Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

İnternetten Satış Yapanlara 10,000 Adet Ürün

BaşlatanistanbulcarsipazarTarih21/10/2010 01:37:49Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
MERHABA;

İSTEİDĞİNİZ HER MARKAYI BULABİLECEĞİİNZ 10.000 ADET ÜRÜNÜ TOPTAN FİYATI İLE SİZLERE SUNUYORUZ..

YOĞUNLUKTAN DOLYI LÜTFEN 5413053582 TELEFON İLE ULAŞINIZ.

İNTERNETTEN SATIŞ YAPMAK İSTEYENLERE BAYİLİK VEİRLİR.
MAĞAZASINDA ÜRÜN SATMAK İSTEYENLERE ,ANADOLUYA VE BİR ÇOK YERE GENEL DAĞITIM YAPILMAKTADIR.
ÜRÜNLER PİYASANIN ALTINDA FİYATLAR ORJİNAL VE FATURALIDIR.
PARFÜM,TAKMA TIRNAK,TAKMA KİRPİK,ŞAMPUAN,SABUN,ISLAK MENDİL,DİŞ FIRÇASI,DİŞ MACUNU AKLINIZA NE GELİRSE 10.000 TANE ÜRÜN PORTFÖYÜNÜBAŞKA HİÇ BİR YERDE BULAMAZSINIZ.

İNTERNETTEN SATMAK MI İSTİYORSUNUZ?

SİZ SATIN BİZ MÜŞTERİNİZE KADAR GÖNDERELİM.
10.000 ADET NASIL YÜKLÜCEM SİTEME YADA ARACI KURUMLARA MI DİYORSUNUZ ÜCRETSİZ OLARAK SİZİN YERİNİZE BİZ YÜKLEYELİM.

MAİL VE ÖZEL MESJA ATARSANIZ YARDIMCI OLMAK KOLAY OLUCAKTIR.
www.istanbulcarsipazar.com

internet sitelerine bayilik verilir..
100,000 ürün kapasitesi ile hizmetinizdeyiz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye61 yazı
ezop_yil@hotmail.com adresine tam olarak detayları fatura konusunu ve fiyat konusunu açıkça anlatan bir mail gönderirseniz sevinirim. faturalandırma konusunda bir problem olmazsa çalışabiliriz. Saygılar.
korkma kayserili var ... :))

Yerleşim Türkiye / AdyMeslek Ö?retmen
Üye137 yazı
detaylı bilgi için mail yollayabilir misiniz?
sistemin tam işleyişi ve faturalama nasıl olacak?
bilgi verebilir misiniz?
ozlemdulkadiroglu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı

AŞIRI YOĞUNLUKTAN CEVAP VERİLEMEMİŞTİR...FİYAT LİSTELERİ HAZIRLANMIŞTIR ÇOK YAKINDA SİTEMİZDE BAYİLERİMİZE HİZMET VERECEKTİR..

MSN EKLERSENİZ SEVİNİRİM.

serkan.kahraman86@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye8 yazı
Merhaba,

Anladığım kadarıyla; siz sitenizi kurun, ürünlerimizi satın, paketlemeydi, kargoydu, faturaydı, malin iadesindeki prosedüre vs. karışmayın diyorsunuz. Doğru mu anlamışım...??

Eğer evet derseniz, internet üzerinden ulaşabileceğim büyük bir kesim var.

Bana da işleyiş hakkında bilgi ve kozmetik ürünlerin resim ve fiyat bilgilerini ve kar oranlarını gönderebilir misiniz?

Teşekkürler....

istanbulstore@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
msn ekleyebilirsiniz geniş bilgi.için...GİTTİGİDİYOR ENTEGRASYONU HAZIR VE ŞUAN KULLANILIR DURUMDADIR 2 GÜN İÇİNDE 20.000 ÜRÜN SİSTMEİNİZDE SATIŞA HAZIR.

Yeni Üye73 yazı
Gittigidiyor, Sahibinden gibi ilan sitelerinden herhangi birşeyler satarken dikkat edilmesi gerken şeyler vardır..
Biliyorsunuz ki Bu tip siteler 2010 yılında mercek altına alınmış ve faturasız fişsiz satış yapanlar gerek ihbarlarla gerek banka hesaplarıyla gerek gönderilen kargolarla tespit edilmiştir..2010 yılı içerisinde İZMİR ve ANTALYA pilot bölge seçilmiş (Malum Hükümetin Sevdiği İller Olmasından kaynaklansa gerek ) ve buradaki satıcılara 2005 yılından bu yana yaptıkları satışlar için çok yüklü miktarda vergi cezası kesilmiştir..Bu tip satış siteleri özellikle en yüksek kullanıcıya sahip Gittigidiyor satıcıları uyarmamış 2008 yılında sözleşmesinde yaptığı değişiklikleri kullanıcılarına bildirmeyip aracı kurum olduğunu beyan edarek satılan ve alınan malın vergi yükümlülüklerini satıcaya yani kullanıcılarına yüklemiştir.
Esas endişe verici olan 2011 yılına gelindiğinde bu uygulamanın Tüm Türkiye'ye yayılması olasılığıdır..
Üç -Beş Kuruş kazanacağım derken elinizdeki avucunuzdakinden olmayın..Eğer satışı kendiniz kendi kullanıcı adınızla ve banka hesabınızı kullanarak yapacaksanız faturalandırmadan yapmayınız..
Unutmayınki faturasız sattığınız ürün 1 lirada olsa 100 bin lirada olsa yapılan iş devamlılık gösteriyor ve hesabınıza para yatıyorsa satış yaptığınız günden itibaren 5 yıl boyunca her an ceza yiyebilirsiniz..
İnternetten satış yapan sitelerin hepsi 2010 yılında tüm kullanıcı adları ve banka hesaplarıyla birlikte 2005 yılından buyana satış yapan kullanıcıları maliyeye bildirmiştir.Bundan sonrada düzenli olarak bildirecektir.
Bu kadar riski göze alırım diyen varsa buyursun satsın..
(Uyarmak ihtiyacı duydum--bu işten ceza yiyen 2-3 arkadaşı gördüm.Halleri haraptı..--)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye139 yazı
ürünleri toptan alma durumu nasıl internetten ssatış dışında. alikulac@hotmail.com. tsk...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
MAİL OLARAK CEVAP VERİLMİŞTİR..

Yeni Üye30 yazı
ROMEO KARDEŞİM BİZ BİR FİRMAYIZ VE BU KONUDA HERHANGİ BİR ŞÜPHEMİZ YOK..SAYGILAR..

Yeni Üye30 yazı
mail ile bilgi verilmiştir..

Yeni Üye56 yazı
selam bana da katalog gonderebılırmısınız
oztuk_vp@hotmail.com
tesekkurler

Yeni Üye30 yazı

Merhaba;

Aylar sonra size dönüş yaptığımız için öncelikle özür dileriz..

Sağlık sorunları sebebi ile Yurt dışına çıkmak zorunda kalmıştım..

Sizinle temasta olabilmemiz için öğrenmek istediklerinizi ve telefonunuzu bize mail olarak atarsanız size ulaşabilirim.

Yazmış olduğunuz mail alt kısımda mevcuttur..

Saygılarımla

Yeni Üye69 yazı
Merhaba
Bilgi mail ile allabilirmiyim ?

ADEM ÇOBANOĞLU

İZMİR

adem.cobanoglu@bmc.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye25 yazı
e-ticaret sitesi acmayı dusunuyorum. ürünleriniz işimize yarayabilir.
bütün ürünlerin fiyatları ve resimlerinin katalogunu alabılırmıyım
neodimaslan@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ö?renci
Üye126 yazı
Ilk etapta urunu benim adima satacaksin, sonra adam senin sitenden alis veris yapmayacagi ne malum.
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye83 yazı
Merhaba;

Ürünler ve fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim?

Teşekkürler.
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
merhaba sahibinden,gittigidiyor ve sanal pazardan ticaret yapıyorum ürün kataloğu ve fiyat istiyorum kazablenka_vst8@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
merhaba sahibinden,gittigidiyor ve sanal pazardan ticaret yapıyorum ürün kataloğu ve fiyat istiyorum kazablenka_vst88@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye134 yazı
bende gittigidiyor ve sahibinden de satmak istiyorum ürün bilgileriniz veya katalog alabilirmiyiz.
myskypower123@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye107 yazı
merhabalar
bende ürünler hakkında resim ve sistem hakkında detaylı bilgi rica ediyorum.
ayrıca hali hazırda www.takicarsisi.com sitesinin sahibiyim. bu ürün tedariğinde gümüş altın çelik takılar ve çeşitli aksesuarlar gibi ürün yelpazeniz mevcut mudur? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. ayhanocak@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Üye126 yazı
wayy arkadaş postu açın sonra 1 ay sonra girin , burdaki insanlarda cvp beklesin :))
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye434 yazı
Kozmetik ürünlerinizin listesini ve fiyatlarını gönderilmesini ayrıca benim bir sitem yok bu konuda da bilgi verilmesini rica ederim.