Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Herkese Her Zaman Kazandıracak Yeni Bir İş Fikri

BaşlataninansayticaretTarih29/09/2010 16:50:54Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı

Değerli arkadaşlarım,
Yeni özelleştirilen Elektrik Enerjisi piyasası gereğince.
Özel sektör firmaları, serbest tüketicilere elektrik enerjisi satma hakkı kazandır.Aynen özellştirilen Türk Telekom un rakiplerininde cepden ve diğer şekilde internetten ve her türlü iletişim haberleşmeyi daha ucuza yaptığı gibi.
Aynen özel sektör de elektrik enerjisi,üretimi yapan firmalarda Tedaş kurumundan daha uygun fiayata indirimli elektrik enerjisi satabilmketedir.
Bu yetki 30.06.2010 tarihinden itibaren başadı.
Bu kanunun çıkmasını ben 10 yıldır bekliyordum.
Çok şükürler olsun ki yeni çıktı.
Bu sayede hem özel sketörün daha ucuza elektrik enerjisi üretip satma imkanı olacaktır.
Hemde,üretim yapan sanayicilerimiz enerjiyi Tedaşdan daha ucuz fiyata alacaklardır.Bu sayede dış ülkelerde ucuz enerji maliyetinden dolayı ekeonomik ürün üreten yabancılarla daha iyi rekabbet ederek,daha uygun fiyata üretim yaparak ihraç edebileceklerdir.
Bizim de bu sektörden pay alabilmemiz için şu şekilde bir çalışma yapmamız gerekmektedir.
Biz iki türlü çalışma yapacağız.
Birincisi EPDk nın kanununa göre serbest tüketici olabilmesi için sanayideki esnaflarımızın aylık 3000TL nin üzerinde elektrik faturası ödemeleri gerekmektedir.
Biz bu tür esnaflarımıza Tedaş Tarifesinden daha ucuza indirimli elektrik enerjisi alabilmeleri için tedaş yerine özel sektör firmaları ile sözleşme yapmalarını sağlayacak aracılık hizmeti vereceğiz.
Bunun için üretici özel sektör firmalarından yetki alacağız.
Aldığımız yetki ile serbest tüketicierle sözleşme yapracağız.
Yaptırdığımız sözleşme gereğince ilgili tüketici firma elektriğini aynen eskisi gibi kullanmaya devam edecektir.
Tek fark sözleşmenin Tedaş yerine özel sektörden yapılarak özel sektöre fatura ödemesi olacaktır.
Bizde sözleşme gereğince tüketim yapıldığı sürece,yapılan tüketim miktarına göre belli bir oranda komisyon pirimi alacğız.
Bu işte bizimle birlikte pirim paylaşmı usulüne göre çalışacak iş arkadaşları aramaktayız.
Bulunduğunuz yer Türkiyenin neresi olursa olsun farketmez.
İşiniz yaşınız mesleğiniz ne olursa olsun farketmez.
Sadece 18 yaş üstü olunması ve resmi hak ve hüviyetini kazanmış olması yeterlidir.
Bay bayan farketmez.
Önemli olan serbest tüketicilerle bizim işbirliğimiz bünyesinde oluşturulacak sözleşmeyi imzalatıp ilgili özel sektör kurumuna gönderilmesi yeterlidir.
Böyle ce hiç işi olmayanda ek gelir kazanacaktır.
Mevcut işi olanlarda kazanabileceklerdir.
Bu iş fikri tamamen bize aittir.
İNANSAY TİCARET
HİZMET ORGAZNİASYONU
Bilgi için facebookdaki ORTAK GİRİŞİM GRUBU yazarak üye olup destekleyebilirsiniz.
Daha sonra ise serbest tüketici olmayıpda az enerji tüketenlerinde aynı hakdan yararanabilecekleri farklı faydalı iş fikrimiz daha vardır.
Bunu gerçekleştirebilmek için de yukarıda belirttiğim grubumuza destek verip çok olmamız gerekmektedir.
ayrıca yine facebookda iyibirisbirligi
iyibirisbilgisi
Gruplarımızı ziyaret ederek gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
Bizim gayemize herkesin her zaman kazanabileceği yeni ve farklı faydalı işbirliği ve iş ortaklığı kurabilerek ortak kazanma ortak paylaşma ve ortak dayanışma içinde olabilmektir.
Ülkemizin kalkınması ilk önce fertlerin kalkınması ile başlar.
Eğer konik yöneticileri bizim hesabımızı facebook sitesinin yaptığı gibi kapatmazsa çok hayırlı hizmetimiz olacaktır.
Sizleri saygı sevgi ile selamlıyorum.
İlginizi mesajınızı ve faydalı görüşlerinizi bekliyorum.
Herkese hepimize ülkemize milletimize hayırlı uğurlu bol bereketli iş olsun diyorum.
inansay ticaret
Bilgi Hizmet Ürün
Tanıtım Tavsiye
Organizasyonu
053188970111
msn iyibirisbilgisi1@hmail.com
skyp iyibirisbilgisi
Mehmet SARI
Şahinbey
Gaziantep
Türkiye
inansayticaret
msn inansayticaret@hotmail.com
skype iyi-birbey
05318897011-542 242 77 51 Burç Şahinbey Gaziantep Türkiye
www.gumuslusu.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye444 yazı
değerli arkadaşım, yazınızı okudum, ve sizin daha önce siteye yazdığınız yazılarınıza bile baktım aslında ki, sizinle alakalı fikir sahibi olabilmek adına. bir cihazın satışından tutun da bayan iç çamaşırına varana kadar baya işlerle uğraşıyorsunuz izlenimi edindim hakkınızda, neyse.
benim yazdığınız bu yazı ile alakalı bazı sorularım olacak size;
1. ) siz , üretici özel sektör firması yada firmalarından, tüm türkiyede bayiliği sadece ben oluşturacağım diye bir sözleşme mi yaptınız? böyle büyük bir firma yada firmalar kendi pazarlama ağlarını size mi verdiler?
2. ) diyelimki dediğiniz gibi aylık tüketimi 3000 tl nin üzerindeki yerlere ( ki o yerlerin de nereler olabileceğini tahmin etmek zor değil ) giderek sözleşme yaptık, bundan kazancımız maddi anlamda nekadar olacaktır ?
3. ) daha az enerji harcayan ev ve işyerleri bu konudan faydalanamayacaklar mı?
lütfen net, açık bir dille sorularımı yanıtlarsanız sevinirim, iyi akşamlar
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
Öncelikle ilanımıza gösterdiğiniz ilginize teşekkür ederim.
Sonra benim bir cihaz satmak istediğim konuda doğrusunuz fakat hiç bir zaman kadın iç çamaşırı satışı yapmadım.
Yapan arkadaşlara da saygı duyarım.Sizin bana bu intiba ile küçüçseyici bakış açısında olmanıza üzülmedim desem yanlış yapmış olurum.
Sizin sorularınıza gelince sen sondan başa**** cevaplayayım.
Aylık 3000 TL nin altında enerji tüketimi yapan küçük esnaf şimdiki kanuna göre serbest tüketici imkanına sahip değildir.Bu tür tüketiciler mevcut hali ile Tedaş dan elektrik almaya devam edaceklerdir.
Fakat bu durumundan memnun olmayanlar için bir ortak girişim gurubu oluşturarak serbest üretici özel firmalar ile sözleşme yaparak idirimli elektrik enerjisi almayı planlamaktayız.
Diğer ikinci sorunuza gelince 3000 TL nın üzerinde elektrik enerjisi tüketimi yapan firmalarla özel sektör den elektrik enerjisi alımı sözleşmesi yapıldığı takdirde,enerji satan firma ile yapılacak anlaşmaya bağlıdır.
Her firma aynı oranda komisyon verme eğiliminde değildir.Bu konuda size ne rakam verdiğimde yanlış cevap vermiş olurum.Bu ise bu kadar önemli ciddi bir iş fikrine yakışmaz diye düşünüyorum.
Diğer ilk sorunuzun cevabıda şudur.
Biz ilk önce bu işi Türkiye genelinde yapacak ciddi çalışacak ekip arkadaşları bulmaya çalışıyoruz.
Bu şekilde bizimle birikte çalışacak arkadaşlarımız ile aynı iş birliği ve iş ortaklığı kazanç paylaşmı içinde çalışma için gerekli iyi niyetli diyaloğu kurduktan sonra,üretici firmaya bizim şu kadar tütetici müşterimiz vardır.
Şu kadar da bu işi tanıtıcı sözleşme imzalatacak ortak girişimci müteşebbis iş ortağımız vardır.
Bize siz ne kadar ciddi indirim imkanı sağlayabilirsiniz diye ciddi pazarlık yapma hakkımız olacaktır.
Biz henüz işin başındayız.Kimseye karşı olmayacak ümit tacirliği yapmıyorum.
Piyasa da henüz oluşmamış yeni bir işin fikri başlangıcında olduğumuzu beyan ediyorum.
Zamanla bu fikir olgunlaşırda ilgi duyan bilgili çalışkan iş ortaklığı ve kazanç paylaşımı yapacak müteşebbis ruhlu düşüncesini pratiğe dökebilenle olursa,bu iş olacaktır.
Sadece bilgisayar başında sanal alemde kendini oyala**** laf olsun diye yazı yazanlarla elbette olacak iş değildir.
Bu işi kendisine ciddi bir gelir kapısı olarak düşünebilen,inandığını yapabilecek,yazdığı yazı ile kimseyi üzmeyecek kişilerle iyi uyumlu bir ekip çalışması ile başarılacak sürekli kazancı olan iş bilgisidir.
Paylaşan ve değerlendirmek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Daha başka ne tür sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.
Sizleri sade samimi sevgi saygı ile selamlıyorum.
inansayticaret
msn inansayticaret@hotmail.com
skype iyi-birbey
05318897011-542 242 77 51 Burç Şahinbey Gaziantep Türkiye
www.gumuslusu.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk