Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'a Ticaret

BaşlataniraqianTarih23/10/2010 00:29:43Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
arkadaşlar merhaba
geç yazdım ama yeni gördüm yazdıklarınızı.ben k.ırakta yaşıyorum.sormak istedikleriniz olursa bilgim dahilinde yanıtlayabilirim.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar ben kuzey ırak süleymaniyede bir firma kurmak isti yorum haftaya cuma gidi yorum ön fizibilite yapı cam dış cepe ürünleri üretiyorum bizde söve olarak geciyor adı orda komusyon karşılıgı calışan arkadşlar la calışa bilirim ırak lı iş ortagı alabilirim yanıma varsa bildiyiniz tüccar görüşürüm veb adresim (www.atlantissove.com) gul-yapi@hotmail.com yavuz yılmaz
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye67 yazı

Merhaba;
Ben lokum ve tahin helvası üretimi yapan bir firmada çalışmaktayım. Ürünlerimiz lokum; 5kg, 2kg, 400 grve 750 gr hediyelik ( sade lokum, fındıklı ,fıstıklı lokum,afyon sultan çeşitleri ve çifte kavrum lokum), tahin helvası 750 gr , 1350 gr, 3500 gr ( sade, kakaolu,ve antep fıstıklı ) dır. ürünlerimiz kuzey ırak da da pazarlamamak istiyruz . bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . şimdiden teşekkür ederim . hkan58@hotmail.com
hakannnnn

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye67 yazı
Merhaba;
Ben lokum ve tahin helvası üretimi yapan bir firmada çalışmaktayım. Ürünlerimiz lokum; 5kg, 2kg, 400 grve 750 gr hediyelik ( sade lokum, fındıklı ,fıstıklı lokum,afyon sultan çeşitleri ve çifte kavrum lokum), tahin helvası 750 gr , 1350 gr, 3500 gr ( sade, kakaolu,ve antep fıstıklı ) dır. ürünlerimiz kuzey ırak da da pazarlamamak istiyruz . bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . şimdiden teşekkür ederim . hkan58@hotmail.com
hakannnnn

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
merhaba ısmım murat kuzey ırak hakında verdıgınız bılgılerı okudum bende orda tıcaret yapmak ıstıyorum nasıl yaparım oraya gıttıgımde neler yapmamlazım bana bılgı verırsen detaylı sevınırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy
Üye979 yazı
merhabalar bulgarıstanda kereste uretımı yapmaktayız ınsaatlık ve dogramalık çam ve ladın gonderebılırım.

saygılarımla
tuna wood
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhabalar;
ekvatordan veya kostarıkadan muz ıthal etmek ısteyen arkadaslara uygun fıyattan yardımcı olurum.dusunen arkadaslar dırek benımle ırtbata gecersenız sıze şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi verilir saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / IzmyrMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba Arkadaşlar

ben kayseride boya,panel kapı,mutfak dolabı üreten bir firmada dış ticaret sorumlusu olarak çalışıyorum.
ırakta bizim ürünlerimiz satacak ,pazarlıyacak kişilerle tanışmak istiyorum.
22 nisandan itibaren 2 hafta ırak'a ziyarette bulunacagım .
ilgilenenler muratsen@aymetgrup.com.tr adresine veya +90 549 449 1035 nolu telefondan bana ulaşabilirler

Saygılarımla
Murat Şen
murat şen
aymet boya mob. san. ve tic. a.ş
0549 449 10 35

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Irak a kuru sogan gondere bilirmiyiz
musa

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanayici
Yeni Üye9 yazı
Irak'ın durumu çok kötü. Terör örgütü piyasaya çıktığından beri, o bölgelerde durum kötü.

Erbil-Süleymaniye- Bağdat veya Irak'ın bir şehrinde yaşayıp, bizi bilgilendirecek üyeler var mı?

Son gelişmeler nasıl, petrol fiyatlarını yükselmesiyle piyasa da canlanma mevcut mu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye434 yazı
Arkadaşlar aradan 5 sene geçmiş siz yazı yazmışsınız. Bence telefonları bile kapalı olabilir. dikkat edin oralar biraz riskli ama risk PARA demektir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye66 yazı
ırakta bağdat ve erbilde müşterilerimiz var. iki bölgeyede mal satıyorum. genel olarak problemli bölgeler. ama nakliyeciniz iyi olursa sorun yaşamıyorsunuz. bizim nakliyecinin maşallah o tarafta çözemediği hiç bir iş yok. o tarz insanlarla çalışırsanız genel olarak ticaretiniz devam ediyor.
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat