süper fikir aynı benim kafadan =)) bende bardakta rus salatası - bardakta amerikan salata - bardakta haslanmış patates - bardakta çorba ve bardakta makarna düşünmüştüm ama kimse fikrini belirtmedi x))
yok yagcis kardeş fotoyu örnek amacıyla koydum tabiki de plastik bardakda sunulmalı denizlide bir bayan yapmış diye gazetelerde okumustum ben bu işe giremem ama girilmesi gereken bir olay
aslında güzel fikir ama kısırın diğer adıda çiğ köfte ikiside etsiz ikiside pişmemiş biri sadece daha çok yoğurulmuş.neyin tutup neyin tutmayacağıda belli değil tabiki .girişimci arkadaşlar umarım başarırlar.
Beni Öldürmeyen şey güçlendirir !. Friedrich Nietzsche
tutar ama mevsimlik ve dönemlik tutar...en fazla 1-2 yıl gider en canlı örnek bardakta mısır...hele bu GDO haberlerinden sonra satışları baya düşmüştür dye tahmin ediyorum...
Bardakta kısırı vatandaşın biri yaptı hatta bayilik veriyor. işkuruyorum.com da okumuştum yani fikrin varsa birşekilde markalaştırıp isim hakkını felan alıp fikri sağlamlaştırmak lazım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz