ÇİNDEKI OFISIMIZ ILE ARADIGINIZ URUNLERIN ARASTIRMASINI GUMRUKLEMESINI VE TEMIN ISLEMLERINI YAPIYORUZ. SIZDE GETIRMEK ISTEDIGINIZ URUN ICIN BIZIMLE IRTIBATA GECIN...
Merhaba, Çinden AAA Replika denilen kaliteli çanta getirmek istiyorum perakende dükkanımda satmak için. Getirmek istediğim sayı az. 100-200 adet gibi. Bana alış fiyatı ve kapıma geldiğinde maliyet hakkında bilgi verir misiniz? ürün araştırması yapabilirseniz çok iyi olur. Yalnız hatırlatayım kaliteli replikaları oldukça yüksek fiyatlı satmaya çalışıyorlar. Daha makul fiyatlı üretici arıyorum.
kutatku en yakın zamanda sızınle dıyolog kuracagız bızım kendı yerlesık ofısımız var 10 seneden fazladır hızmet verıyor oturaklı tıcarı sırketler var en ıyı fıyatı ve kalıteyı sızler ıle bulusturacagız.
sn antinanco: çinden çanta getirtmek istiyorum ama model vs.ürün görmek isterim.çok uygun fiyata çantalar olduğunu biliyorum elinizde ürün bilgisi resmi ve fiyat varmı?
lcd ekran geırebılırız ama toptan tek olarak gelmıyor kımyasal madde olarakta asıt demıstınız ben ıse plastık kımyasaldan bahsedıyorum polıpen,polıcarbon gıbı asıt ıle ılgılı tecrubem yok sunuda belırtım su aralar cok yogunuz gumrukte cok zaman gecırdıgım ıcın kusura bakmayın gec goruyorum onun ıcın maıl yada tel yolu ıle numaranızı bırakın bellı br sıraya gore donecegız hepınıze . herkese ıyı calısmalar .
bireysel olarak getirtebiliyormuyuz illa şirketimizmi olması gerekiyor... msn kullanmıyorum mail adresime detaylar ve örnek bir kaç ürünün bana ulaşacak son fiyatını bildirebilirmisiniz artı cep telefonu getirtebiliyormuyuz oradaki faturayı burada ibraz edince kayıt altına aldırabiliniyormuş telefonu...saygılar iyi çalışmalar...
Çinden çanta, Cüzdan ve ayakkabı getiriyoruz SÜPER A (AAA) kalite ve replica getiriyoruz ama bu yükümüzü hafifleticek bir danışmana ihtiyacımı var.Bizim için bu çantaları toplayıp bize kapıya kadar gönderebilecekseniz görüşelim. Saygılarımla Mail : info@kamell.net Kişisel Msn : kadir_erdm@hotmail.com Tel : + 90 531 984 25 15 Web Site :www.kamell.net
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz