Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nakliye Kilometresi 1tl.

BaşlatanengostiTarih25/10/2010 22:17:50Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar bir sanayi sitesinde Kilometresi 1 TL'den nakliye hizmeti vermeyi düşünüyorum. Olayın normal nakliyecilerden farkı şu, aracı tutan müşteri, kaç kilometre yol giderse araca o kadar para ödeyecek, farzı misal 50 km yol gitti, araca 50 TL ödeyecek, Bir de minimum ücret olacak, Bu ücret belli bir kilometrenin üzerinden sonra alınmayacak, mesela 40 km gitti araç, ücret 40 TL. Belli bir kilometreden sonra ücret, gidiş geliş ücreti olacak, mesela araç 100 km bir yere gönderildi, bunun ücreti, 150 TL olacak(araç boş döneceği için.) Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye61 yazı
bu işten korkunç derecede zarar edersin benden söylemesi

damperli kamyonla kum taşısan tamam diycem kaldırır damperi boşaltırsın kumunu ama nakliye işi öyle değil

günde en fazla 2 nakliye yapabilirsin, nedeni ise o kamyon bir yerden yüklenecek, gideceği yerde boşaltılacak

buda en az 3-4 saat zaman kaybı, yani 30 bin liralık kamyonu bu işe bağlayacağına daha akıllıca bir yatırım yapmanı tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Büyük Kamyon değilde, kamyonet düşünüyorum, yaklaşık 15-16.000 TL değerinde, Kilometre ücreti daha da artırılabilir. Kilometresi 2 TL gibi.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Üye458 yazı

Değerli kardeşim engosti senin anlattığın model hemen hemen taksimetre tarifesi tek eksiğin gece tarifen yok nerdeyse taksimetreye geçeli 25-30 sene oldu hala millet pazarlık yaparak taksiye biniyor bu sistem bence tutmaz ayrıca nakliye yapmayı göze alman bi şekilde yük taşınma esnasında da müşterine yardımcı olmanı gerektirecektir vatandaş sana kardeş bi el at dediği zaman yok diyemessin öyle değilmi daha farklı yaratıcı bir şeyler araştır bence ne bilim araştır hemen bişelere karar verme sana şahit olduğum bişeyi aktarayım adamın biri servise geldi lazımmı abi dedi bitane bırak dediler merak ettim ne diye sordum adam çuval işi artık tekstil penye vs parçaları satıyor bu işi yap demiyorum ama insanın aklına gelmeyen çok şeyler çıkabiliyor oda umarım buradan çıkar Allah yardımcın olsun
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye47 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - engosti
Büyük Kamyon değilde, kamyonet düşünüyorum, yaklaşık 15-16.000 TL değerinde, Kilometre ücreti daha da artırılabilir. Kilometresi 2 TL gibi.

bu isi ingilterede yapiyorlar aslen cok karli bi is ama sabit ucreti belli bi km ye koyacaksin atiyorum 10 - 15 km ye kadar 20 milyon ondan sonrasi tek yon atiyorum km si 2 liradan hesapliyacaksin 60 km gitsen 120 lira yapiyor bu gidisini de gelisinide karsilar karli is ama alacagin kamyonetin km ye ne kadar yakacagini hesapla ilk once ve almadan karar verme bence tesekkurler
kor atin kor alicisi olur

Yerleşim Yngiltere / Nottingham
Yeni Üye83 yazı
arkadaşım senin sistemin yanlış ben böyle bir sistemi düşündüm eger bir ilcedeysen bu sistem yürür ama il ise bileme ama ilceden baglı oldugun ile her gün pzar günler haric sefer düzenliyeceksin bütün esnafların işyerlerine gidip onlarla baglantı kuracak ve onlara hergün sabah 10 da burdan gittigini ve saat 17:00 da döndügünü söyliyeceksin ben sanayiciyim sahsen arkadaşlarım var mobilyacı ben kaportacı ve boyacıyım arkadaşlarım mobilyaların kenarları için 60 km gidiyor ve yaptırıp geliyorlar 1 saatte gidiyor 1 saatter geliyorlar 4 saatte de işleri sürüyor yanı kocaman bir gün heba oluyorr
bizim se aniden ilceden bulunmayan bir parca lazım oldugunda nasıl getirtecegiz diye kara kara düşünüyoruzz anlıyacagın sabah 10 a kadar sanayiden siparişleri alacaksın ***üreceksin yaptırıp geleceksin iş gören nakliyat olacaksın yani usta tl geldiginde ilden gelecek sipariş içim onları yükliyeceksin saatinde gelip ödemeleri alıp mazemeleri teslim edeceksinn insanları alıştırdıgında isse artık seni tutamıyacaklarr
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret