Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yaya Değil Ama Araç Trafiği Çok İşlek Cadde

BaşlatangryerdekTarih08/10/2010 22:37:56Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
böyle bi yerde 10 m2 dükkanım var fazla yaya geçmiyor ama araç trafiği oldukça yüksek, ve ayrıca buradan sonra 10 000 lerce kişinin yaşadığı siteler var. ben buraya şu an yaptığım işi yapmaya karar vermiştim bilişim üzerine pc tamir yedek parça ve dvd kiralama ama bazı arkadaşlar aklımı karıştırdı çiçiekçi veya çiğ köfteci daha iyi olur diyerek aklıma binbirtirlü kurt soktular:) sizce ben ne yapmalıyım arkadaşlar değerli fikirlerinizle bu karasızlığımdan kurtulurum inşallah...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye8 yazı
neyse artık bakıcez başımızın çaresine...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye305 yazı
Bence çiçekci uygundur. Ancak bildiğiniz işi yapmanızda fayda var. 10,000 lerce kişinin yaşadığı sitelere giden yolda çiçekci olması ve bu yolu kullanan insanların sizin varlığınızdan haberdar olması demek; iyi bir hizmet verirseniz bu insanlar evlerine giderken sizden çiçek alabileceği anlamına gelir. Genelde en yakın yerden, yol üstünde hatta çiçekciyi görürerek (aklında çiçek almak yokken) çiçekler alınır. benim şahsi fikrim böyledir. Başarılar diliyorum.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye8 yazı

çiçekcilik gerçektende güsel bi sektör ama bütün gün araştırdım pazar gününnden faydalanarak :) ama ne görem tüm çiçekci esnafı kan ağlıyor sektör öldü bitti diyor dert yakınıyor, ben bölgende iyi hizmet verdiğin takdirde ağlanma sızlanma olucağını sanmıyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye305 yazı
İyi hizmet her zaman başarı getiririr... İyi bir fizibilite yaparak çiçekciliği değerlendirebilirsiniz... Tabi başka iş kolu da olabilir, düşünmek lazım.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye99 yazı
o dukkana cok buyuk guzel bi afişle balık pişiricisi yaz. bi kaç çeşit balık pişir ,motorla evlere işyerlerine ,servis yap yani 10.000 lerce kişinin bulunduğu yerde balıkçı yoksa hem taze sat hem pişir sat ayrıntıyı istersen yazarım.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis
Üye150 yazı
10mde en ideal tekel bayi öneririm

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye468 yazı
yapacagın işi yalnızmı çalışcaksın yoksa kardeşin veya arkadaşın varmı? ona göre yorum yapacagım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
iş yeri hakkında biraz daha bilgi verirmisinz? Nerede ? Hangi şehirde ? İklim şartı önemli ?
sadaonar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf
Yeni Üye87 yazı
1 buçuk sene olmuş karar vermiştir herhalde:)

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Bilgisayar-Bili?im