktım... Kendi çapımda 5 milyar sermayeye kadar bir iş yapmak istiyorum kıbrıs ta. Bana fikir verebilecek, yardımcı olabilecek veya ortak bir iş yapabileceğim birilerini arıyorum... Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla... |
arkadasım sana mail attım benımle irtibata geç sana yardımcı olacagım bu konuda... konusalım:::: aslanfindik@windowslive.com
En iyi kaptan kötü havada gemisini limana sokan değil,hiç çıkarmayandır....
H
Yeni Üye2 yazı
kıbrısta kim alıyoki mangal kömürünü?
Bilgisi olan varmı acaba?
Bilgisi olan varmı acaba?
HALİL
M
Üye277 yazı
Oteller ve yazlıkçı Türkler alıyordur.
İnsan ol yeter !!
M
Yeni Üye1 yazı
mel stoneman
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz