Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Homeoffice Olarak Neler Yapılabilir?

BaşlatanonurtlyTarih29/09/2010 10:42:38Yorum10

İlk mesaj
Arkadaşlar Merhaba;
Homeoffice olarak neler yapabiliriz?Evde kendinize ait bir çalışma odanız var ve burda yazıcı,internet ve pc gibi bazı ekipmanlarda var.Bunları kullanarak neler yapabilirsiniz.Önerilerinizi bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
madem homeoffice çalışacaksın, haliyle bir oturduğun yerden yapabileceğin bir iş olmalı

ilk aklıma gelen tabiki e-ticaret,
öncelikle piyasa araştırması yaparak satacağın ürünleri gözüne kestirmeli ve bu ürünleri senin için müşteriye kargolamasını yapabilecek tedarikçileri bulmalısın

gerisi senin satış becerine kalmış, gittigidiyor, sahibinden veya kendine açacağın bir site üzerinden ürün satışı yapabilirsin, siparişi müşterinden alırsın, tedarikçine de ürünü şu adrese kargola dersin

biraz karmaşık bir sistem gibi görünse de homeoffice olarak yapabileceğin tarzda bir iş,

Bunun dışında çağrı merkezleri artık evden çalışanlarada iş vermekte, yani sana tahsis edecekleri telefon hattıyla arayan müşterileri bilgilendireceksin, internette araştırırsan daha geniş bilgi ve firma isimlerine ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im

OOooo evden oturarak neler yapılmaz ki? Ama öncelikle geçim sıkıntın olmaması lazım, Yani en azından 300-500 tl bi para cebine girecekki kendi kendini amorti edesin... Yada ne bileyim ailenle kalıyosan geçim derdin olmamalı. Kısacası maddi manevi kafan önce rahat olmalı diye düşünüyorum. Sonrasında ise evden ne işler yapılır? Bir arkadaş kısaca özetlemiş aslında...
E- ticaret yapmak
Anket doldurmak
Reklam tıklamak
Çağrı merkezleri
Radyo yayıncılığı
Site yöneticiliği
Kuracağın site üzerinden bilgisayar teknik destek
Aslında sayacak çok şey var ama hepsi özünde birbirne benziyor.
Saygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,daha fazlasına ihtiyacım vaaaarrr :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
agel.com.tr ye bir bak. Turkiyeye yeni gelen bir firma. alınan siparişleri kargoyla ödemesiz gönderiyorlar. bunu yapıyorum boş zamanlarımda...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
@yatırım1
arkadasım agel.com.tr hakkında biraz ayrıntı verebilirmisin ? ne yapıyorsun bos zamanların da?
hBaB

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
hbahadir. konuyla ilgili mesaj attım. bakabilirsin...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
sayın mehmetgul1806,
ya da bu konuda bilgisi olan diğer üyeler. bu anket doldurma akıl karı bir iş midir. yapılabilir bir işmidir yani. bilen varsa lütfen bekliyorum...
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
yatırım1 banada özel mesaj atar mısın bu işin çok iyi olduğunu duymuştum, ama işin içinde olan birinden akıl almak şartmış..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Herhangi bi ürünü üüretim yerinden ucuza alıp yaşadığın yerdeki alıcılara satabilirsin yani bi nevi küçük çaplı toptancılık gibi.Odanıda hem depo hem ofis olarak kullanırsın.burda zaten imalatçı arkadaşlar var ofisinden hem iş bağlamışşta olursun belki:) başaraılar saygılar.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci