Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çinden Getilecek Ürünler

BaşlatanFaceeboyTarih17/10/2010 14:34:54Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Arkadaşlar. her İnternete her girdiğimde koniks e bakar okur ve siz değerli arkadaşların fikirlerini yorumlarını büyük bir keyifle okurum. ben antalyada yasıyorum. bir arkadaşım 2 hafta sonra cin e gidecek. kendi sektörüyle ilgili görüşmeler yapacak. bana birlikte gitmeyi teklif etti. bende kabul etim. 1885£ 9 günlük bir gezi. herşey dahil program. orada fuarlara katılcaz vs. yanlız bu seyehat benm için süpriz oldu. şimdi sizden istirhamım bana cinden ne gibi ürünler getirebilirim satın alabilirim ve burda rahatlıkla karlı oarak satabilirim? ( Electronik hariç ) bu konuda yardımcı olabilecek tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa sevinirim. Not: 15.000$ ile gidiyorum.
Holiday

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye46 yazı
selam arkadaşım gitmişken hışır poşet fiyatlarını öğrenebilirmisin uygun olursa senden alabilirim

Yerleşim Türkiye / Antalya
Üye150 yazı
gecenlerde bir arkadasım bahsetti
bırısı çinden agda getirmiş.bayanların yaptıgı ağda
bunları kuaforlere satarak cok para kazandıgını duydum.
elektonige girme ama hafıza kartlarına bak derim kilo ile satılıyor.
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Yeni Üye4 yazı

Elektrnc riskli. helede cin olunca. o yüzden özellikle electrnc hariç dedim. Başak fikri olan yok sanırım?
Holiday

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Tekstil
Yeni Üye36 yazı
1.sınıf saat ve kalem tabı once burda musterısını bulmanız gerek zaten ancak onlar sıgabılır bavula ayrıca yuklu parayla gecmen zor olur havaalanından o konuyu bı arastırın ogrenın derım ben

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret