Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Mal Alımı

Başlatanmahmut63Tarih13/10/2010 16:20:12Yorum26

İlk mesaj
Üye144 yazı
selam arkadaşlar öncelikle başarılar dilerim. arkadaşlar biz şanlı urfada toptancıyız 3 katlı magazamız bulunmakta altı yedi bin çeşit ürün satmaktayız pıyasamız genış ve agırlık olarak toptancılara hitap ediyoruz malın çinsi önemli deyil gıda oyuncak elektirik elektıronik hırdavat yani elimizden geldigi kadar tanıdıgımız ürünleri satmaya çalışıyoruz eyer sizdede satılaçak veya alacagınız çeşit varise bize ülaşmanızı dilerim mal alım işlerimiz toptan dır yeterki sattıgınız malın fiyatına ve kalitesine güveniniz olsun saygılar iyi çalışmalar
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / Şanlı UrfaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Yeni Üye68 yazı
merhabalar biz bijuteri ve gıda imalatcısıyız.bünyemizde şu anda bulunan ürünler zeytinyağı sabuun çeşitleri (selülit için,kükürtlü akne ve sivilce için,lavantalı ısırganlı,deniz tuzu özlü,yosunlu,killi,naturelvs...)1,45 tl civarında fiyatları değişmekedir
bergama yöresine ait koza çam fıstığı dünyanın 1.sınıf kalitede tek fıstığı aylık üretimimiz 10-15 ton kabuklarından ayrılmış temizlenmiş olarak .şu anda iç piyasada bu ürün bulunmamaktadır.diğer bölgelerden elde edilen fıstıklar ve ithal çeşitler satılmaktadır.piyasa değeri 150 tlnin üsütndedir.kg toptan fiyatı 65-75 arasıdır.baklavıcılara helvacılara kozmetik sanayine ilaç sanayine aktarlara marketlere satılmaktadır.
diğer ürün çeşidimiz ise bijuteri imalatıdır 0,15 krş tan başlayan fiyat larladır.
pelin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye120 yazı
Merhabalar , Eczane ve Ecza depomuz var.Size ürün çıkartabiliriz.

salihayhan88@gmail.com lütfen ekleyiniz.
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye21 yazı

arkadaşım merhaba.bende fonex kişisel bakım kozmetik jöle şampuan gibi ürünler veriyorum toptan.mağazalarda aranan mallar marketlerde falan...fonex in sitesine de bakabilrsiniz detaylar için.
kar etmek istiyorsanız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye272 yazı
Merhaba;

İsteğiniz dahilinde elimizde bulunan ürünlerin Türkiye için fiyatlarını gönderiyorum,

Hasta Bezi Grubu;

Has-Pet markalı hasta bezimizin 7’li si = 3,6 TL

Hassan Markalı hasta bezimizin 7’li si = 4 TL

Çocuk Bezi Grubu;

Baby Night Packet (36-40-44’lı) (Tekstil) = 7,5 TL

Baby Light (36-40-44) (Polietilen) = 7 TL

Süper Bariyerli Çocuk Bezi (Tekstil) (10-11-12’li) (Sadece Maxi, Mini ve Midi Boyları Üretilmektedir) = 2,65 TL

Süper Bariyerli Çocuk Bezi (Polietilen) (10-11-12’li) (Sadece Maxi, Mini ve Midi Boyları Üretilmektedir) = 2,25 TL

Islak Mendil Grubu;

Hello baby, 1 pakette 80 adet yer almakta 0,80 TL +KDV

Fresh Lady, 1 pakette 70 adet yer almakta 0,70 TL + KDV

Sandy, 1 pakette 70 adet yer almakta 0,55 TL + KDV’dir,

Tek Kullanımlık Kolonyalı Mendil ve Islak Havlu Grubu;

İstek dahilinde tek kullanımlık kolonyalı mendilleri (THY için yapılan kolonyalı mendillerin bire bir aynısıdır.) 0,43 TL + KDV ‘den yapmaktayız,

Normal kolonyalı mendilleri 0,0035 TL + KDV’den yapmaktayız.

Saygılarımla,

DEREN GROUP
Salih Eren BAL
eren.bal@derengroup.net
www.balkardesler.net
www.derengroup.net
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37

Üye100 yazı
Merhaba
İlk alim pesin olmak kaydi ile istediğiniz ambalajlarda zeytin ve zeytinyağı tedarik edebiliriz.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye144 yazı
arkadaşlar tanıtmak veya satmak istediginiz mallarınızı msn adresime yazın daha rahat görüşürüz pek buraya giremiyorum mahmut.oturakci@hotmail.com lütfen çiddi olan arkadaşlar eklesin işallah hayırlı olur..
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
Yeni Üye68 yazı
merhabalar 35 kr a nazar boncuklu bileklik satışı yapmaktayız. eminönü tahtakalede toptan fiyatı 50-65 krş.
hızlı seri üretim yapmaktayız.istanbulticaret34@hotmail.com
pelin

Üye144 yazı
arkadaşlar tanıtmak veya satmak istediginiz mallarınızı msn adresime yazın daha rahat görüşürüz pek buraya giremiyorum mahmut.oturakci@hotmail.com lütfen çiddi olan arkadaşlar eklesin işallah hayırlı olur..
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
kardes bende hatay / iskenderunda toptancıyım ama sızın gıbı buyuk degılım kendı capımda bırseyler yapmaya calısıyorum ama sızde ısıme yarayacak ucuz urun alırım ...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
Yeni Üye8 yazı
deri ve sunni kermerlerle ilgilenirmisniz mail adresi biraksaydiniz direk mail atabilridik...??
SERBEST

Yerleşim Türkiye / Bolu
Yeni Üye10 yazı
slm arkadaşlar elimde stok farkı olmadan çok kaliteli limon kokulu nanomatik toplar bulunmaktadır bu ürün yaklaşık 1 yıldır bizim alanımızda ve müşterileimizn %80 menmun kaldı geriye kalan %20 de kullanmasını bilmediğnden şikayetçi olmuşutr eğer ciddi anlamda ekmek kazanmak isteyen varsa bu benim emailimdir ordan görüşürüz mustafadeta@hotmail.com
mus

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Üye326 yazı
dükkan kapattım elimde çocuk yazlık t-shirt tayt şortlar var kaliteli serili ürünlerdir ilgilenirseniz erdi-tic@hotmail.com
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye45 yazı
Mail adresinize ürünlerim hakkında bilgi gönderdim.

İyi çalışmalar.
İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye191 yazı
merhabalar elimizde 45-50 numarası büyük numara ayakkabılar bulunmakta daha doğrusu imalatını yapmaktayız düşünürseniz irtibata geçebiliriz. 0506 591 67 84 mehmetucar@hotmail.fr

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
Yeni Üye18 yazı
3 katlı mağazanda 6-7 bin çeşit ürün var mal arıyosun ve cinsi önemli değil ?? gıda oyuncak elektirik elektıronik hırdavat yani elimizden geldigi kadar tanıdıgımız ürünleri satmaya çalışıyoruz demişsiniz ?? bunları okuyupta daha mal teklif eden MALLAR varsa bu ülkede diyecek bi şey yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
Elimizde Ev de kullanabilen Elektronik ürünler vardır. Stok fazlası olduğu için çok uygun fiyatta verilecektir. Eğer Anlaşma yapılabilirse Üretici olduğumuz için ürünlerin devamlılığı mevcuttur.

Toptancı yada satışçı arkadaşlar görüşebiliriz.
kumbarasakarya@gmail.com
Sem

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye18 yazı
ANTALYA MURATPAŞA GÜLLÜK CADDESİNDEKİ İÇ GİYİM MAĞAZAMI, DÜKKAN SATILDIĞINDAN DOLAYI KAPATMAK ZORUNDA KALDIM. ELİMDE BULUNAN MALLARI TOPTAN OLARAK SATMAK İSTİYORUM.

ÜRÜNLER ÇOK KALİTELİ VE EN UFAK BİR ESKİME, YIRTIK, SÖKÜK BULUNMAMAKTADIR. HERŞEY SIFIRDIR. ORJİNAL KUTULARINDA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR. ŞUAN KENDİ EVİMDE 1 ODADA MUHAFAZA ETMEKTEYİM. BU YÜZDEN ACİL OLARAK SATMAK İSTİYORUM. SADECE RAF VE STANDLAR İÇİN BİLE 8 BİN TL HARCADIM, HERŞEY LÜKS DİZAYN EDİLMİŞTİ.

30M² LİK BİR DÜKKANIN İÇİNE YERLEŞTİRİP HERŞEY HAZIR BİR ŞEKİLDE SATIŞA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

ELİMDE BULUNAN ÜRÜNLERİN MARKALARI: PENTİ, DAGİ, ANIL, YENİ İNCİ, ORKİDE, PİERRE CARDİN, ŞAHİN, ERDEM, BOLCA TAYT, ÇORAP, TAKI, CÜZDAN VE GÖZLÜK ÇEŞİTLERİ VARDIR.

ÜRÜNLERİN MALİYETİ NET OLARAK 27 BİN TL DİR (SATIŞ FİYATLARI DEĞİL ALIŞ FİYATLARI HESAPLANMIŞTIR) RAFLAR VE STANDLARI SAYMIYORUM BİLE... BEN 20.000 TL YE HERŞEYİ VERECEĞİM, BİRAN ÖNCE EVDEN ÇIKARMAM GEREK YAŞANTIMIZI ETKİLİYOR, 1 ODAYI KULLANAMIYORUZ.

RAHATLIKLA İŞ KURMA İMKANI, KURULU DÜZEN...

STOK LİSTESİ HENÜZ HAZIRLAYAMADIM, NE ZAMAN İSTERSENİZ GELİP EVİMDE GÖREBİLİRSİNİZ ÜRÜNLERİ VE RAFLARI. İSTEYENE MAĞAZAMIN KAPANMADAN ÖNCEKİ GÖRSELİ VE ÜRÜNLERİN FOTOĞRAFLARINI ÖZEL MESAJLA GÖNDEREBİLİRİM. PARA KAZANMAK İÇİN FIRSAT.

İSTEYENE ÜRÜN STOK LİSTESİNİ GÖNDEREBİLİRİM
TEL: 0507 739 40 59

SATIŞ FİYATI:20.000 TL MANTIKLI ARAÇ TAKAS TEKLİFLERİNE AÇIĞIM

ALAN KİŞİYE HAYIRLI OLSUN,

SAYGILARIMLA.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-kapanan-magazanin-mallari-cok-uygun-fiyata-acil-satilik-178705149/detay/

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye342 yazı
merhaba ukraynadan yazıyorum mangal komuru kereste her cesıt paletlık tahta euro palet ıcın kesılmıs cevız kabuklu veya ıc olmak uzere cesıtlı urunlerımız var cidi alıcı arıyorum halen turkıyeye mal gondermekdeyım iletısım 00380631961551 skype eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye113 yazı
merhabalar
irana'a ihracat ve iran'dan ithalat yapmak isteyen veya iran'la her konuda calismak isteyen arkadaslar....bizimle tum iran pazarini ellerinizde tuta bilirsiniz
guveniir ve durust is arkadasi ariyorsunuz lutfen bizimle irtibta gecin.

saygilarla behzad farsbaf
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye81 yazı
Şanlıurfa da yeni açılan çocuk bezi tesisimizde üretime geçilmiştir birinci sınıf kaliteli üretim yapılmaktadır değerli sparişlerinizi bekleriz
aydin.ozdemir@hemhijyen.com
aydın

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
Hocam ankastre ürünler küçük ev aletleri ve doğalgazlı ısıtıcılar bu kategorilerden biriyle ilgilenirseniz dönüş yapmanızı rica ederim. rserhatduygun@gmail.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret