herkese selam arkadaşlar,ben av hayvanları işleme ustasıyım ve bu sanatımı şu anda natural kürk halı üzerinde uygulamaktayım ve şu an bulunduğum şehirde belli firmalara fason yapmaktayım fakat bu işin asıl pazarı ve kaynağı rusya ve civarındaki ülkeler...gerçi avrupaya satan firmalarıda biliyorum fakat rusya ve etrafı soğuk memleket olduğu için kürk bu insanların milli giysisi gibi...benim sorunum gayri ciddi insanlara denk gelmek...hakikaten para kazanmak isteyen ciddi insanlarla işbirliği istiyorum.geçen sene rusyaya iş yapan bir firmaya 100 metrekare kadar mal yaptım,mağazalara toptan metrekaresi 350 dolar ile 1000 dolar arası mal bırakıyolardı,bu kürk halı işi rusya ve civarındaki ülkelerde toptan işide yapılır,perakendeside yapılır,yada büyük bir toptancı ile bağlantı kurulup olduğu gibi bu firmayada üretim yapılır,ordaki insanlar sırtına kürk giyiyo altına halı olarak hayde hayde koyar,benim bildiğim ve duyduğum firmalar rusyaya tırla mal gönderiyolar...kar oranları % 100 ile % 500 arası değişebiliyo...ukraynada bile kievde bir halı mağazasında perakendede metrekaresi 700 dolar ile 1200 dolar arası fiyata satıldığını duydum(15 ay önce)...artık moskavada ve zengin bölgelerde hele hele iç mimarlarda kaç dolara gider yorum size kalmış...benim istediğim sağlam ve profosyenel arkadaşlarla vakit geçirmeden işbirliği yapmak...ben ne yapabilirim.karşımdaki ne yapabilir, ciddi ve icraat yapacak arkadaşların dikkatine...skypadres:bilal55579 tel:05364128117
.
.