Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Cam Toplayan

BaşlatanticaretTarih14/10/2010 20:53:34Yorum6

İlk mesaj
Üye166 yazı
aranızda cam şişe vs satın alan var mı var sa ne kadara alıyor bilgi verebilir mi

elimizdeki camları satacak yer arıyoruz
çok çalışmak lazııııım çoookkkk

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye7 yazı
öncelikle hayırlı işler dilerim üstadım ben bu işi araştırmadan daldım bu işin içine galiba sende benim gibi yaptın araştırma yapmadan topladın camları biz 2 arkadaş ortak yapıyoruz bu işi ayrıyetten birde çalışanızmız var yanımızda ama topladığına uğraştığına değmez biz sırf bu iş için komyonet aldık değil aldığımız arabanın parasını yaktığı mazot parasını çıkartamıyoruz türkiyede zaten çok nadir alan firma nakliye sizden olmak şartıyla 40 TL -30 TL ton fiyatları yani 30 tlden verseniz bir komyon 27 ton yüklese 810 tl para yapar büyük ihtimal bulunduğunuz yerdede bunu alacak birini bulamıyacaksınız 500-600 da nakliye verirsiniz kamyoncuya size 200-250 tl para kalır

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Kamu sektörü
Üye358 yazı
ticaret ve uzman17 nikli arkadaşım işyerinde alanınız varsa pet şişe toplatsanız veya ufak toplayanlardan alsanız nasıl olur.Bir pres makinası olsa yeterli
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye166 yazı

bılgılerınız ıcın tesekkurler
çok çalışmak lazııııım çoookkkk

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye51 yazı
elindeki camları ve şişeleri toz haline getire bilirsen iyi paralara satabilirsin..bende bu işi düşünüyorum türkiyede toz halindeki cam aha pahalıya gidiyor

şişe hurdası tonu 90 tl ıstanbulda alıyorlar tabıkı yapcagın ilede bağlı cam işi

toz halıne fıyatını tam öğrenemedım
msn ve mail adresim fta-import@hotmail.com
www.fta-group.at.ua

Yerleşim Türkiye / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Üye329 yazı
ustam toz haline getirme işini bi düşünelim güsel işe benziyor..

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar iş fikiri güzel cam şişeyi toz haline getirmek kolay ama bunun pazarı nereden bulurz

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Kamu sektörü