Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Trafik Kazasında Vefaat Eden Yakınınız & Tanıdık

BaşlatancagdasmetalTarih18/10/2010 12:39:53Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye79 yazı
Ülkemizde hergün sayısız trafik kazası oluyor ve ne yazıkki insanlarımız ya hayatlarını kaybediyor ya da sakat kalıyorlar .
2006 yılında kurulmuş olan şirketimiz trafik kazalarında yaşamını yitiren ya da sakat kalan madur ya da yakınları için tazminatlarını tahsil ediyor.
İnsanlarımız bu konuda oldukça cahil ve genellikle aynı araç içindeki yolcular yakınlık hısımlık akrabalıktan dolayı şöförden tazminat talep etmiyorlar yada şikayetçi olmuyorlar. Lakin bilmiyorlar ki sürücünün ehliyeti varsa alkollü değilse ve zorunlu trafik sigortası poliçesinin günü dolmamışsa hiçbir şekilde sürücü ne kadar suçlu olursa olsun kendisinden tahsilat yapılamaz bu tazminatı sigorta şirketi öder.
Ya da faili mechul bir kaza araba çarptı kaçtı ne duyan var ne gören . Böyle durumlarda dahi rahmetlinin yakınlarının tazminat alma hakkı var ancak kimse bilmiyor kimi nereye şikayet edeceğim diyor vs. vs
Ülkemiz halkının bu bilgisizliğinden dolayı yapılan bir araştırmaya göre sigorta şirketlerine tazminat için başvuran sayısı toplam kitleye nazaran %20 lerde , kalan %80 i hakkını bilmediği için müraacat dahi etmiyor

Gelelim biz ne iş yapıyoruz ne kazanıyoruz.
Kimse yoktur ki ailesinden eşinden dostundan birisi trafik kazası geçirmemiş olsun .
Son 5 yıl içinde gerçekleşmiş tüm kazalardan doğan haklarınızı tahsil ediyoruz.
Tek yapmanız geren dosyayı bize göndermek , çıkan tazminat üzerinden %3 komisyon alacaksınız . ( tazminatlar genellikle 100-150 bin tl ) civarında seyreder.
Tüm tazminatlar 45-60 gün içerisinde tahsil edilip madurun hesabına yatırılmaktadır

Daha ayrıntılı bilgi isteyenler , ya da bir dosya üzerinden hakkını öğrenmek isteyenler için ;
0541 445 42 77 telefon numaram .

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Üye291 yazı
yasal mevzuatı hakkında bilgi alabilr miyim?Yaptığınız işi danışmalık firması altındamı yoksa sigorta acentesi olarak mı yapmaktasınız yada ..?

konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

tşk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye229 yazı

daha detaylı bilgi belki bereber çalışabiliriz.
efsunlu1453@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye142 yazı
dosyanın takibi için size vekaletmi veriliyor, iş süreci hakkında açıklama yaparmısınız. ayrıca tazminat ilk önce sizin hesabamı yatıyor oradan komisyon veriyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye79 yazı
evet vekaletname ve temlikname alıyoruz , idari müracaatımızı yaptıktan sonra para 45-ile 60 gün içerisinde madurun hesabına yatıyor , madur bizim komisyonumuzu ödüyor , bizde eğer dosyayı getiren arkadas varsa onunkisini ....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye291 yazı
Merhaba Cagdasmetal;
Bende bir soru sormuştum ama cevap alamadım.Bu konuda yasal mevzuat nedir?bir firmanız var mı acaba bu konu için?Ortaklık demişsiniz ama ,neye ortak olacağız konu hakkında bilgi ricasıyla...

Yeni Üye79 yazı
öncelikle gözümden kaçmış özür dilerim sayın onurlty . Danışmanlık şirketi adı altında çalışmaktayız . Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş bir ortaklık söz konusu deil. Vergi mükellefi iseniz bir kaç madde ekleyip çalışmanız mümkün vegi mükellefi değilseniz şayet alacağınız komisyon üzerinde ki vergi yükünü şirkete ödeyip faturayı bizim adımızdan kesebiliyorsunuz. Bulduğunuz kazaların hak sahipleri ile görüşüp vekaletname alıyorsunuz daha sonra bu vekalet ile savcılıktan dosyayı temin edip madur ile temliknameyide düzenleyip merkezimize gönderiyorsunuz. Düğmeye basıldığı gün itibari ile 45-60 gün içerisinde para madurun banka hesabına yatıyor. Sizde elinizdeki temlikname ile madurdan komisyonunuzu alıyorsunuz , merkezin komisyonunuda merkeze gönderiyorsunuz. Aydınlatıcı olduğu kanısındayım yinede aklınıza takılan soru kaldıysa yardımcı olabilirim .

Yeni Üye32 yazı
Arkadaşım % 3 az degilmi ben bu işi % 10 a yapan arkadaşlar biliyorum.

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Esnaf
Yeni Üye98 yazı
syn cagdasmetal
80 yaşlarında bir yakınıma 6-7 ay önce şehir içinde motosiklet çarpıyor o an herhangi bir görünür açık yara darbesi olmuyor çevredeki vatandaşların zorlamasıyla sürücü bir özel hastahaneye ***ürüyor bırakıp kaçıyor tomoğrafi çekiliyor bişe yok deniyor bu olaydan 10-15 gün sonra yakınım fenalaşıyor ***ürüldüğü hastahanede beyin kanaması geçirdiğini olay anlatılınca da büyük olasılıkla o günki çarpmadan kaynaklanabileceği söyleniyor yakınıma yapılan tedaviler fayda etmiyor ve yaklaşık 8-10 gün içinde rahmetli oluyor bu olaylardan motor sürücüsünün haberi yok kim olduğuda sanırım meçhul olay yüzeysel olarak böyle bununla ilgili ne yapılabilir bu konuda sizden cevap rica ediyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye79 yazı
sayın komiks yakınınız 60 yaş üzeri olduğu için bir tazminat hakkı doğurmaz ilginiz için teşekkür ederim.

Yeni Üye73 yazı
Evet arkadaşlar ben bunu daha önce duymuştum..Devletin bu durumlar için ayırdığı bir fon var..Bu fona şahsende başvuru yapabilirsiniz..Aracı kullanmanıza gerek yok..Mağduriyetinizi gösteren belgelerle yapıldığında devlet mağdura ödeyecektir parasını..Saygılar..

Yeni Üye79 yazı
güvence hesabı haklarında dediğiniz doğrudur sayın romeo lakin sigorta tazminatları konusunda bu şekilde bir danışman hizmet almakta fayda vardır .keza aktüerya hesabı sigorta şirketleri tarafından çoğu zaman yanlış dolayısıyla eksik hesaplanmaktadır ve madurlar danışmanlık komisyonundan çok daha fazla haklarının zayi olmasına sebeb vereceklerdir.
bir 2. husus sigorta şirketlerinin tam olarak bir tazminat hak sahibi standartı yoktur. Ve şahıslara kanun nezninde hak sahibi olmalarına karşın sigorta şirketlerince tazminatları ödenmemekte hak sahibi olmadığı söylenmektedir.
Müşterilerimizin %60 ını bu şekilde tazminatını alamayan aileler oluşturmaktadır.

İş son derece profesyonel bir şekilde 6 avukatın ortak çalışması ile yapılmaktadır.

Madur tazminatını eline alana kadar tüm masraflar şirketimiz tarafından karşılanmaktadır ve ücret talep edilmemektedir.

Yeni Üye73 yazı
Sadece ölüm değil sanıyorum kalıcı sakatlıklarda da bir mağduriyet söz konusu olduğundan para talep edilebiliyor..Devlet sistemimiz her konuda olduğu gibi bu konuda da aracılarla yol almayı mağdur insanlara şart koşuyor..Aksi durumda dosya eksikliklerinden para kesintileriyle karşılaşmak söz konusu..Profesyonel bir yardım alınması şart gibi duruyor..Ayrıca mağdurun para alamaması durumunda herhangi bir ücret ödemesi söz konusumu?
Saygılar.

Yeni Üye79 yazı
ilk önce dosya inceleniyor akabinde dosya da tazminat hakkı doğuyorsa dosya o şekilde kabul ediliyor. yani aldığımız dosyanın tazminat alamama gibi bir durumu olmuyor , olsa bile bir ücret talep edilmiyor. Sakatlanmalardada kalıcı olması şartı ile tazminat hakkı doğuyor sakatlanmanın kalıcı olması da kazadan itibaren 12 ay sonra alınan raporla ispat edilebiliyor.

Yeni Üye79 yazı
arkadaşlar yeterince açık bir şekilde bilgi verilmiştir. Maille bilgi istemeyiniz sorularınız varsa elim yettiğince cevaplamaya çalışayım , Etrafınızda bu hususları taşıyan bir tanıdığınız yakınınız var ise de telefon ile irtibat kurunuz 0541 445 42 77 Can kertiş

Üye291 yazı
Bu işi yapmak için belli yetkinliklere sahip olmak zorunluluğu var mıdır?Danışmanlık firmasını kurup bu işe yapmak için belli kriterler var mı?Üniversite mezunu vs vs

Yeni Üye79 yazı
o şekilde bir zorunluluk yok lakin ana şirket 7 saatlik bir eğitim veriyor onu almanız gerekiyor. Vergi mükellefliği konusunda da eğer ki vergi mükellefi değilseniz şirket kazancınızı sizin yerinize faturalayabiliyor .

Üye191 yazı
syn cagdasmetal vermis oldugunuz telefonu ariyorum ama devamli kapali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama