Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Merhaba Dostlar

Başlatanmurat.uzunTarih13/10/2010 11:12:37Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Ben de Ukrayna da yasamakta olan bir girisimciyim.
Tecrubeli,dürüst, güvenilir, esnaf arkadaşlarla çalışmak isterim

Bölgeyi ve piyasasini biliyorum. Romanya, Moldovya, Türkmenistan, Rusya ve Sibiryada yakin dostlarim, iyi is baglantilarim var. Teknoloji uzmaniyim, ticaret yapiyorum. Cevrem var. Ukraynanin yetkili makamlarina baglanti kurabilecek (eger sahiden is ciddi noktaya gelmis ise) mercileri ve is adamlari ile iyi baglantilar saglayabilecek potansiyel yakinlarim ve samimi dostlarim var.
Ukraynada pazar yatirimi yapacak kisi ve kurumlarla uygun sartlarda ortaklik, temsilcilik, distribütörlük yapmak istiyorum.

Ukrayna nasil bir yer?

* Kazanmak için iyi bir pazar. Kose taslari Turkiyedeki gibi tutulmamis. Bazi sektorler hala bombos.
* Bazi ürünlerin rekabet piyasasi gelismemis veya çok az. Yani ürününüzün muadili yoksa fiyati yüksek.
* Henüz çok konuda bakir.
* Gerçek bir piyasa olusmamis durumda.
* Bazi ürünlerin degil üretmek, ithal bile edilmiyor.
* Bazi ürünler çok fahisi fiyatlarla alici bulabiliyor.
* Hizli girisimci yatirimcilarin kisa sürede çok fazla kazanma imkani bulduklari bir ortam.

Olumlu, akla yatkin projeleri degerlendirerek ve yeni is kollarinda piyasada yer tutan yeni sirketler kurabilirim. Sirketim uzerinden mallarinizin pazarlanmasini yapabilirim. Burada marka olmak isteyenlere ofis ve magaza tutulmasindan, sirket kurulmasina, eleman bulmaktan, oturum alinmasina kadar gerekli tum konularda yardimci olabilirim.

Yatirimci sermayesi olanlarla ukraynada henüz yapilmamis büyük imalat imkanlari hakkinda görüsebiliriz.

* Mal ALIM- SATIM
* Temsilcilik almak
* Insaat ürünleri/malzemeleri , gida, tekstil üretimi
* Yeni teknolojiler
* Ürün gelistirme
* Imalat kurmak
* Ticari danismanlik
* Bürokrasi
* Hukuksal islemler
tel 05318560161
00380939875167
murat uzun