Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Düğün Salonu Kaç Liraya Kurulur. Ne Kadar Kazanır.

BaşlatangokhankTarih29/09/2010 10:57:27Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye92 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR. DAHA ÖNCEDE BU KONUYU GÜNDEME GETİRMİŞTİM. AMA SANIRIM BU İŞİ BİLEN YAPMIŞ YADA TECRÜBE SAHİBİ OLAN KİMSE YOK SANIRIM.
BU İŞİN MALİYETİ? GEREKLİ OLAN SEYLER NELERDİR? GİDERLER NE? GELİRLER NE? YAPILACAK İŞMİDİR?

YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. SAKARYADA ANA YOL ÜSTÜNDE 3250 M2 ARSAM VAR. RUHSAT İŞLERİNE KADAR HALLEDİYORUM HERŞEYİ. 1000 M2 KAPALI ÇELİKTEN BİR BİNA YAPACAM. DEKORE EDECEM İÇİNİ. BİRDE 1000 M2 BAHCE AYIRACAM YAZ DÜĞÜNÜ İÇİN. MASASI SANDALYESİ MUTFAGI FALAN COK DETAYI VAR.

LÜTFEN FİKİR VERİNİZ. TAVSİYEDE BULUNUNUZ. ÖZELLİKLE BU İŞLE İLGİLENMİŞ VEYA YAPMIŞ ARKADAŞLARIN YARDIMI LAZIM. YARDIMCI OLUN!
izym

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye295 yazı
ben dügün salonunda şeflik yaptım daha önce size baştan yapmak yerine devir almanızı öneririm , maliyeti ne kadar die bişey yok size kalmış ama adam gibi para kazanmak için 170 - 200 lira gözden çıkarmak gerekir bu tirilyonlarıda bulur size kalmış ama önerim devir alın.....

Başarılar , İyi Çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye92 yazı
neden devralmayı öneriyorsunuz? kira ödemek istemiyorum. kendi arsam var yerimde güzel. hem arsam degerlenir hemde salon kendimin olur. kira derdim olmaz. bide bende su mantık var. güzel iş yapan yeri kimse devretmez. yani az paralara vermez. iyi iş yapmıyan yerinde bi kere adı cıktımı kim gelse zxor toparlar diye düşünürüm hep. lütfen öerinizi biraz daha açarmısınız? ben 300 bin tl ayırdım bu işe. arsa zaten benim. şuan ticari imar çıkartıyorum. 15 gün içinde ticari imarı alıcam. ruhsata başvuracam. ruhsat cıkarsa projeme başlıcam.

düğün salonunda şeflik yapmış yani işin mutfagından gelen biri olarak benle zorluklarını güzelliklerini kazancını zararını işin püf noktalarını paylaşınız?
izym

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye329 yazı

gökhan bey arsa tam olarak nerede
bence 300.000 yeterli sayılabilir ama ne istediginize bağlı
birde kır düğünü olacagından güzel bir bahce yapmalısınız
bende çok düşünmüştüm bi aralar falat maaliyeti cok fazla gelmişti
sakaryada kır düğünleri yapılabilecek mekanlar cok cok az
sizi taktir ettim
dilerim başarılı olursunuz

ilk müşteriniz ben olabilirim =))

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
benmde böyle bi planım var ama bende maliyeti çok çıktıgı için vazgeçtim ama bence çok tutulabilecek bi dal.. size basarılar..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
bence klasik, tutarli ve gordugum kadariyla gucunuzunde yettigi bir uygulama olacak.
yerinizde olsam dusunmem bile, hele ki yer sizin ustelik.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gokhank
MERHABA ARKADAŞLAR. DAHA ÖNCEDE BU KONUYU GÜNDEME GETİRMİŞTİM. AMA SANIRIM BU İŞİ BİLEN YAPMIŞ YADA TECRÜBE SAHİBİ OLAN KİMSE YOK SANIRIM.
BU İŞİN MALİYETİ? GEREKLİ OLAN SEYLER NELERDİR? GİDERLER NE? GELİRLER NE? YAPILACAK İŞMİDİR?

YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. SAKARYADA ANA YOL ÜSTÜNDE 3250 M2 ARSAM VAR. RUHSAT İŞLERİNE KADAR HALLEDİYORUM HERŞEYİ. 1000 M2 KAPALI ÇELİKTEN BİR BİNA YAPACAM. DEKORE EDECEM İÇİNİ. BİRDE 1000 M2 BAHCE AYIRACAM YAZ DÜĞÜNÜ İÇİN. MASASI SANDALYESİ MUTFAGI FALAN COK DETAYI VAR.

LÜTFEN FİKİR VERİNİZ. TAVSİYEDE BULUNUNUZ. ÖZELLİKLE BU İŞLE İLGİLENMİŞ VEYA YAPMIŞ ARKADAŞLARIN YARDIMI LAZIM. YARDIMCI OLUN!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye92 yazı
ispanyol arkdaş fikirlerin için teşekkürler. sanırım sakaryalısın.

bahce yapacam tabiki ama çok para harcamıcam bahceye. dayanıklı çimen yapılacak onun dışında cok ufak tefek süs bitkisi. zaten düğünde masalar kırmızı halı süslemeler olunca mekan güzelleşiyor. çok para dökmeye gerek yok bence. ama salon kısmına para harcıcam.
izym

Yeni Üye92 yazı
adapazarı akyazı yolu üzerinde. ona yola cephe. 50 mt cephesi var.
izym

Yeni Üye77 yazı
arkadaslar ekipman olarak ne kadar tutar?dekor,peyzaj fiyatı ortalama olarak ne kadar olur?yemekli bir dügün fiyatı kişi başı nedir?

bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.
wolf_captain

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye329 yazı
yemekli düğün kişi başı alt seviye (çorba+tavuk ızgara+pilav+tatli+içecek) 5 TL olur 60 TL ye kadar cıkar o düğün sahibinin bütçesine ve ne yapmak istedigine kalmıs
peyzajda alanına göre depişir ve 5 binden başlar 250 bine kadar gider oda senin ne yapmak istedigine baglı
salonu yaptın tabak çanak masa sandalye ışıklandırma müzik sistemi tekstil gibi en mikin şeyler bile epey tutar
bilmiyorum 600 kişilik bir salon kurmak 300.000-750.000 TL arası olur

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar,hayırlı işler
koniks.com sitesine yeni üyeyim
Bende bir kır dugun salonu işine girmek uzereyim calışmalarımı genelde kendim internetten bilgi edinerek olusturdum ve sizlerden şunları ögrenmek istiyorum,,
mekanın zeminini nasıl yapmalıyım? gercek çimmi yapay çimmi veya baska önereceğiniz bir yapı malzemesimi?
Mekanın ses siztemini nasıl olusturmalıyım, bizm yerde boş arsa etrafı acık oraya nasıl bir ses sistemi kurmalıyım? önereceğiniz sistem firma marka model vs. ogreneblirmiyim? ayrıca kurdugunuz tesiste personel de önemli bir konu, yani garson sef vs nasıl seçmemiz lazım ve işe ciddiyet katmak için de herhangi bir sözleşme vs ne yapablirm?
TŞk ler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
slm arkadaşlar.bu yazıları okumam çok ıyı oldu aslında.benımde nıyetım var dügün salonu yapmaya.arazı benım yola sıfır.dıyorumda acaba betndan degılde 1 metre kadar tugla örüp üstünede pımapen yada pırefabrık üstüde asmalı çatı yapsam 600 kisılık 1000 mtkare yerıne kalanada kır yerı yapsam etrafı agaçlık olurmu sızce nekadarım gıder acaba tşk
ferhat kaya

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar benimde hep kafamda olan bir iş alanı. herkezin dediği gibi maliyet yüksek bir iş. ben maliyetten çok işinişlerliği konusunda deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum. bir yerin potansiyeli nasıl belirleriz tamam ihtiyaç her yerdevardır. ama bunun ortalamıs nedir. aylık mı bakmak gerek olaya dönemlik mi. genelde dile gelen hep kır düğüün malum yıl 12 ay ve 4-5 ayı da kış en az. yani salonu çok amaçlı yapmak daha mantıklı değil mi. artı mevlütlü ve çalgılı dügünler var bunlar için ayrı altk yapı yapmak gerek mi. anladım kadarıyla işin en zor yanı yemek ve dekorasyon ayarlaması
salon mutlu

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
yerin potansıyeli nufusa göre de belirleyebilirsin...çünkü 200 bin kişilik bi bölgede isim duyurman daha kolaydır..istanbul gibi bölgede çevren yoksa ve reklamın orta seviyedeyse zorlanmamak elde değildir.dekorasyon kısmı tamamiyle görsele itafen..ki o kdar kaliteli mal kullanmana gerek de yok..artık kaliteli sandalye yok giydirme var..tabi oturunca misafirin kırmaması lazım sandalyeyi:):)köşe süslemelerin,volkanlar,ışıklandırma ton ton..bunlar en ince detayları ve görsellik açısından en önemli olanlar..işletmesine gelince..eğer bu işi bilmiosan bilen mağza müdüürn şart yemek maliyeti ortala her şey içinde 6-7 tlden 35-40 tl ye kadar ulaşabilir ki zaten sen müşteriye total tutar verirsin o senin maliyetine göre değişir..mutfağını zengin tutup muhittide yakışır dersen kapalı yer ve restourant tarzı bişi yapıp da değerlendirebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye122 yazı
Acaba açtınız mı merak ettim iş yaptı mı? :)
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret