doğal zeytinyağı sabun çeşitleri ile ilgilenirseniz. defne-ısırgan özlü natural klasik zeytinyağı sabunu kükürtlü bademli yosunlu lavanta gül ve yeni çeşit killi sabun iletişim için istanbulticaret34@hotmail.com
Merhaba Antalya ya yeni kurduğum doğal sabun imalathanesi sayesinde ege ve akdeniz bölgesine kolay ve hızlı ürün satmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorum.Bir tane imalethanemde mardinde var. doğal mardin bıttım sabunu (saç dökülmesini önleyen ingiltere prensinin meşhur ettiği mardin yöresinin meşhur sabunu) zeytin yağı sabunu badem sabunu menengiç sabunu üretiyorum .Eğer sabunarımızla ilgili detaylı bilgi,katalog ,fiyat listesi isterseniz bilgi verilecektir. Ayrıca isteye göre numune gönderilecektir. Daimi müşteriler de arıyorum Türkiyenin heryerine sabun gönderilir.Ayrıca ihracat yapmakta hedeflerimiz arasında.
OSMANLI SABUNCULUK
OSMANLI SABUNCULUK
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz