Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Henüz Uygulanmamış İş Fikirleri

BaşlatantarkanexTarih01/09/2007 18:36:01Yorum42

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
https://www.facebook.com/satilikesyalargoodsforsale/

Ya bakıyorumda cep telefonları telefonlar televizyonlar bilgisayarlar modemler ve diğerleri hepsi uzaktan kumandalı yada kablosuz...

Biz de kablosuz priz yapsak sadece elektrikle çalışan aletlere ufak bir alıcı taksak elektriği direk o alete iletse çok iyi olur..

tarkanex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
mesela büyük tanınmış firmalar kendi ürünlerini bütün okullarda milli eğitimle anlaşıp tanıtabilir ve tanıtım yaptığı okullara bağışta yapabilir.en hızlı pazarlama şekli görsellikten öte budur....
tarkanex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
düşünün türkiyede onbinlerce taksi var bu taksilerin dış yüzeyindeki sarı yüzeyi değiştirip türkiyeyi tanıtıcı reklamlar yapabiliriz.taksiler hem göze hem turizme hitap edebilir...kültür bakanlığına duyurulur..
tarkanex

felçli ve yatalak hastalara derinin iç kısmından sinirleri ve damarlarına düşük voltajlı elektrik verip hastaların verdiği tepkiyi öğrenebiliriz diye düşünüyorum.elektrik en iyi kas gerilmesini yakalayabilir....
tarkanex

akşamları özellikle sahil kenarları otobüs durakları ve terminallere yerleştirilen coffematikler insanların ihtiyacını karşılayabilir.insanlar bir cafe yada cafeteryada bir kahve içmek için zaman öldürüyor burada hem beklerken sıcak sıcak kahvesini yudumlayabilir....genişletebilir bir proje olabilir...
tarkanex

otobüs durakları garlar terminaller hatta parklar ve telefon külübelerine lcd ekranlı 1 ytl ile çalışan internet bağlantılı bilgisayarlar yerleştirilecek bu sayaede insanlarımız internet ihtiyaclarını buralardan güvenli bir şekildede sağlayabilir.....
tarkanex

ASKERİ SİLAHLAR TASARIMI(KENDİME AİT YAPMIŞ OLDUĞUM BİR SİLAHA KURŞUN GEÇİRMEZ CAM TAKARAK1.DERECEDEN YARALANMAYI %50 AZALTABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUMBU SİLAHI DAHA ÇOK ASKERİYEDE KULLANABİLİR BİRAZ DAHA DEĞİŞTİRİRSEK POLİSLERİMİZDE KULLANABİLİR VE KURŞUN GEÇİRMEZ CAMLARDAN DAHA FARKLI ALANLARDA YARALANABİLİRİZ BENCE BU ÜRETİME AĞIRLIK VERMELİYİZ GELECEĞİN UZAY GEMİLERİNDE VE DİĞER ÜRÜNLERİNDE BUNDAN ÇOK FAYDALANACAĞIZ.)aslında yapmış olduğum tasarım çok önemli ama kimse banimle ilgilenmiyor ona yanarım
TARKANEX

bu iş fikri çok süper ama kimse beni sormuyor
DEV SAĞLIK MARKETLERİ KURULMASI(İÇİNDE BÜTÜN SAĞLIKVE KOZMETİK ÜRÜNLERİNİN BULUNDUĞU FUAR NİTELİĞİNDE BİR SAĞLIK MERKEZİ OLABİLİR)
türkiyenin böyle geniş sağlık marketlerine ihtiyacı olabilir.
cevap bekliyorum
TARKANEX

çok karlı bir iş fikri
projem internette olmayan bir konu ve satış özelliği taşıyan yeni bir site oluşturmak bu siteye türkiyede bulunan bütün ufak ve büyük ölçekli firmaları kaydedip tek bir çatı altında bu siteye üye olmasını sağlamak ve bu firmaların çalışma şekline uygun ürünleri sergilemek ve firmaların internet siteleri varsa bu sitelerini müşterilere uygulamak ve bu sayede ticari firmalardan sitede yayınlanması için reklamlar alabiliriz.
her üyeden yalnızca 1 ytl alsan aylık köşelik olur valla
TARKANEX

Elimde bir iş fikri var bunu sizinle değerlendirmek istiyorum.türkiye piyasasına muzlu cipsi sunabilirmiyiz.yeni bir tat olabilir yapımı çok basit. bir ürün biraz maliyetli gibi görünsede türkiyede bu ürünü anlaşacaımız bakkal,market ve alışverişlere satabiliriz diye düşünüyorum.ırakta muzun çok ucuz olduğunu düşünüyorum ıraktan alacağımız hazır olan tesislerde bu muzlucipsi üretebiliriz.diye düşündüm.muzlu cips olursa yada üretilirse sizinle beraber çalışmak isterim belki bu benim için çok iyi olur türkiyenin çeşitli yerlerinde çok farklı meyve ve sebzeler yetişiyor bunları daha farklı nasıl değerlendirebiliriz bu konu hakkında beyin fırtınasıda yaratabiliriz.ilgilenirseniz sevinirim.
TARKANEX

düşünün 10 milyon öğrenci var ve bunların bir sürü derdi var bir site yapıp ortak olalım fikirleri bende var ne dersiniz elimdeki fikirler çok önemli fikirlerim aslında çok farklı olsada gerçeği görmemiz lazım elimizde büyük bir potansiyel var sadece siteyi kuracak kişiye fikirlerimi verebilirim reklamı ise çok basit gerisi size kalmış düşünsene 10 milyon öğrenci pasta büyük ben bu işe fikirlerimle ortak olurum sadece bu kadar basit öğrenmek istersen tarkanex@gmail.com

elimde yaklaşık 200 adet proje var bunları değerlendirmek ve yetkililerle görüşmek isterim...
amacım para değil yaptıklarımı görmesini istiyorum insanların.

para kazandıran süper bankacılık fikri

amacım geleceğin banka şubelerinin dizaynını yaratmak farklı bir şekil ve görüşte olacak bu şubelerin dış dizayn tasarımlarını yapmış bulunmaktayım fakat eksiklerim var mesela aklımdaki şubeler genellikle bir uzay gemisini andırır tarzda dış görünüş olarak mesela akbank şubesinin yazısı şube girişinin üstünde değilde yan camda büyük bir şekilde akbank yazıyor.akbank yazısının üstünde ve altında iki adet plazma tv var ve gün boyunca banka hakkında müşterilere bankacılık hizmetleri hakkında bilgiler veriliyor.vs vs.ben daha farklı bu şube dış dizaynlarını nasıl yapabilirim bu konuda sizlerden yeni yardımcı fikirler bekliyorum
TARKANEX

ARKADAŞLAR MERHABA DAHİ OLMAK ZOR İŞ ASLINDA ÇOK GİZLİ BİR FORMÜL ARAYIŞI İÇİNDEYİM UZAYDAN ELEKTRO MANYETİK DALGALAR VE DALGA SALINIMLARI ÜZERİNE ÇALIŞMA YAPMAK İSTİYORUM BANA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLECEK BİLDİĞİNİZ KİTAP TÜRLERİ VARMI YADA İNTERNET SİTESİ VARMI İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
TARKANEX

banka sahipleri dikkatle okuyun yazılarımı
ilk yapan kazanır iş fikri oldukça basit
UZAY GEMİSİ ŞEKLİNDE BANKA ŞUBELERİ TASARIMI(EN GEÇ 10 YIL SONRA DÜNYADA BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANACAK BU DEĞİŞİMLERE ŞİMDİDEN HAZIRLANIRSAK BİR ON YILKAZANMIŞ OLACAĞIZ VE GELECEĞİN BANKA ŞUBELERİNİ İLK BİZ YAPACAĞIZ.)
TARKANEX

AKILLI ARABALAR TASARIMI VEYA (GELECEĞİN ARABA PROTOTİPLERİNİ HAZIRLAMAK BENİM KENDİ ADIMI VERDİĞİM TARKANEX ADLI İKİ VE ÜÇ TEKERLEKLİ İKİ ADET MODELİM VAR)
TARKANEX

çöp kutularının yanına toplumu bilinçlendirmek ve bu konuda daha iyiye gitmesi amacı ile hediye kutuları koysak mesela halktan birisi çöpünü yere atacağına çöp kutusuna atacak bunun karşılığı olarak ona ufak bir hediye vereceğiz kutudan böylelikle toplum bilincini geliştirebiliriz.diye düşünüyorum.
proje böyle olacak
1:cam şişe kutuları
2:kağıt artık kutuları
3:plastik atık kutuları
bu kutulara attığımız atık karşılığında bize kutunun yanından bir numara verilecek ayda bir çekiliş yapılacak kazanan kişilere hediyeler verilecek

ARABA TEKERLEKLERİ TASARIMI(ARABA LASTİKLERİ ZAMANLA DEFORME OLUYOR BİRDE KIŞIN KARLI VE BUZLU HAVALARDA ÇOK KAYIYOR BU LASTİKLER YERİNE KAUÇUĞU KULLANABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SADECE BİR FİKİR BENİMKİSİ)
TARKANEX

amaç reklam vermekse istanbul gibi büyük bir metropolde buyurun
özellikle parklara sahil kenarlarına kalabalığın çok olduğu yerlere halkın bugün ne oldu acaba demeden rahatça gündemi takip etmelerini sağlayacak bu sinevizyonlar sayesinde insanlar daha bilgili olacak..sinevizyonda
haber müzik döviz kurları son dakika haberleri sinemada bu hafta ne var hava durumu hakkında bilgiler verilebilir...
tarkanex

Üye1236 yazı
Cok hos fikirler. Uygulanabilir veya degildir beni asil sevindiren boyle surekli dusunen ve ureten insanlarimizin olmasi. Calismalarin icin seni kutluyorum tarkanex. Hic durma dusunmeye ve uretmeye devam et.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
evet kesinlikle düşünen ve üreten insanların oldugunu bilmek sevindirici.
yanlız bir şeyi merak ediorum .
baslıgı acan arkadas bu fikirlerinden her hangi birini uygulamaya koyabilmiş mi?
bu konuda hiç destek bulabilmiş mi kendisi için ??
cevaplarsa sevinirim ...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye158 yazı
Tebrik ederim arkadaşım, bunların alabiliyorsan patentini al, bazen yarışmalar falan oluyor, tv'de, tubitak'ın düzenlediği vs. onlara da katılabilirsin.
ali can

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Girişimci Editör544 yazı
Sevgili dostum,
Türkiye'nin ihtiyacı olan yenilikçi düşünce, inovasyon. İş dünyasında fark yaratabilmek için bu tarz geniş düşünen insanlara ihtiyaç var. Dilerim, bir risk sermayesi yada yatırımcı bulup bunların en azından bazılarını hayata geçirebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
teşekkür ederim arkadaşlar
malesef şimdiye kadar bu konular hakkında konuşma fırsatı bulamadım.çünkü inanın bu kişilere yönelmeyi çok istedim ama hep boş kaldı aslında elimde çok fikrim var ve üretkenim ama kanal bulamıyorum...

Üye153 yazı
teşekkürler tarkanex fikirlerin çok güzel daha fazlasını da paylaşmak isterim geliştirmek istediğin yada daha çabuk yol almak istediğin projelerde sana türkiyenin bir çok ilinde yardımcı olabilirim. murat_uzun_01@hotmail.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
aslında düşünen ve düşünürken üreten bir insanım ama sadece böyle proje bilgim yok aslında program kullanabilsem ve çok güzel tasarımlar yapabilirim herşey kafamda..

arkadaşlar sizlerden daha çok fikir bekliyorum sizce nasıl bir çalışma yapsam çalışmalarımı bir yerlerde sizin vasıtanızla tanıtabilirmiyim...

Üye152 yazı
BRAVO!
BRAVO!
BRAVO!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye503 yazı
benimde bir fikrim var arkadaşlar,bursa dan girişimci arkadaşlar,gelin beraber bir kooperatif kuralım,zengin daha fazla zengin olmasın

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
bence güzel bir fikir biraz fikir ve para ile dahada yenilikler oluşturursun kardeşim kolay gelsin

Üye113 yazı
Güzel fikirler fakat üzerinde çok çalışılması gereken konular. Toplumda biraz ters karşılanıyor onun içinde fazla kişi fikrini beyan etmiyor. Sizi tebrik ederim. Çok fikir yerine bence bir kaç konuya okaklanıp araştırsanız ve uygulasanız ve oradan elde edeceğiniz paralarla daha çok kişi ile istediğiniz işleri yaparsınız diye düşünüyorum.
*Her evin elektriğini güneş enerjisi ile elde etmesi.
*Evde kablo bağlantısı olmadan enerjinin her cihaza gitmesi.
*Özel bir sistemle evlerin göndüz gibi aydınlatılması.
*Bir cihaz yardımı ile bütün silah ve patlayıcıların; motorların işlevinin durdurulması ateşleme yapmaması. (savaş zamanında çalıştıracaksın hiç bir silah çalışmayacak)
*Karşındaki insanın düşündüklerini okuyan bir cihaz.
*Uyduların ülkemiz üzerinden görüntü almasını engellyen cihaz.
*İstendiği anda tüm kanallara girip yayın yapan bir sistem.
*İnsanları birbirlerine güvenerek ortak iş yapmaları ve bunun davamlı olmasının sağlanması.
*İnsanları istedikleri yere gönderen ışınlama cihazı.
*vs.... vs.....

*fikir çokta kim yapacak. para ve imkan yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam