Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Talep Üzerine Çinden Ürün Temin Edilir

BaşlatanantinancoTarih02/10/2010 15:43:59Yorum59

İlk mesaj
Üye183 yazı
ÇİNDEKI OFISIMIZ ILE ARADIGINIZ URUNLERIN ARASTIRMASINI GUMRUKLEMESINI VE TEMIN ISLEMLERINI YAPIYORUZ.
SIZDE GETIRMEK ISTEDIGINIZ URUN ICIN BIZIMLE IRTIBATA GECIN...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Üye291 yazı

Merhaba,
Şuan aklımda bir fikir var ve bu işin makinası çinde çok daha ucuzmuş.Kürdan yapma makinası,bu konu hakkında fiyat bilgisi verebiliyor musunuz?Bilginiz var mı?Getirebiliyor musunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye183 yazı
urunlerde adet sınırlaması var
daha dogrusu mala gore degısır.
sektoru ve ne getırmek ıstedıgınızı yazın
ona gore degerlendırme yapalım.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - devriye
syn antinanco ürünlerde adet sınırlaması varmı

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bankacylyk-Finans
Üye270 yazı
mrb
ben harici hard disk istiyorum 1 tb olacak ve bana maliyeti ne kadar olur . almak istediğimiz üründe adet sıkıntısı varmıdır . en az kaç adet almamız gerekir.ayrıca ben ev tekstil ürünleride almak istiyorum nevresim tk.uyku seti.çok amaçlı gibi ürünler bunların fiatları nasıl ban kaça patlar bunlardan getirmek bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim.
andehab@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
6204 plastık kapak rulman devamlılıgı olan bır urundur ben burda 1,1 tlye buldum bu urunu daha uygun fıyata getırma sansımız varmıdır aylık alım adetı 1000 ıla 1500 arasıdır...Fakat benden ısteyen fırma urunu almadan once numune ıstıyor bu konuda yardımcı olabılırmısınız...
Sayıgılar
Hayırlı Müsteriler

Nazım
0 535 500 53 00
nzmkck@gmail.com

Bedava Peynir Fare Kapanında OLur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye291 yazı
Merhaba,
kürdan yapma makinesi Çin'de çok ucuz ve çok küçük bir aletmiş.Bu konuda bilginiz var mı?Fiyat bilgisi ve getirebiliyor musunuz?
Konu hakkında bilgi ricasıyla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye183 yazı
0541 915 85 98 fatıh ozdemır arayın
ayrıntılı bılgıyı alabılırsınız.

Yeni Üye46 yazı
güvenlik sektöründe metal kapı dedektörü ve x-ray cihazı getirmek istiyorum.
öncelikle metal kapı dedektörü 2 adet getirebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye537 yazı
özel kesim modifiye edilmiş enterasan oto jant toptan alabilirim

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye4 yazı
Merhaba

Kingston 2 GB 800 MHz DDR2 RAM CL6 (KVR800D2N6/2G) kodunuda aktardığım üründen ilk etapta 30 adet almak istiyorum fiyat ve teslimat tarihleri ile ilgili olarak beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Mehmet Altürk
05555611305
mehmet_alturk_@hotmail.com

Mehmet ALTÜRK
GIDA MÜHENDİSİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye41 yazı
merhabalar;

ben çinden 5 mm mantar led, çeşitli renklerde ve 5 metrelik makaralar halinde izalasyonlu ve izalasyonsuz şerit led getirtmek istiyorum. fiyat bilgisi ve numune talep ediyorum

iyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye102 yazı
futbol topu getirtmek istiyorum fiyat bilgisi toptan ne kadar olur ve en az alım ne olur resulkaranfil@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Emekli
Üye246 yazı
""EL SHEET""DİYE ADLANDIRILAN IŞIKLI REKLAM MALZEMESİ. 50X70 EBAT - İNVERTERİ DAHİL .İSTANBUL VEYA ANTALYA TESLİM. 100 ADET.
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye644 yazı
merhaba ucuz bayan kol çantası nekadara getirebiliriz en az alım adetimiz ne olmalı,birde parti malı oyuncak düşünüyorum burada 100lü koli mesela 75.00 tl bana kaça gelir en az alımım ne olmalı gerekli bilgiyi atarmısınız tşk ederim
murat_cosar77@msn.com

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Esnaf
Yeni Üye45 yazı
hocam hardisk istitorum fiyat ve gb bilgileriyle beraber

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
mrb bi konu hakkında bilgi almak istiyoruz irtibata gecerseniz seviniriz sarilar_sff@hotmail.com
qwer

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye11 yazı
merhaba biz boya işi yapıyoruz boya ile ilgili hammadeler getirebilirmisiniz mesela titanıum dioxıd,demir oxıd pigmentler,reoloji malzemeleri,kalsine kaolin,stren akrilik gibi malzemeler. tlf: 0534 423 72 55 hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Kimyager
Yeni Üye11 yazı
merhaba biz boya işi yapıyoruz boya ile ilgili hammadeler getirebilirmisiniz mesela titanıum dioxıd,demir oxıd pigmentler,reoloji malzemeleri,kalsine kaolin,stren akrilik gibi malzemeler. tlf: 0534 423 72 55 hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Kimyager
Üye183 yazı
malesef hocam getıremıyoruz .

Üye102 yazı
ARKADASLAR MERHABA
CINDEN ELEKTONIK - OTOMOBIL YEDEK PARCA- MOBILYA - OYUNCAK - MUZIKAL ENSTRUMANLAR ICIN AGAC - KERESTE - HAMMADDE - PARFUMERI -MARKALI TEKSTIL URUNLERI - CANTA- SAAT - GOZLUK- KEMER -AYAKKABI -INSAAT MALZEMESI - VB DAHA BIR COK ALANDA CALISIYORUZ
CIDDI FIRMALARA TALEPLERI NISBETINDE TOPTAN MAL GONDEREBILIRIZ
SELAMLAR VE IYI CALISMALAR
DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR

GLOBAL EAGLE INTERNATIONAL TRADING GROUP CO.LIMITED
Add Office : 32-D Jin Sui Tower Middle Road N.900 Tian He District postal Code 510260 Guangzhou- City / China
Tel : +86 020 38867866 (pbx)
Fax : +86 020 38823946
Gsm : +86 13922143134
Email :dinceralbayrak@yahoo.co.uk
eagle-trade@yahoo.cn
www.eagle-trade.net
www.globaleaglegroup.turkbiz.net
www.eagletrade.turkbiz.net
Guangzhou
Shanghai
HongKong
Fu jian
Macao
Thailand
Bangkok
Malaysia
Singapore

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye434 yazı
Merhaba biz broker olarak eşimle beraber çalışıyoruz. Şuanda bir müşterimiz ile ortaklaşa kozmetik ve bujiteri ürünleri konusunda bir işbirliğimiz var. Türkiyede de çinden gelen bu ürünleri almaktayım. Sizin aracılığınız ile bu ürünleri çinden getirtmek isterim. Getirmeden önce bir anlaşma yapmadan önce bu ürünlerin fiyatları konusunda bir bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Sayın Antinanco hala cinden mal getiriyormusunuz acaba

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye43 yazı
banada telden ulasırsanız sevınırım 05558949712

Yerleşim Türkiye / KocaelyMeslek Di?er
Üye249 yazı
mrb kolay gelsin plastik ketçap mayonez pompası adetli 30,000 adet engin_218@hotmail.com bu ürün için istanbul teslim fiyat çıkarabilirseniz düzenli olarak çalışabiliriz.
birde şeffaf şemsiye oda aynı şekilde 30,000 lik partiler halinde çekilecektir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur